Επειδη δεν θελω να εχει γυρω γυρω το χρωμα αυτο ειναι το ιδιο με αυτο π εβαλες; Η εχει διαφορες στην αντοχη και στη ποιοτητα;
Ναι, αν δε θες με το πλαίσιο, πάρε αυτό.
Δημοσίευση 08/10/2018 - 15:06
για τζαμακια εννοείς!Της Spigen στα 7/8 δεν είναι και ο,τι καλύτερο..
Δες Klearlook & ESR απο Amazon. Κυρίως το πρώτο.
Δημοσίευση 08/10/2018 - 17:41
γιατι από θήκες δεν έχω παράπονοΝαι.
Δημοσίευση 08/10/2018 - 18:39
Αν και έχω παραγγείλει θήκη και τζαμάκια για το 8άρι, υπάρχει κάποιο film για την πλάτη, σαν εκείνα τα γαμάτα που έβγαζε κάποτε η Spigen για το 5s??
Ότι και να είδα στο amazon, δεν μου γυάλισε και πολύ στο μάτι. Πολύ φόλα μου φάνηκαν...
Δημοσίευση 08/10/2018 - 21:22
Αν και έχω παραγγείλει θήκη και τζαμάκια για το 8άρι, υπάρχει κάποιο film για την πλάτη, σαν εκείνα τα γαμάτα που έβγαζε κάποτε η Spigen για το 5s??ολα
Ότι και να είδα στο amazon, δεν μου γυάλισε και πολύ στο μάτι. Πολύ φόλα μου φάνηκαν...
ολα δυσκολα καθονται και γενικα ειναι βασανο....δες αυτο
Δημοσίευση 14/10/2018 - 21:34
Δημοσίευση 14/10/2018 - 21:38
Διαβασα αρκετα θεματα αλλα ειναι απειρες οι επιλογες για θηκη. Για αρχη στο 8 εχω την airskin της spigen και την ultra hybrid της spigen. Ψαχνω μια θηκη οσο πιο λεπτη γινετε αλλα να προσφερει και καποια προστασια απο πτωση γιατι η airskin δεν νομιζω οτι ειναι για προστασια απλα για τις γρατσουνιες. Αμα υπαρχει κατι τετοιο και γνωριζει καποιος θα ηθελα να μου την προτεινει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 22:04
Rhinoshield playproof. Αναζητησε την στο Ίντερνετ και στο YouTube. Μοναδική αντοχή στις πτώσεις. Μην κοιτάξεις σε solidsuit ξεφτιζουν εύκολα. Πολύ προσοχή αν είσαι καπνιστης(πριν κόψω το τσιγάρο, η θήκη κιτρίνιζε)
Δημοσίευση 14/10/2018 - 22:13
Διαβασα αρκετα θεματα αλλα ειναι απειρες οι επιλογες για θηκη. Για αρχη στο 8 εχω την airskin της spigen και την ultra hybrid της spigen. Ψαχνω μια θηκη οσο πιο λεπτη γινετε αλλα να προσφερει και καποια προστασια απο πτωση γιατι η airskin δεν νομιζω οτι ειναι για προστασια απλα για τις γρατσουνιες. Αμα υπαρχει κατι τετοιο και γνωριζει καποιος θα ηθελα να μου την προτεινει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Λεπτή και προστασία μαζί δε πάνε..
Παρόλα αυτά πρώτο στάδιο η Totallee και η Veil της Caudabe, δεύτερο στάδιο η αγαπημένη Synthesis και αυτή της Ringke.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:24
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:26
Μου αρεσει πολυ το bumper της rhinoshield αλλα μου φαινεται οτι ειναι χοντρο σαν την spigen που εχω. Ψαχνω για κατι λεπτοτερο. Το ξερω οτι δεν θα εχω την ιδια προστασια. Απλα εεγα μηπως υπαρχει και κατι καλυτερο απο την airskin. Εννοειται μαζι με tempered παντα. Και αν τυχει για πτωση απο τη τσεπη και κατω. Το ιφονε6 μια φορα μου εχει πεσει στα 3μιση χρονια που το εχω γιατι γενικα τα προσεχω πολυ. Αναμεσα στη totalle και τη ringke υπαρχει καποια απο τις 2 που να ειναι καλυτερη;
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:33
Μου αρεσει πολυ το bumper της rhinoshield αλλα μου φαινεται οτι ειναι χοντρο σαν την spigen που εχω. Ψαχνω για κατι λεπτοτερο. Το ξερω οτι δεν θα εχω την ιδια προστασια. Απλα εεγα μηπως υπαρχει και κατι καλυτερο απο την airskin. Εννοειται μαζι με tempered παντα. Και αν τυχει για πτωση απο τη τσεπη και κατω. Το ιφονε6 μια φορα μου εχει πεσει στα 3μιση χρονια που το εχω γιατι γενικα τα προσεχω πολυ. Αναμεσα στη totalle και τη ringke υπαρχει καποια απο τις 2 που να ειναι καλυτερη;
Εξαρτάται πως εννοείς το καλύτερη.
Τσέκαρε Amazon για τη Ringke.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:38
Εξαρτάται πως εννοείς το καλύτερη.
Τσέκαρε Amazon για τη Ringke.
Ποιές θεωρούνται καλές από Ringke; Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια περίπου Caudabe The Synthesis και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες