O,τι έχει βγάλει η Ringke είναι ποιοτικότατο.
Απο την άλλη η Synthesis παραμένει η παντοτινή αγάπη.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:47
Rhinoshield playproof. Αναζητησε την στο Ίντερνετ και στο YouTube. Μοναδική αντοχή στις πτώσεις. Μην κοιτάξεις σε solidsuit ξεφτιζουν εύκολα. Πολύ προσοχή αν είσαι καπνιστης(πριν κόψω το τσιγάρο, η θήκη κιτρίνιζε)
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:48
O,τι έχει βγάλει η Ringke είναι ποιοτικότατο.
Απο την άλλη η Synthesis παραμένει η παντοτινή αγάπη.
Είναι όντως τρομερή θήκη, απλά για τα καινούργια δεν μπορώ να βρω το αγαπημένο μου χρώμα σε αυτήν. Την navy blue, έχουν μόνο μαύρο και γκρι, μήπως επειδή είναι αρχή; Με τον καιρό θα βγάλουν κι άλλα χρώματα. Θυμάμαι με το 7 ήταν άμεσα διαθέσιμα όλα από την αρχή, ή θυμάμαι λάθος;
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:55
Βρίσκω καπου Ελλάδα φιλε την Rhinoshield playproof που λες και αν ναι σε τι τιμή;
play247 φερνει καναδυο βασικα χρωματα στα 40 ευρω. Θα σου προτεινα αν προκειται να αγορασεις να παρεις απο το σαιτ τους οπου θα βρεις και μεγαλη ποικιλια σχεδιων περα απο τα βασικα
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:56
Νομίζω δε θα προστεθούν επιπλέον.
Κρίμα πάντως, θα κινηθώ σε ringke και syncwire τζαμάκι από amazon την επόμενη φορά, για να δοκιμάσω και τίποτα άλλο.
H air της ringke είναι σαν την veil;
Δημοσίευση 15/10/2018 - 00:06
play247 φερνει καναδυο βασικα χρωματα στα 40 ευρω. Θα σου προτεινα αν προκειται να αγορασεις να παρεις απο το σαιτ τους οπου θα βρεις και μεγαλη ποικιλια σχεδιων περα απο τα βασικα
Δημοσίευση 15/10/2018 - 00:56
Απο τι υλικό ειναι φίλε ωραίες φαίνονται,περιμένω βεβαια μια synthesis που εχω παραγγείλει αλλα θα την εχω στα υποψην!!
απο 2 υλικα, το πανω κομματι της προς την οθονη ειναι απο ενα ειδος λαστιχου (rubber) και το κατω και μεγαλυτερο τμημα αφου αγκαλιαζει την πλατη, απο καποιο ειδος υλικου με υφη σκληρου πλαστικου
μειονεκτει λιγο στο grip (προσωπικα ποτε δεν με ενοχλησε) αλλα πολλες με τα σχεδια πισω εχουν καλυτερο πιασιμο
σιγουρα η προστασια που προσφερει ειναι σε πολυ υψηλα standards
Δημοσίευση 15/10/2018 - 01:01
απο 2 υλικα, το πανω κομματι της προς την οθονη ειναι απο ενα ειδος λαστιχου (rubber) και το κατω και μεγαλυτερο τμημα αφου αγκαλιαζει την πλατη, απο καποιο ειδος υλικου με υφη σκληρου πλαστικου
μειονεκτει λιγο στο grip (προσωπικα ποτε δεν με ενοχλησε) αλλα πολλες με τα σχεδια πισω εχουν καλυτερο πιασιμο
σιγουρα η προστασια που προσφερει ειναι σε πολυ υψηλα standards
Δημοσίευση 15/10/2018 - 11:01
Πολυ ομορφες,μπηκα στο site μου αρεσε περισσοτερο η mod nx νομιζω,ευχαριστω φιλε για της πληροφοριες!!
Δημοσίευση 15/10/2018 - 12:53
Ψήνομαι για την mod nx ή σε μπλε ή σε κόκκινο με την παραλαγή στην πλάτη. Οι θήκες έρχονται από Γαλλία. Μην κινηθείς σε solidsuit ξεφτιζουν πολύ εύκολα.
Δημοσίευση 15/10/2018 - 13:01
Το μόνο που θα ‘θελα να μάθω είναι για την πλάτη της θήκης αν κάνει δαχτυλιές και αν είναι καλή ποιοτικά Κατά τ’άλλα φαίνεται πολύ όμορφη και ειδικά που μπορείς να την φτιάξεις όπως θέλεις
Δημοσίευση 15/10/2018 - 18:34
0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες