Puro nude 0.3Έχεις κάποιος να μου προτείνει θήκη για iPhone 7 Plus διαφανη ώστε να φαίνεται ότι είναι Jet Black?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 08/01/2017 - 20:09
Puro nude 0.3Έχεις κάποιος να μου προτείνει θήκη για iPhone 7 Plus διαφανη ώστε να φαίνεται ότι είναι Jet Black?
Δημοσίευση 08/01/2017 - 20:44
Σε ευχαριστώ καταρχάς...που μπορώ να τι βρω?Puro nude 0.3
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 08/01/2017 - 20:54
Plaisio και public σίγουρα.Σε ευχαριστώ καταρχάς...που μπορώ να τι βρω?
Δημοσίευση 10/01/2017 - 16:58
Αναλυτική δοκιμη των θηκών της Caudabe σε 7 Plus Με GodoSmith 3D Glass.
Veil XT : Απόλυτη Συμβατότητα θήκης και Tempered Glass χωρίς κανένα θέμα.
Sheath: Ασύμβατη με το 3D Glass της GodoSmith η Sheath, το ανασήκωσε άμεσα με την εφαρμογή της.
Synthesis: Απόλυτη Συμβατότητα θήκης και Tempered Glass χωρίς κανένα θέμα.
Δημοσίευση 10/01/2017 - 17:11
Η sheath όντως έχει μεγάλο θέμα με το τζαμάκι της gdsmith. Το turata κάθεται καλύτερα με την συγκεκριμένη θήκη.Αναλυτική δοκιμη των θηκών της Caudabe σε 7 Plus Με GodoSmith 3D Glass.
Veil XT : Απόλυτη Συμβατότητα θήκης και Tempered Glass χωρίς κανένα θέμα.
Sheath: Ασύμβατη με το 3D Glass της GodoSmith η Sheath, το ανασήκωσε άμεσα με την εφαρμογή της.
Synthesis: Απόλυτη Συμβατότητα θήκης και Tempered Glass χωρίς κανένα θέμα.
Δημοσίευση 16/01/2017 - 15:27
Spigen’s new Ultra Hybrid 2 for iPhone 7/7 Plus
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 16/01/2017 - 15:28
Δημοσίευση 16/01/2017 - 15:45
Έπαιξα μπάλα με την αυθεντική δερμάτινη σε καφέ χρώμα, στο μαύρο μου iPH7.
Το καφέ ήταν ανέκαθεν το χρώμα μου, ο συνδυασμός με το μαύρο μοντέλο μου άρεσε πολύ.
Καλή λύση για όποιον διαθέτει το budget, γιατί είναι δεδομένα ακριβές οι συγκεκριμένες θήκες.
Δημοσίευση 17/01/2017 - 07:26
Γεια χαρά παίδες, μόλις χθες παρέλαβα το iPhone(χρυσό) μου και απευθείας ξεκίνησα αναζήτηση για θήκη και τζαμάκι προστασίας!
Για τζάμι από άρθρα στο φόρουμ μάλλον καταλήγω σε θήκη της Ice Max 3D( http://www.ebay.com/...YisyeUsJwsO94kQ )
Μέχρι να έρθει όμως μηπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια άλλη πρόχειρη; Διάβασε καλές κριτικές για Χ- one...
Όσο αναφορά τη θήκη εκεί τα έχω βρει μπαστούνια.... από Ελλάδα βρήκα μια Spigen που μου έκανε τρομερή εντύπωση( https://spaceboy.io/...champagne-gold/ )
αλλά θέλω και τη γνώμη σας!
Αναμένω απαντήσεις και συμβουλές... ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δημοσίευση 18/01/2017 - 15:16
Mαλλον θα σταματησω να παιρνω απο Αγγλια. Εκει που ερχοταν μεσα σε μια βδομαδα, παει στις 3+ καθε φορα. Καλυτερα να τα παιρνω απο Κινα που ερχονται πιο φτηνες οι θηκες και ας περιμενω και μια βδομαδα παραπανω.
Πριν λιγο καιρο μου ηρθε η παρακατω. Για οποιον θελει εξτρα προστασια, αλλα προτιμαει το κρατημα μιας gel θηκης, η παρακατω ειναι εξαιρετικη!!
For iPhone 7/7 Plus Shockproof Classic EVO Check Impact Mesh TPU Case Cover New
Δημοσίευση 18/01/2017 - 18:20
Mαλλον θα σταματησω να παιρνω απο Αγγλια. Εκει που ερχοταν μεσα σε μια βδομαδα, παει στις 3+ καθε φορα. Καλυτερα να τα παιρνω απο Κινα που ερχονται πιο φτηνες οι θηκες και ας περιμενω και μια βδομαδα παραπανω.
Πριν λιγο καιρο μου ηρθε η παρακατω. Για οποιον θελει εξτρα προστασια, αλλα προτιμαει το κρατημα μιας gel θηκης, η παρακατω ειναι εξαιρετικη!!
For iPhone 7/7 Plus Shockproof Classic EVO Check Impact Mesh TPU Case Cover New
Δημοσίευση 18/01/2017 - 18:38
Δημοσίευση 19/01/2017 - 00:21
Γεια χαρά παίδες, μόλις χθες παρέλαβα το iPhone(χρυσό) μου και απευθείας ξεκίνησα αναζήτηση για θήκη και τζαμάκι προστασίας!
Για τζάμι από άρθρα στο φόρουμ μάλλον καταλήγω σε θήκη της Ice Max 3D( http://www.ebay.com/...YisyeUsJwsO94kQ )
Μέχρι να έρθει όμως μηπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια άλλη πρόχειρη; Διάβασε καλές κριτικές για Χ- one...
Όσο αναφορά τη θήκη εκεί τα έχω βρει μπαστούνια.... από Ελλάδα βρήκα μια Spigen που μου έκανε τρομερή εντύπωση( https://spaceboy.io/...champagne-gold/ )
αλλά θέλω και τη γνώμη σας!
Αναμένω απαντήσεις και συμβουλές... ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πρωτον, αναμεσα στια 2 προιοντα που εχεις ποσταρει υπαρχει ασυμβατοτητα οποτε καποιο απο τα 2 το βγαζεις.
Δευτερον, το τελευταιο γυαλι της G.D Smith για τα 7αρια ειναι το Knight και αυτο που εχεις βρει στο ebay δεν ξερω αν ειναι το ιδιο. Αν και μπορει αλλα καλυτερα να τον ρωτησεις.
Δημοσίευση 19/01/2017 - 01:50
Μια βοήθεια ρε παιδιά .. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες κι έχω δει αμέτρητες θήκες .. Ψάχνω όμως κάτι σε πουγκί-πορτοφόλι όχι ένα απλό πουγκι(έχω βρει ήδη αρκετά) να χωραει όλο το κινητό έτσι έστω να μην βάλω κάποια θήκη παρά μόνο ένα tempered ! Υπάρχει κανείς που να έχει κάτι δοκιμασμένο η απλά να μου προτείνει κάποια ;; Ευχαριστώ πολύ
H Joli απο την άλλη ήταν πάντα ιδιαίτερη.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες