1)Τωρα η παρομοιωση του Κολοκοτρωνη και της επαναστασης με εσενα και τη vodafone νομιζω ειναι ατυχης τουλαχιστον...Δεν είναι άλλη νοοτροπία. Στα πλαίσια λοιπόν της ελεύθερης οικονομίας μπορείς και διεκδικείς αλλιώς γυρνάμε στο 1998 και μένουμε με τον μοναδικό πάροχο τον οτε και τις 20.000 δραχμές πάγιο. Από εκεί και πέρα απλώς σου αναφέρω πως κάθε χρόνο και οι 3 πάροχοι δίνουν gb δωρεάν κάθε χρόνο δωρεάν. Είναι κακό να ζητήσω και εγώ gb από τον πάροχο μου? Αλλά επειδή αναφέρεις κάτι και γίνεσαι άδικος τότε όταν η vodafone που υπογράψαμε όλοι συμβόλαιο μας ανέβασε το πάγιο και τα gb χωρίς να της το ζητήσουμε και ενώ είχαμε υπογράψει για 22-27 ευρώ θα έπρεπε να το δεχτούμε και να μην τολμήσουμε να ζητήσουμε τα όσα υπογράψαμε. Δεν λεω να ζητάμε πάντα αλλά σαν καταναλωτές ενίοτε δεν είναι κακό να ζητάμε. Δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις όταν είσαι συνεπής. Αλλά πολύ πιθανόν και τα 400 χρόνια να ήταν λίγα θα θελα να με λένε μεχμετ.
2)Για να το κλεισουμε δε μου αρεσει η ζητιανια ρε φιλε,Αν μου δωσουν κατι εχει καλως...Αλλα να παιρνω και να ζηταω σαν τον κακομοιρη δωρα δε μου αρεσει.Επετρεψε μου να νοιωθω ετσι.Εσυ κανε οτι θες αλλα εμενα να παρακαλαω για δωρα δε μου αρεσει.
3)Αν σου ανεβασαν το παγιο αυθαιρετα χωρις να ειναι στα ψιλα γραμματα-ορους συμβολαιου κυνηγησε τους δικαστικα και παρτα τους στο πολλαπλασιο.
Να σαι καλα καλο βραδυ