Η Ν26 υποστηρίζει πλέον το apple pay στη γερμανία, όπου το τελευταίο έγινε διαθέσιμο και σήμερα, ωστόσο είναι μόνο για τη Γερμανία, καθώς προσπάθησα να προσθέσω τη Ν26 και δεν μου τη πέρασε. Οπότε προς το παρόν μόνο με το boon apple pay εν Ελλάδι.
NUMBER26
Δημοσίευση 11/12/2018 - 08:55
Ad
Δημοσίευση 11/12/2018 - 09:02
Μπορείς να έχεις Apple Pay και με τη N26.
Πρέπει απλά να έχεις μία διεύθυνση (έστω και ταχυδρομική θυρίδα) σε χώρα που η Ν26 υποστηρίζει Apple Pay.
Αλλάζεις τη διεύθυνσή σου σε αυτή εκείνης της χώρας.
Παραγγέλνεις νέα κάρτα σε εκείνη τη διεύθυνση.
Όταν σου έρθει την προσθέτεις κανονικά στο Apple Pay.
Δημοσίευση 11/12/2018 - 09:07
Ναι το είχα διαβάσει αυτό σε προηγούμενες σελίδες, αλλά είναι λίγο δύσκολο να έχεις δ/νση σε μία χώρα έξω κα μάλιστα να πάρεις τη κάρτα σε αυτή τη διεύθυνση. Άργησε πολύ η N26 να το υποστηρίξει και περίμενα να έκανε ένα global rollout. Μόνη καλή εναλλακτική το boon που λειτουργεί άψογα. Υπάρχουν κι άλλες όπως το DASH από Σιγκαπούρη μεριά αλλά είμαι ευχαριστημένος με το boon, Έίπα να δοκίμαζα τη N26, επειδή έχω και φυσική κάρτα.
Πρέπει απλά να έχεις μία διεύθυνση (έστω και ταχυδρομική θυρίδα) σε χώρα που η Ν26 υποστηρίζει Apple Pay.
Δημοσίευση 11/12/2018 - 09:55
To boon το έκοψα προσωπικά μετά τον 1 χρόνο γιατί δεν ψηνόμουν να το πληρώνω.
Το θέμα της διεύθυνης λύνεται με το shop and ship της Aramex που σου δίνει διεύθυνση σε όλο τον κόσμο.
Δεν είναι θέμα της N26 το rollout αλλά της Apple που αργεί με το rollout του Apple Pay σε νέες χώρες.
Δημοσίευση 11/12/2018 - 14:48
Ήταν εύκολο να σταματήσεις το boon, δεν το έχω ψάξει.. Αν και είμαι οκ απλώς να έχω τη πληροφορία. Το άλλο που μου λες, δεν το γνωρίζω καθόλου τι είναι και πως αλλά ευχαριστώ.
Δημοσίευση 11/12/2018 - 18:18
Σταμάτησα να το πληρώνω όταν ζήτησε συνδρομή και μετά από 1-2 μήνες το έκοψαν μόνοι τους. Δεν γίνεται πιο ευκολο.
Δημοσίευση 04/01/2019 - 01:37
Πήγα σε ATM της Εθνικής για να κάνω ανάληψη 20 ευρώ ώστε να ενεργοποιηθεί η Mastercard και μου έβγαλε ένδειξη ότι θα χρεωθώ επιπλέον 2 ευρώ!
Ακύρωσα και πήγα σε ATM της EUROBANK όπου έκανα την ανάληψη χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση! Έχει τύχει σε άλλον?
Δημοσίευση 04/01/2019 - 21:13
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 04/01/2019 - 21:44
Όντως, η Εθνική ζητάει προμήθεια 2 ευρώ για κάθε ανάληψη ! Τι περίεργο για αυτή την τράπεζα...χαχαχα
Eurobank - Alpha, δεν με έχουν χρεώσει μέχρι στιγμής.
Πειραιώς δεν έχω δοκιμάσει.
Δημοσίευση 05/01/2019 - 00:00
εγώ περιμένω τη κάρτα από τη γερμανια και θα σας πω εάν τελικά μπορεί να δουλέψει
Δημοσίευση 05/01/2019 - 01:05
Δημοσίευση 07/01/2019 - 08:48
Δεν με συνδέει με τίποτα. Ξέρουμε τι είναι αυτό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/01/2019 - 12:50
Απλά ένα λάθος που έκανα και θέλω να το τονίσω για να μην την πατήσει κανένας άλλος. Όταν λέει ότι πρέπει να γυρίσεις το region σε Γερμανία, εννοεί το region του κινητού(δηλαδή ρυθμίσεις γενικά language and region) όχι το region του Apple ID. Και το λέω επειδή εγώ ακύρωσα το Apple Music και περίμενα να λήξει το subscription ένα μήνα για να δω τελικά στο τέλος ότι ήθελε αλλαγή άλλο region.
Γενικά την πέρασα την κάρτα στο wallet στο τέλος. Και λειτουργεί κανονικά.
Δημοσίευση 10/01/2019 - 09:45
Να ρωτήσω κάτι.....εγώ έχω κάρτα Ν26 με διεύθυνση Γαλλίας, citizenship Ελλάδος όμως....μου βγάζει την επιλογή στα card settings να προστεθεί η κάρτα στο wallet όταν όμως πάει να το κάνει βγάζει μήνυμα λάθους.... Μπορεί να καταλάβει κάποιος τι φταίει;
ΑΚΥΡΟ με την αλλαγή του region δούλεψε....
Ξέχασα να γράψω ότι η όλη διαδικασία έγινε μέσω Aramex
Τελευταία επεξεργασία από: iUs3r, 10/01/2019 - 09:53
Δημοσίευση 10/01/2019 - 14:10
Να ρωτήσω κάτι.....εγώ έχω κάρτα Ν26 με διεύθυνση Γαλλίας, citizenship Ελλάδος όμως....μου βγάζει την επιλογή στα card settings να προστεθεί η κάρτα στο wallet όταν όμως πάει να το κάνει βγάζει μήνυμα λάθους.... Μπορεί να καταλάβει κάποιος τι φταίει;
ΑΚΥΡΟ με την αλλαγή του region δούλεψε....
Ξέχασα να γράψω ότι η όλη διαδικασία έγινε μέσω Aramex
Πόσο σε χρέωσε η Aramex;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες