Παντως nick για το παραδειγμα που φερνεις, η μοναδικη περιπτωση αυτο το καταστημα να μη μπαινει μεσα απο αυτη τη συναλλαγη ειναι το παππουτσι να το παιρνει 2-3€. Γιατι μπορω να σου πω εκ των εσω οτι αν δε κανεις πανω απο 60-70 αποστολες ημερησιως το κοστος κατω απο 2€ στην απλη αποστολη και κατω απο 3€ για την αντικαταβολη (χωρις φπα) δε στο ριχνουν οι κουριερ, ισως μονο κατι αγνωστες μεταφορικες που εχουν πολυ αμφιβολη εξυπηρετηση, ειδικα εκτος κεντρων πολεως
Βασίλη ψάχνοντάς το μετά, διαπίστωσα ότι δεν είναι το μοναδικό μαγαζί που το κάνει.
Στα καταστήματα με ρούχα/ παπούτσια μέσω ίντερνετ είναι πάγια τακτική.
Όλοι μέσα μπαίνουν? Ή μήπως οι κούριερ έχουν τα μαγαζιά τεχνολογίας στη μπούκα και τους δίνουν άλλες τιμές.
Δεν μπορώ να το πιστέψω.
Απλά έχουν καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι και το πω θα κρατήσουν τον πελάτη αφού δεν μπορούν μέσω της τιμής. Τόσο απλό.
Και μιλάμε πάντα για επώνυμες μεταφορικές. Όσο για τα νούμερα που μου λες για 5 ευρώ την αντικαταβολή (με τα μεταφορικά) με συγχωρείς αλλά έχω δει επαγγελματίες που δεν έχουν καν καταστήματα να έχουν καλύτερες τιμές από μεγάλες εταιρείες κούριερ.
Απλά το eshop τεχνολογίας πρέπει να καταλάβει ότι δεν γίνεται το κέρδος που δεν βγάζει από την υψηλή του τιμή να το πατσίζει από τα μεταφορικά. Απλά δεν γίνεται. Τουλάχιστον αν θέλει να είναι ελκυστικός.
5 ευρώ μεταφορικά εντός Ελλαδας και ο άλλος στέλνει από Αγγλία με 2 ξέρω γω. (τυχαίο παράδειγμα).