Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2236   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:13

θα πάρεις back up με itunes μετά επαναφορά σε Ios10 και τέλος θα επαναφέρεις το back up που κράτησες πριν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2237   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:16

ρε παλικαρια για πειτε μου και μενα γιατι θα μας τρελανει αυτη η apple... οκ εβγαλε το  slide to unlock μεγαλη βλακεια κατα την γνωμη μου, και οκ αυτοι που εχουμε 6 και πανω με το touch id και την ενεργοποιηση rise to unlock  υποτίθετε με το ακουμπημα μπαινει απευθειας ετσι?? ωραια ας το παρουμε τωρα απο την αρχη... ειναι κλειστη η οθονη παταμε πχ το power button μας εμφανιζει την οθονη κανουμε αριστερα στα  widget και τοτε βαζουμε το δακτυλο να ξεκλειδωσει... μια χαρα... γραφει πανω πανω ξεκλειδωτο... δεν βλεπουμε κατι ενδοιαφερον στην οθονη widget και αποφασιζουμε να επιστρεψουμε στην κανονικη οθονξ του υποτιθεμενου ξεκλειδοτου πλεον κινητου μας... να δουμε τις εφαρμογες..... ε ανταυτου παλι λεει πατηστε το κουμπι....!!!! γιατι???? σονυ και ντε δλδ πρεπει να πατησουμε το κουμπι? ή να μπουμε δια μεσο αλλης οδου μεσο ενως widget ή τις αναζήτησης? τι βλακιες ειναι αυτες???

#2238   stapd21

stapd21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:19

θα πάρεις back up με itunes μετά επαναφορά σε Ios10 και τέλος θα επαναφέρεις το back up που κράτησες πριν.

Ευχαριστώ γα την άμεση απάντηση. Και κάτι τελευταίο: Αν παρ' ελπίδα δε μ'αρέσει η 10, κατεβάζοντας από τα link που δόθηκαν εδω την 9.3.5., μπορώ να την εγκαταστήσω μεταγενέστερα, ακόμα και αν η apple δεν την υπογράφει πια;

#2239   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:19

ρε παλικαρια για πειτε μου και μενα γιατι θα μας τρελανει αυτη η apple... οκ εβγαλε το  slide to unlock μεγαλη βλακεια κατα την γνωμη μου, και οκ αυτοι που εχουμε 6 και πανω με το touch id και την ενεργοποιηση rise to unlock  υποτίθετε με το ακουμπημα μπαινει απευθειας ετσι?? ωραια ας το παρουμε τωρα απο την αρχη... ειναι κλειστη η οθονη παταμε πχ το power button μας εμφανιζει την οθονη κανουμε αριστερα στα  widget και τοτε βαζουμε το δακτυλο να ξεκλειδωσει... μια χαρα... γραφει πανω πανω ξεκλειδωτο... δεν βλεπουμε κατι ενδοιαφερον στην οθονη widget και αποφασιζουμε να επιστρεψουμε στην κανονικη οθονξ του υποτιθεμενου ξεκλειδοτου πλεον κινητου μας... να δουμε τις εφαρμογες..... ε ανταυτου παλι λεει πατηστε το κουμπι....!!!! γιατι :huh:? σονυ και ντε δλδ πρεπει να πατησουμε το κουμπι? ή να μπουμε δια μεσο αλλης οδου μεσο ενως widget ή τις αναζήτησης? τι βλακιες ειναι αυτες :huh:

βλακείες τις apple  ;)

#2240   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:20

Ευχαριστώ γα την άμεση απάντηση. Και κάτι τελευταίο: Αν παρ' ελπίδα δε μ'αρέσει η 10, κατεβάζοντας από τα link που δόθηκαν εδω την 9.3.5., μπορώ να την εγκαταστήσω μεταγενέστερα, ακόμα και αν η apple δεν την υπογράφει πια;

αν δεν υπογράφεται όχι δεν μπορείς .

#2241   stapd21

stapd21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:23

αν δεν υπογράφεται όχι δεν μπορείς .

Άρα πρέπει να την εγκαταστήσουμε όπως και δήποτε μέσα σε μια βδομάδα για να δούμε αν μας βολεύει ή όχι. Ευχαριστώ

#2242   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:23

Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Shazam; Δεν μου βρίσκει ουτε το τραγουδι ούτε κάνει log in στο λογαριασμό μου.

#2243   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:27

Παιδιά κι άλλη ερωτηση...

Παρατηρησα μόλις οτι κανοντας δεξια στην κλειδωμένη οθόνη ανοίγει η καμερα...Καλά ως εδω.Το θεμα ειναοι ομως οτι ξεκλειδωνει και ΟΛΟ το αλμπουμ με τις φωτογραφιες κατι που δεν γινοταν πριν και μπορεί να τις δει οποιος παρει το κινητο σου και παιζει...

Έλεος!

Πώς μπορώ να κλειδώσω το αλμπουμ? Ξερει κανεις?

#2244   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:28

πάει το  slide to unlock μας άφησε χρόνους  :D

Εντάξει στο iphone όσοι έχουμε δακτυλικό αποτύπωμα δεν θα καταλάβουμε διαφορά, αλλά στο iPad Πιστεύω θα μου φανεί παράξενο..

Μόνο και μόνο λόγω μεγέθους μου φαίνεται άβολο να πατάω το κουμπί αντί να ξεκλειδώνω σαν κύριος την οθόνη.. Αν και με την θήκη που του έχω με το που την ανοίγω ξεκλειδώνει, αλλά κουβέντα να γίνεται :P

#2245   keros76

keros76

iPH newbie

• 40 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:35

Παιδιά κι άλλη ερωτηση...

Παρατηρησα μόλις οτι κανοντας δεξια στην κλειδωμένη οθόνη ανοίγει η καμερα...Καλά ως εδω.Το θεμα ειναοι ομως οτι ξεκλειδωνει και ΟΛΟ το αλμπουμ με τις φωτογραφιες κατι που δεν γινοταν πριν και μπορεί να τις δει οποιος παρει το κινητο σου και παιζει...

Έλεος!

Πώς μπορώ να κλειδώσω το αλμπουμ? Ξερει κανεις?

Είσαι σίγουρος για αυτό;

σε εμένα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο αλμπουμ. είναι blank το κουτάκι του αλμπουμ

#2246   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:35

Είσαι σίγουρος για αυτό;

σε εμένα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο αλμπουμ. είναι blank το κουτάκι του αλμπουμ

Aπόλυτα σιγουρος

:(

ΕDIT: Άκυρο!

Τελευταία επεξεργασία από: Lefty79, 15/09/2016 - 09:37

#2247   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:37

To rise to unlock που γράφετε κάποιοι τι ακριβώς είναι;

#2248   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:42

ανάβει μόνη η οθόνη όταν σηκώνεις την συσκευή (6s -se και πανω ) 

#2249   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:46

Παιδιά καλημέρα.

Μόλις έκανα update iOS 10 κι εγώ.

Πώς μπορώ 'οταν ειναι κλειδωμένο το κινητό να διαγράψω την αριστερή οθόνη με τα widgets και την δεξιά οθόνη που ανοίγει την κάμερα?

Θέλω να κρατήσω οταν ειναι κλειδωμενο το κινητό μονο την βασικη μία οθόνη που είχαμε ως τωρα...

Καλήμέρα,

Για διαγραφή της αριστερής οθόνης από την οθόνη κλειδώματος, θα πας στις ρυθμίσεις --> TouchID και συνθηματικό και από "να επιτρεπεται η πρόσβαση από κλειδωμένη οθόνη" απενεργοποιείς τα 2 πρώτα.

Για την κάμερα δε μπορείς να κάνεις κάτι απ' όσο ξέρω.

#2250   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:11

Κανείς;;

Μπορείς να το βάλεις σε DFU χωρίς να απεν/ποιήσει το Find.

Διαφορετικά Reboot στο Router σου.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια