Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Προβλημα με δισκo και logical volume µετα απο clean install

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
62 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/06/2016 - 17:48

Μετά και από Internet Recovery σε Yosemite και ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που είπαμε, και αφού εγκατέστησα ΞΑΝΑ το El Capitan πανω από το Yosemite, το περίεργο αυτό πρόβλημα παραμένει....

Επομένως το θέμα παραμένει unresolved...

(Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, χρειάζομαι όμως το λάπτοπ οπότε το αφήνω ως έχει για να κάνω την δουλειά μου...)

Και πάλι σε ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου!

Αν βρεις κάποια λύση (ή αν βρει λύση κανένας άλλος, πείτε μου)

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/06/2016 - 19:52

Λοιπόν, εψαξα λίγο ακόμα στο ιντερνετ και βρήκα ένα σχόλιο ενός τύπου που λεει πως οταν πας απο Yosemite σε El Capitan μέσω upgrade (AppStore), τότε το σύστημα διατηρεί την λογική του Yosemite για τον δίσκο...

Αν όμως ΜΕΤΑ το reinstall του Yosemite και ΜΕΤΑ το upgrade σε El Capitan (και ΟΧΙ μετα απο clean install - δεν ξέρω γιατί) τρέξεις την εντολή revert στο terminal, τότε ο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και κάνεις ΔΥΟ συνεχόμενα restart στο λαπτοπ, τοτε ο δισκος αναγρνωρίζεται σωστά και οπως πρεπει απο το el capitan.

Δηλαδή οχι ως Logical Volume πλεον... !

Ορίστε λοιπόν! Τώρα δούλεψε ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Ποστάρω για να μπορεί να πληροφορηθεί και οποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα...

(Το θέμα θεωρείται SOLVED!)  :rolleyes:

Συνημμένα αρχεία

#63   giodis

giodis

iPH Hero

• 4468 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2016 - 07:42

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσεις φίλε μου, απλά προσπάθησα να σε βοηθήσω. :)

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν όμως υπάρχουν δυο “σκιές” σ’ αυτή την ιστορία που απλά τις υπογραμμίζω ώστε να τις έχει και αυτές υπ’ όψη του κανείς που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα.

- Δεν εξηγείται ότι σε erase του δίσκου σε περιβάλλον El Capitan προέκυψαν επανειλημμένα τα partitions AppleCore Storage & Logical Volume αντί του εγγενούς partition Apple_HFS.

- Αναμφίβολα η μεθοδολογία του “τύπου” αποδείχθηκε αποτελεσματική, όμως δεν συνάδει με τις προδιαγραφές τoυ OS X. Αντίθετα το όλο θέμα παραπέμπει σε bug του El Capitan, όμως αν όντως ήταν έτσι  το δίκτυο θα είχε ήδη προ πολού “βουίξει”.

Όπως και να έχει, enjoy your Mac !.

vires acquirit eundo

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες