Κλείνω προς X One, δε ξέρω αν κάποιος μπορεί να μας διαφωτίσει ας στείλει μια γνώμη
Προχθες περασα ενα X-One (2,5D) στο iPhone 7 Plus. Αποτελεσμα? Πολυ halo effect περιμετρικα. Εβαλα στα καπακια το τζαμι της Spigen και ολα καλα!!
Δημοσίευση 24/01/2017 - 23:49
Κλείνω προς X One, δε ξέρω αν κάποιος μπορεί να μας διαφωτίσει ας στείλει μια γνώμη
Προχθες περασα ενα X-One (2,5D) στο iPhone 7 Plus. Αποτελεσμα? Πολυ halo effect περιμετρικα. Εβαλα στα καπακια το τζαμι της Spigen και ολα καλα!!
Δημοσίευση 25/01/2017 - 01:07
-3D-edge to edge
-2.5D-edge to edge
-non edge to edge
αυτοι ειναι οι 3 τυποι γυαλιων που υπαρχουν και εχουμε γραψει πολλες φορες τι ειναι το καθενα.
ποιο τζαμι ακριβως. Νομιζω παντως οτι ο φιλος εψαχνε απλο γυαλι δηλ οχι edge to edge λογω της θηκης που ηθελε αν και ενα γυαλι 2.5D δεν θα ειχε προβλημα. Και μιας και μιλαμε για 2.5D ας δουμε για το 7/plus της Zagg την αντιστοιχη υλοποιηση (τσιμπημενη τιμη οπως παντα αλλα και εγγυηση εφ' ορου ζωης)
Δημοσίευση 25/01/2017 - 07:11
http://www.mythiki.g...tor-detail.html-3D-edge to edge
-2.5D-edge to edge
-non edge to edge
αυτοι ειναι οι 3 τυποι γυαλιων που υπαρχουν και εχουμε γραψει πολλες φορες τι ειναι το καθενα.
ποιο τζαμι ακριβως. Νομιζω παντως οτι ο φιλος εψαχνε απλο γυαλι δηλ οχι edge to edge λογω της θηκης που ηθελε αν και ενα γυαλι 2.5D δεν θα ειχε προβλημα. Και μιας και μιλαμε για 2.5D ας δουμε για το 7/plus της Zagg την αντιστοιχη υλοποιηση (τσιμπημενη τιμη οπως παντα αλλα και εγγυηση εφ' ορου ζωης)
Δημοσίευση 25/01/2017 - 12:59
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 25/01/2017 - 13:03
Δημοσίευση 25/01/2017 - 14:13
Μια ωραία θήκη που βρήκα τυχαία και σκέφτηκα να την μοιραστώ μαζί σας...
http://thegadgetflow...-iphone-7-case/
Δημοσίευση 25/01/2017 - 14:17
Έχει να μου προτείνει κανείς κάποια εναλλακτική της Apple iPhone 7 Silicone Case;
Με ενδιαφέρει να έχει παρόμοια υφή και όγκο με της Apple αλλά να είναι κλειστή από κάτω, να προσφέρει καλύερη αντικραδασμικότητα και να μην διαλύεται μόνη της...
έχω δει:
εχει κανεις εμπειρια με καποια απο τις παραπανω;
εχει κανεις να προτεινει κατι διαφορετικο;
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 25/01/2017 - 14:23
Έχει να μου προτείνει κανείς κάποια εναλλακτική της Apple iPhone 7 Silicone Case;
Με ενδιαφέρει να έχει παρόμοια υφή και όγκο με της Apple αλλά να είναι κλειστή από κάτω, να προσφέρει καλύερη αντικραδασμικότητα και να μην διαλύεται μόνη της...
έχω δει:
εγώ είμαι με spigen liquid armor από την πρώτη ημέρα και δεν την αλλάζω με καμία!
Έχω στο συρτάρι φυλαγμένη μια switch easy numbers αλλά την έβαλα μια φορά για 1 λεπτό και την έβγαλα. Είναι ακόμη στο συρτάρι.
Τελευταία επεξεργασία από: Karanir, 25/01/2017 - 14:25
Δημοσίευση 25/01/2017 - 15:01
οκ, λεει 2.5D αλλα ειναι απλο γυαλι, καμμια σχεση με τα κανονικα 2.5D της ιδια εταιρειας που τα ονομαζει full face και κανουν πανω απο 20 ευρω στο σκρουτζ. Σε καθε περιπτωση και επειδη για απλο γυαλι ψαχνει ο φιλος η εμπειρια σου ειναι σημαντικη και επομενως καλο ειναι να το αποφυγει το συγκεκριμενο (βεβαια υπαρχουν και τυχαια περιστατικα και το επομενο να μην εβγαζε προβλημα halo).
έχω δει:
2,3,4,5 και 6 καλες απο την αποψη οτι τις εχω δει συν τα καλα reviews που εχουν.Απο αυτες καποια εχει παραπανω προστασια, αλλη καλυτερο grip,αλλη καλυτερο support, αλλη πιο πολλες χρωματικες επιλογες και φυσικα τιμη. Οποτε εσυ αποφασιζεις. Δες και βιντεο στο youtube
Δημοσίευση 25/01/2017 - 17:09
Το χρωμα θα ειναι αυστηρα μαυρο! Που εχουν ολες οι παταπανω! Με νοιαζει κυριως η υφη να ειναι τυπου rubber αν ειναι δυνατον και η καλη προστασια...2,3,4,5 και 6 καλες απο την αποψη οτι τις εχω δει συν τα καλα reviews που εχουν.Απο αυτες καποια εχει παραπανω προστασια, αλλη καλυτερο grip,αλλη καλυτερο support, αλλη πιο πολλες χρωματικες επιλογες και φυσικα τιμη. Οποτε εσυ αποφασιζεις. Δες και βιντεο στο youtube
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 25/01/2017 - 18:49
Το χρωμα θα ειναι αυστηρα μαυρο! Που εχουν ολες οι παταπανω! Με νοιαζει κυριως η υφη να ειναι τυπου rubber αν ειναι δυνατον και η καλη προστασια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/01/2017 - 19:13
Δεν μου κανει της Apple γιατι αφηνει τη συσκευη εκτεθειμενη...και απο οτι ξερω κοβεται ευκολα...Αν δεν έχεις θέμα με τα χρήματα πάρε την Apple case την θεωρώ καλύτερη από όλες. Είχα πολλές θήκες αλλά πλέον μόνο cases Apple! Όταν πήρα το 7 plus πήρα και μια spigen αλλά ποτέ δεν την άνοιξα. Τώρα έχω μια product red silicone μια saddle brown leather και τώρα περιμένω μια black silicone και μια black leather.
Tapatalked with my 7+
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 25/01/2017 - 19:13
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 25/01/2017 - 20:07
Το χρωμα θα ειναι αυστηρα μαυρο! Που εχουν ολες οι παταπανω! Με νοιαζει κυριως η υφη να ειναι τυπου rubber αν ειναι δυνατον και η καλη προστασια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spigen η Silk Βase grip τοτε απο αυτες που ποσταρες
Δημοσίευση 25/01/2017 - 20:26
εννοειτε οτι δεν αφηνει την συσκευη εκτεθειμενη και εννοειτε οτι δεν κοβεται ευκολα..(για την leather μιλαω της apple παντα)Δεν μου κανει της Apple γιατι αφηνει τη συσκευη εκτεθειμενη...και απο οτι ξερω κοβεται ευκολα...
Γι αυτο και κοιταω εναλλακτικες
Δημοσίευση 25/01/2017 - 21:01
εννοειτε οτι δεν αφηνει την συσκευη εκτεθειμενη και εννοειτε οτι δεν κοβεται ευκολα..(για την leather μιλαω της apple παντα)
Την εχω σε ολα μου τα κινητα και ολα εχουν φαει γ@ματες τουμπες και δεν παθαινουν απολυτως τιποτα ουτε η συσκευη ουτε η θηκη.
Δημοσίευση 27/01/2017 - 17:16
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες