Και στο app της Εθνικής Τράπεζας έχει πάψει να λειτουργεί το Touch ID με το IOS 10 !
Εμένα λειτουργεί κανονικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/09/2016 - 01:35
Και στο app της Εθνικής Τράπεζας έχει πάψει να λειτουργεί το Touch ID με το IOS 10 !
Δημοσίευση 17/09/2016 - 07:03
και μετά από καθαρή εγκατάσταση η συσκευή συνεχίζει να έχει γίνει πιο αργή... όχι δεν έχει lag... απλά το βλέπω πως το 6 plus έχει γινει χαλια...
Δημοσίευση 17/09/2016 - 09:17
Δημοσίευση 17/09/2016 - 09:52
Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ και τελικά έκανα set up as new και ησύχασα. Ότι και να έκανα δεν περνούσαν με τίποτα στο κινητό.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 10:41
μπερδεψα τα ονοματα και ηθεμα να γραψω @Researcher...συγνωμη @Reaver
Δημοσίευση 17/09/2016 - 11:02
η εφαρμογη των σημειωσεων ανοιγει και κλεινει αμεσως.
το μονο που προλαβαινω να δω ειναι οτι εχει 7 σημειωσεις στο icloud και 0 στο ipad.
γενικα ειδα οτι και αλλες εφαρμογες κρασαρουν. Ομως ηταν προσθετες και τις αφαιρεσα και τις ξαναεγκατεστησα.
Αν σβησω τις σημειωσεις που θα τις ξαναβρω να τις περασω ;
Καμμια ιδεα κανεις ;
Δημοσίευση 17/09/2016 - 11:21
η εφαρμογη των σημειωσεων ανοιγει και κλεινει αμεσως.
το μονο που προλαβαινω να δω ειναι οτι εχει 7 σημειωσεις στο icloud και 0 στο ipad.
γενικα ειδα οτι και αλλες εφαρμογες κρασαρουν. Ομως ηταν προσθετες και τις αφαιρεσα και τις ξαναεγκατεστησα.
Αν σβησω τις σημειωσεις που θα τις ξαναβρω να τις περασω ;
Καμμια ιδεα κανεις ;
γιατι να τις σβησεις?....εκανες κανα reboot?
Δημοσίευση 17/09/2016 - 11:57
γιατι να τις σβησεις?....εκανες κανα reboot?
βεβαια και hard reset.
τελικα ειχε να κανει με το icloud.
εκανα μια αποσυνδεση και μετα μια επανασυνδεση και εστρωσε.
ΑΛΛΑ
Οπως ειπα εχω 2 ειδων σημειωσεις.
μια φορα στο icloud και μια φορα στην συσκευη. Αυτες που ειναι στο icloud δεν μεταφερονται αυτοματα στην συσκευη. Μπορω ομως να τις μεταφερω απο το icloud στη συσκευη η και το αναποδο. Δεν μπορουν ομως να υπαρχουν ταυτογχρονα και στα 2. Δεδομενου οτι το icloud εξυπηρετει την ενημερωση των δεδομενων σε διαφορετικες συσκευες, που πρεπει να βρισκονται οι σημειωσεις ετσι ωστε να εχω προσβαση και επεξεργασια απο οποιοαδηποτε συσκευη μπαινω με το ιδιο id ;
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:11
βεβαια και hard reset.
τελικα ειχε να κανει με το icloud.
εκανα μια αποσυνδεση και μετα μια επανασυνδεση και εστρωσε.
ΑΛΛΑ
Οπως ειπα εχω 2 ειδων σημειωσεις.
μια φορα στο icloud και μια φορα στην συσκευη. Αυτες που ειναι στο icloud δεν μεταφερονται αυτοματα στην συσκευη. Μπορω ομως να τις μεταφερω απο το icloud στη συσκευη η και το αναποδο. Δεν μπορουν ομως να υπαρχουν ταυτογχρονα και στα 2. Δεδομενου οτι το icloud εξυπηρετει την ενημερωση των δεδομενων σε διαφορετικες συσκευες, που πρεπει να βρισκονται οι σημειωσεις ετσι ωστε να εχω προσβαση και επεξεργασια απο οποιοαδηποτε συσκευη μπαινω με το ιδιο id ;
δεν πολυκαταλαβα αλλα
Ρυθμισεις->Σημειωσεις->Προεπιλογη->iCloud
επισης στην εφαρμογη σημειωσεις συγχρονιζονται αυτες που ειναι κατω απο την κατηγορια iCloud
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:14
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 17/09/2016 - 12:15
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:50
δεν πολυκαταλαβα αλλα
Ρυθμισεις->Σημειωσεις->Προεπιλογη->iCloud
επισης στην εφαρμογη σημειωσεις συγχρονιζονται αυτες που ειναι κατω απο την κατηγορια iCloud
δικο μου το λαθος (οπως τις περισσοτερες φορες αλλωστε).
τελευταια ρυθμιση στην ενοτητα που περιγραφεις ειναι : Λογαριασμος : στο ipad μου.
Αυτο ηταν ενεργοποιημενο και δημιουργουσε μια δευτερη ενοτητα σημειωσεων που μπορουν να υπαρχουν μονο στην καθε συσκευη ξεχωριστα χωρις να ενημερωνονται αυτες του icloud.
ολα καλα τωρα σε ευχαριστω.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:53
Kαλησπερα .. τα "έστησα με ένα note 7 που έχει ένας πελάτης μου ..
δεν τα πήγε και άσχημα ..6s+ Με iOS 10.
Το μόνο που ψήθηκε η συσκευή ,ανέβασε πολύ θερμοκρασία ,τσίτα γκαζια.
Παρεπιπτωντος πολύ καλή συσκευή το νοτελι με οθόναρα και το πενάκι έχει αναβαθμιστεί σε σύγκριση με το 4 που έχω(για το android δεν θα σχολιάσω τα ξέρετε !!) και άμα λαχει και βρεθείς και προς εξαρχια αντί για γκαζάκι πέτας το νοτελι μες στην κλούβα με τους μπάτσους σφυρίζοντας αδιάφορα και να σου οι φωτιές και τα γλεντια τα ολονύχτια !
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:55
Δημοσίευση 17/09/2016 - 16:10
΄Έκανα καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να επαναφέρω από το itunes to shazam.
Είναι η μοναδική εφαρμογή που δεν μπορώ να επαναφέρω. Μου βγάζει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα.
έχω κάνει εξουσιοδότηση, κατάργηση εξουσιοδότησης, σύνδεση, αποσύνδεση λογαριασμού, restart hard reset, alla tipota.
Αν ξέρει κάποιος.
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 16:16
΄Έκανα καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να επαναφέρω από το itunes to shazam.
Είναι η μοναδική εφαρμογή που δεν μπορώ να επαναφέρω. Μου βγάζει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα.
έχω κάνει εξουσιοδότηση, κατάργηση εξουσιοδότησης, σύνδεση, αποσύνδεση λογαριασμού, restart hard reset, alla tipota.
Αν ξέρει κάποιος.
Ευχαριστώ.
γιατι δεν την σβηνεις εντελως και να την κατεβασεις παλι?
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες