SHUMURI -30% με κωδικό MNS08591OZEK στο Checkout.
Desmay -30% με κωδικό EASTER2017 στο Checkout.
Θήκες iPhone 7/7 Plus & 8/8Plus
Ad
Δημοσίευση 16/04/2017 - 10:37
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 17/04/2017 - 07:32
Δημοσίευση 17/04/2017 - 07:59
Δημοσίευση 19/04/2017 - 18:32
Τελικά μόλις παρήγγειλα αυτή τη δερμάτινη θήκη από τη Nodus:
Με τον κωδικό 9to5 που βρήκα τυχαία σε ένα παλιό review και που παραδόξως ισχύει ακόμη, μου βγήκε στα 58,32 €.
Τιμή ίδια με αυτή της Apple, η θήκη της Nodus μου φάνηκε όμως πιο όμορφη, πιο πολυτελής και από καλύτερης ποιότητας δέρμα.
Τεράστιο ρόλο βέβαια έπαιξε το εξτραδάκι/μαγνητικό dock που συμπεριλαμβάνεται στη θήκη, καθώς τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να βρω έναν τρόπο να χρησιμοποιήσω το κινητό στο αυτοκίνητο (έχω ένα παλιό Yaris με καμπυλωτό ταμπλώ που δεν έχει παράλληλες γρίλλιες εξαερισμού και δε με είχε βολέψει τίποτε σ'αυτό τον τομέα -> δεν ήθελα κάτι μόνιμο και ογκώδες που να φαίνεται, γιατί μου το έχουν ανοίξει 3 φορές).
Review για τη θήκη και για το dock οταν τα παραλάβω.
Έχοντας τη Nodus στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικά θετικές:
Συνδυάζει πολυτέλεια, ανθεκτικότητα, ποιότητα και ομορφιά, ακριβώς όπως το κινητό που καλείται να προστατέψει. Το δέρμα είναι αναμφίβολα καλύτερης ποιότητας από την αντίστοιχη της Apple. Πολύ καλή αίσθηση αφής, χωρίς να γλιστράει. Μια εβδομάδα μετά και η γοητευτική "παλαίωση" του αυθεντικού δέρματος έχει ήδη ξεκινήσει! Οι συγκρίσεις με τη θήκη της Apple είναι φυσικά αναπόφευκτες καθώς στην ίδια τιμή η Nodus παρέχει επιπρόσθετα το πολύ χαριτωμένο και πολύ χρήσιμο μαγνητικό dock, το οποίο κάνει μια χαρά τη δουλειά του στο ταμπλό του αυτοκινήτου μου, λογικά και σε άλλες επιφάνειες.
Στα μείον το ελαφρά αυξημένο βάρος της (μικρή θυσία για το μαγνητικό docking, άλλωστε το ξεχνάς έπειτα από μερικές ώρες), το ότι αφήνει εκτεθειμένη την κάτω αλλά και την επάνω πλαϊνή επιφάνεια, και η κάπως δύσκολη πρόσβαση στο κουμπί mute.
Η όλη συσκευασία είναι επίσης ιδιαίτερα προσεγμένη, με μια θαυμάσια βελούδινη θήκη για.. την κανονική θήκη.
Δεν έχω εμπειρία με άλλων ειδών cases, από αυτές που παρουσιάζονται σ'αυτό το thread, αλλά στην ξεχωριστή κατηγορία του δέρματος συστήνω ανεπιφύλακτα τη Nodus από αυτή της Apple.
Δημοσίευση 19/04/2017 - 18:38
Sent from my Jetblack 7+
Δημοσίευση 19/04/2017 - 19:33
Καμιά φωτό;Έχοντας τη Nodus στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικά θετικές:
Συνδυάζει πολυτέλεια, ανθεκτικότητα, ποιότητα και ομορφιά, ακριβώς όπως το κινητό που καλείται να προστατέψει. Το δέρμα είναι αναμφίβολα καλύτερης ποιότητας από την αντίστοιχη της Apple. Πολύ καλή αίσθηση αφής, χωρίς να γλιστράει. Μια εβδομάδα μετά και η γοητευτική "παλαίωση" του αυθεντικού δέρματος έχει ήδη ξεκινήσει! Οι συγκρίσεις με τη θήκη της Apple είναι φυσικά αναπόφευκτες καθώς στην ίδια τιμή η Nodus παρέχει επιπρόσθετα το πολύ χαριτωμένο και πολύ χρήσιμο μαγνητικό dock, το οποίο κάνει μια χαρά τη δουλειά του στο ταμπλό του αυτοκινήτου μου, λογικά και σε άλλες επιφάνειες.
Στα μείον το ελαφρά αυξημένο βάρος της (μικρή θυσία για το μαγνητικό docking, άλλωστε το ξεχνάς έπειτα από μερικές ώρες), το ότι αφήνει εκτεθειμένη την κάτω αλλά και την επάνω πλαϊνή επιφάνεια, και η κάπως δύσκολη πρόσβαση στο κουμπί mute.
Η όλη συσκευασία είναι επίσης ιδιαίτερα προσεγμένη, με μια θαυμάσια βελούδινη θήκη για.. την κανονική θήκη.
Δεν έχω εμπειρία με άλλων ειδών cases, από αυτές που παρουσιάζονται σ'αυτό το thread, αλλά στην ξεχωριστή κατηγορία του δέρματος συστήνω ανεπιφύλακτα τη Nodus από αυτή της Apple.
Δημοσίευση 19/04/2017 - 20:06
ποια θήκη είναι αυτή φίλε μου; βγαίνει και σε αλλά χρώματα;αντρικα πραματα θα ανεβασω και με δυο spigen αργοτερα. [emoji41][emoji23][emoji336]
Sent from my Jetblack 7+
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/04/2017 - 21:35
Δεν είναι θήκη έτσι είναι η πλάτη και πωλείται έτσι το κινητό η στέλνεις νομίζω το δικό σου για να σου βάλουν πλάτη .ποια θήκη είναι αυτή φίλε μου; βγαίνει και σε αλλά χρώματα;
Δεν είδες την τιμή στην φωτό ;
Δες εδώ ..
http://www.colorware...plus-retro.aspx
On_7+
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 19/04/2017 - 21:36
@CaLi@
Δημοσίευση 19/04/2017 - 21:46
α οκ, άκυρο από εμένα τοτε[emoji4]Δεν είναι θήκη έτσι είναι η πλάτη και πωλείται έτσι το κινητό η στέλνεις νομίζω το δικό σου για να σου βάλουν πλάτη .
Δες εδώ ..
On_7+
Δημοσίευση 19/04/2017 - 22:23
Δεν είναι θήκη έτσι είναι η πλάτη και πωλείται έτσι το κινητό η στέλνεις νομίζω το δικό σου για να σου βάλουν πλάτη .
Δες εδώ ..
On_7+
Στη φωτό του φίλου μάλλον είναι θήκη. Check the corners...
Δημοσίευση 19/04/2017 - 22:24
Sent from my Jetblack 7+
Δημοσίευση 19/04/2017 - 22:25
Στη φωτό του φίλου μάλλον είναι θήκη. Check the corners...
Ναι το είδα στο κινητό εχεις δίκιο είναι "κακής" ποιότητας θήκη . [emoji12]
On_7+
@CaLi@
Δημοσίευση 19/04/2017 - 22:26
Ναι το είδα στο κινητό εχεις δίκιο είναι "κακής" ποιότητας θήκη . [emoji12]
On_7+
Μα δν ειναι θηκη αυτο λεμε =) και ειναι μια χαρα ποιοτητα απλα θελει παρα πολυ ζορι για να κολλησει στις ακρες hello !! =)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες