Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

6s σπασμένο γυαλί

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 15/03/2016 - 18:12

και εχεις εδω τον καθε....μην πω καμια κουβεντα και σου λεει οτι μ@@κια θες.αντι να φτιαξουν εδω ενα apple store να βρουμε την ησυχια μας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2602 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/03/2016 - 19:17

Λοιπον μετα απο ενα δεκαλεπτο διασκεδαστικο τσατ με καποια αγγλιδα απο τ support καταλαβα οτι δεν θα γινουμε ευρωπαιοι ποτε.

Τα αυτονοητα στις πιο πολλες χωρες δυστυχως εδω στην ελλαδα τα θεωρουμε πολυτελεια.

Παροτι η εποικοινωνια μας ηταν γραπτη μπορεις να καταλαβεις το ποσο ηθελε να σου βρει λυση στο προβλημα σου σε αντιθεση με τις ξερες και κοφτες απαντησεις των τοπικων εταιριων

Παραθετω ενα μικρο κομματι για να καταλαβετε το υφος της συζητησης

<<I m truly sorry that you had to experience that with your iPhone , I can totally understand your concern as I can only imagine damaging my own I ‘d be going nuts!, we can certainly get you the pricing and service information available today!
We want to get to the bottom of this so you can get back to enjoying your device as soon as possible, no worries! we will get this resolved, you are in good hands! >>

Αφου την ενημερωσα το προβλημα και της ειπα οτι ειμαι ελλαδα προσπαθησε να με παρακαμψει στην ελληνικη αντιπροσωπεια.

Εγω της ειπα δεν και οτι θελω να το κανω εκει καθως ταξιδευω πολυ και οτι δεν θελω να μου ανακατασκευασμενο τηλεφωνο και σχεδον 400 ευρω εξτρα.

Περιττο οτι μολις ανεφερα την τοπικη λυση με ανακατασκευασμενο και εξτρα κοστος επικρατησε σιγη....

Μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα και μπορω να παω εκει να το φτιαξω.

Μου εστειλε τον τιμοκαταλογο που εβαλε και ο φιλος Νικος απο πανω.

https://www.apple.co.../screen-damage/

Υστερα την ρωτησα την διαδικασια και μου ειπε οτι θελει ραντεβου για να γινει αυτο.

Με ρωτησε το παρακατω

Are you familiar with the Apple Retail Store Application?

και φυσικα της απαντησα οχι. Μου εξηγησε οτι αυτο το προγραμμα κλεινεις ραντεβου στα μαγαζια που σε βολευει την μερα που σε βολευει και για την δουλεια που θελεις να κανεις.Οποτε μου εξηγησε οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω.

Ασχετα αν θα παω εγω η θα το στειλω λογω γνωστων να το πανε, αμα τα βαλεις κατω στο τελος της ημερας ισως και να βολευει να πας για ενα τσαι στην αγγλια η ενα εσπρεσακι στην ιταλια.

Ευχαριστω οσους βοηθησαν και ελπιζω να μην χρειαστει αλλος αυτο το νημα.

Νομιζω οτι ειδα λιγο φως στο τουνελ.....

Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις το λινκ που ειχες το chat :

Sent from my iPhone using Tapatalk

#18   yiannisz3

yiannisz3

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/03/2016 - 19:23

Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις το λινκ που ειχες το chat :

μεσα απο το site της apple  διαλεγεις support  σε ποια χωρα θελεις και σου δινει επιλογη να ανοιξεις και συνομιλια.

https://getsupport.apple.com/

και εννοειται μην διαλεξεις ελλαδα

Τελευταία επεξεργασία από: yiannisz3, 15/03/2016 - 19:23

#19   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2602 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/03/2016 - 19:23

μεσα απο το site της apple διαλεγεις support σε ποια χωρα θελεις και σου δινει επιλογη να ανοιξεις και συνομιλια.
https://getsupport.apple.com/

ευχαριστω πολυ

#20   giopapaioannou

giopapaioannou

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2016 - 20:47

φιλε μ εγω την αλλαξα πριν μια βδομαδα το εστειλα σε φιλο στην ισπανια -βαρκελωνη με εξοδα 60 ευρω μεταφορικα και 135 την οθονη δες εδω http://www.iphonehel...θόνη-iphone-6s/

#21   yiannisz3

yiannisz3

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2016 - 10:40

καλημερα στο φορουμ

το τηλεφωνο εφυγε τελικα χθες για γερμανια με συγγενη που ηταν εδω για Πασχα

Χθες εφυγε και σημερα ανακαλυψα το παρακατω >:( >:( >:(

εχω σβησει ποια εταιρεια ειναι γτ δεν ξερω λογω κανονων μην θεωρει διαφημιση.

Επικοινωνησα μαζι  τους απο περιεργεια να μαθω την διαδικασια και μου ειπαν το πας το τηλεφωνο εκει το ελεγχουν και το στελνουν στο εξωτερικο και σε 5-7 μερες επιστρεφει.

Το κοστος για το 6s ειναι 179 ευρω αρα προφανως γλυτωνεις ολη την διαδικασια να το στειλεις μονος σου εξω και να το παει καποιος γνωστος στο καταστημα προφανως.

Σιγουρα συνεργαζονται με καποιο apple στο εξωτερικο αφου σου βαζουν γνησιο ανταλλακτικο και δεν χανεις την εγυηση.

Ισως η καλυτερη λυση για την ωρα

Τώρα πια, η σπασμένη οθόνη του iPhone επισκευάζεται επίσημα από την Apple στην

Ξεκίνησε η αντικατάσταση σπασμένης οθόνης iPhone με αυθεντική, σε μια νέα υπηρεσία που η Apple εφαρμόζει για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Έτσι, οι κάτοχοι iPhone που είχαν την ατυχία να σπάσει η οθόνη της συσκευής τους, έχουν πλέον την δυνατότητα να φέρουν το iPhone τους στην    και να εκμεταλλευτούν πολλαπλά οφέλη:

Αντικατάσταση από την ίδια την Apple με γνήσιο ανταλλακτικό, που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.   Διατήρηση της επίσημης εγγύησης, σε αντίθεση την αυτόματη διακοπή της στην περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης παρέμβασης.   Κόστος από 169€ έως και 189€ για συσκευές iPhone 5 ή νεώτερες.       Στη συσκευή δε θα πρέπει να έχει γίνει προηγούμενη επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό.   Τα παραπάνω κόστη μπορούν να διαφοροποιηθούν αν διαπιστωθεί και άλλη βλάβη εκτός από την οθόνη.   Η ίδια διαδικασία ισχύει εαν η συσκευή είναι εκτός εγγύησης ενώ η οθόνη δεν είναι σπασμένη αλλά μη λειτουργική.

#22   yiannisz3

yiannisz3

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2016 - 09:11

επανερχομαι για να κλεισει τ θεμα και να υπαρξει ενημερωση

ΤΟ τηλεφωνο το παρελαβα πριν καμια 20 μερες που γυρισε ενας συγγενης απο Βερολινο και ετσι γλυτωσα και τα μεταφορικα επιστροφης.

Κατα την διαρκεια παραμονης στην αντιπροσωπεια με πηρε τηλεφωνο η ξαδερφη που ειχε αναλαβει το ολο εγχειρημα και κατα την επισκεψη της στο μαγαζι την ενημερωσαν οτι το τηλεφωνο πριν του αλλαξουν οθονη το περνανε απο κατι τεστ για τυχον εξτρα βλαβες.

Ετυχε και δουλευει εκει ενας ελληνας με τον οποιο συνομιλησα προσωπικα και μου εξηγησε τι γινεται. Στα τεστ που κανανε διαπιστωσανε καποια δυσλειτουργια στην συνδεσιμοτητα με τον server τους και δεν τους αρεσε αυτο.

Μου ειπε οτι υπαρχουν 2 λυσεις

1)Το στελνουνε σε ενα αλλο εργαστηριο που εχουνε για περαιτερω ελεγχο το οποιο θα διαρκουσε αλλες 20 μερες και αφου λυθει οποιο θεμα προκυψει μετα θα αλλαζαν την οθονη

2)Το κρατανε το παλιο και μου δινουνε ενα καινουργιο με κοστος 133 ευρω.Τον ρωτησα αν θα ειναι ανακατασκευασμενο και μου ειπε οχι.Οποτε οπως καταλαβαινετε του ειπα οτι προτιμω αυτη την λυση και οπως εγινε.Η αληθεια ειναι οτι ηρθε σφραγισμενο με ζελατινες και φυσικα ουτε ιχνος γρατζουνιας.Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξω αν οντως ειναι καινουργιο.

Περιττο να πω οτι τα services και οι υπηρεσιες  του εξωτερικου ειναι σαφως απιαστο ονειρο για εμας.

#23   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/06/2016 - 09:38

Η Apple δεν χρησιμοποιεί τον όρο ανακατασκευασμένο στις συσκευές αντικατάστασης. Τις ονομάζει όλες καινούριες.

Ανακατασκευασμένες ονομάζει μόνο τις συσκευές που πουλάει η ίδια στο store ως "Refurbished" σε χαμηλότερη τιμή.

Από τη στιγμή που δεν ήρθε σφραγισμένο σε κουτί με ακουστικά φορτιστες κλπ, πρόκειται για ανακατασκευασμένο 99.9% (Το 0,1% για την περίπτωση που δεν εχουν stock σε ανακατασκευασμένα και δίνουν κάποια νεα "bulk" - χωρίς κουτί).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#24   yiannisz3

yiannisz3

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2016 - 10:31

Η Apple δεν χρησιμοποιεί τον όρο ανακατασκευασμένο στις συσκευές αντικατάστασης. Τις ονομάζει όλες καινούριες.

Ανακατασκευασμένες ονομάζει μόνο τις συσκευές που πουλάει η ίδια στο store ως "Refurbished" σε χαμηλότερη τιμή.

Από τη στιγμή που δεν ήρθε σφραγισμένο σε κουτί με ακουστικά φορτιστες κλπ, πρόκειται για ανακατασκευασμένο 99.9% (Το 0,1% για την περίπτωση που δεν εχουν stock σε ανακατασκευασμένα και δίνουν κάποια νεα "bulk" - χωρίς κουτί).

Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το ελεγξω αυτο αλλα  οπως εγραψα και ο Θωμας ο πωλητης στην Γερμανια μου ειπε οτι προκειται για καινουργιο σε διπλη ερωτηση που του εκανα αλλα και η ξαδερφη μου ειπε οτι ανοιξε καινουργιο κουτι σφραγισμενο απο το ραφι και το εβγαλε μπροστα της  και απλα το εβαλε στο δικο μου κουτι.

Οπως και να εχει το κινητο μου ηρθε με ουτε ιχνος σκονης επανω του ποσο μαλλον ιχνη ανακατασκευασμενου.

Σημασια εχει τελος καλο ολα καλα και με εγγυηση παιδια μην μπλεκετε με παραμαγαζα πιο ακριβα θα σας βγει και αμα δεν γινει καλη δουλεια θα μπλεξετε ασχημα γιατι χανετε και την εγγυηση.

Τελευταία επεξεργασία από: yiannisz3, 22/06/2016 - 10:32

#25   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/06/2016 - 12:23

Το κρατανε το παλιο και μου δινουνε ενα καινουργιο με κοστος 133 ευρω.Τον ρωτησα αν θα ειναι ανακατασκευασμενο και μου ειπε οχι.Οποτε οπως καταλαβαινετε του ειπα οτι προτιμω αυτη την λυση και οπως εγινε.Η αληθεια ειναι οτι ηρθε σφραγισμενο με ζελατινες και φυσικα ουτε ιχνος γρατζουνιας.Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξω αν οντως ειναι καινουργιο.

Προφανώς και είναι καινόυριο είναι αυτό που πήρες. Δε θα σου ζήταγαν διαφορετικά χρηματική διαφορά.

Εν ολίγοις δε πρέπει να σε αγχώνει. Μεγειές.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/06/2016 - 12:24

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες