Άλλο το αισθητικό κομμάτι και άλλο να είναι ελαττωματική η θήκη.
Εαν τη σκουπίσεις πρωτού βάλεις το τηλ δε νομίζω να έχεις τέτοιο θέμα.
Δημοσίευση 13/06/2017 - 15:48
Άλλο το αισθητικό κομμάτι και άλλο να είναι ελαττωματική η θήκη.
Εαν τη σκουπίσεις πρωτού βάλεις το τηλ δε νομίζω να έχεις τέτοιο θέμα.
Μόλις την έβγαλα από το κουτί την έβαλα στο κινητό και παρατήρησα αυτά που περιγράφω. Την έβγαλα την καθάρισα με βρεγμένο πανί αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Είναι θέμα υλικού και ανομοιομορφίας του πάχους της πλάτης για αυτό και σε κάποιες περιοχές η πλάτη είναι περισσότερο διαφανής. Για αυτό είπα ότι εάν ήταν βαμμένη η πλάτη αυτό δεν θα φαινόταν.
Έχει και το πρόβλημα όπου σε κάποια σημεία δεν έχει το matte φινίρισμα... Πραγματικά αυτό το πράγμα δεν το έχω δει ούτε σε θήκες από ebay του ενός ευρώ.
Έστειλα email στο τμήμα εξυπηρέτησης και περιμένω.
Δημοσίευση 13/06/2017 - 16:58
Δημοσίευση 13/06/2017 - 17:00
Δημοσίευση 13/06/2017 - 17:11
Μόλις την έβγαλα από το κουτί την έβαλα στο κινητό και παρατήρησα αυτά που περιγράφω. Την έβγαλα την καθάρισα με βρεγμένο πανί αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Είναι θέμα υλικού και ανομοιομορφίας του πάχους της πλάτης για αυτό και σε κάποιες περιοχές η πλάτη είναι περισσότερο διαφανής. Για αυτό είπα ότι εάν ήταν βαμμένη η πλάτη αυτό δεν θα φαινόταν.
Έχει και το πρόβλημα όπου σε κάποια σημεία δεν έχει το matte φινίρισμα... Πραγματικά αυτό το πράγμα δεν το έχω δει ούτε σε θήκες από ebay του ενός ευρώ.
Έστειλα email στο τμήμα εξυπηρέτησης και περιμένω.
Μιλάω για τη σκόνη. Τα υπόλοιπα όπως τα περιγράφεις φαίνονται για αστοχία υλικού.
Δημοσίευση 13/06/2017 - 17:47
Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 13/06/2017 - 17:48
Δημοσίευση 14/06/2017 - 22:37
Πήγα σήμερα στην Vodafone και πήρα την Apple Silicon (7).
Έβγαινε 23,50€ και με μία έκπτωση που έκανε η υπάλληλος από μόνη της βγήκε 20€.
Τζάμπα πράμα λέμε..........
Δημοσίευση 15/06/2017 - 16:56
Επανέρχομαι για να ενημερώσω για την synthesis. Έστειλα τελικά e-mail στο support της caudabe απλά να τους ρωτήσω εάν είναι φυσιολογικά αυτά που παρατήρησα και μου είπαν αμέσως ότι θα μου στείλουν άλλη. Δεν νομίζω να είναι θέμα αστοχίας υλικού και τους ζήτησα και δέχτηκαν εάν γίνεται να τσεκάρουν την θήκη πριν μου τη στείλουν.
Παρόλα αυτά χρησιμοποιώ τη θήκη δύο μέρες βάζοντας το κινητό ελάχιστα στην τσέπη (μόνο του χωρίς κλειδιά κέρματα κτλ) και η θήκη έχει γεμίσει ήδη σημάδια. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ θήκες speck και spigen και καμία δεν έχει γίνει έτσι. Δεν ξέρω πως είναι η veil xt που χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι αλλά πραγματικά η synthesis η διάφανη είναι κάτω του μετρίου στο θέμα της φθοράς. Ακόμα και γνωρίζοντας ότι σε καλύπτει το support με αντικατάσταση δεν θα την πρότεινα.
Την κοιτούσα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να τρέξω vodafone και να αγοράσω την τελευταία midnight blue silicone της Apple για να ξεφορτωθώ την synthesis. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί από εδώ έμαθα για την προσφορά και ότι η θήκη της Apple μπορεί να φορεθεί με γυαλί e2e!
IMG_2819 2.jpg 192.66KB 52 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: gRim, 15/06/2017 - 16:57
Δημοσίευση 15/06/2017 - 17:09
Και εσένα 20 στην άφησαν την θήκη στη voda?Επανέρχομαι για να ενημερώσω για την synthesis. Έστειλα τελικά e-mail στο support της caudabe απλά να τους ρωτήσω εάν είναι φυσιολογικά αυτά που παρατήρησα και μου είπαν αμέσως ότι θα μου στείλουν άλλη. Δεν νομίζω να είναι θέμα αστοχίας υλικού και τους ζήτησα και δέχτηκαν εάν γίνεται να τσεκάρουν την θήκη πριν μου τη στείλουν.
Παρόλα αυτά χρησιμοποιώ τη θήκη δύο μέρες βάζοντας το κινητό ελάχιστα στην τσέπη (μόνο του χωρίς κλειδιά κέρματα κτλ) και η θήκη έχει γεμίσει ήδη σημάδια. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ θήκες speck και spigen και καμία δεν έχει γίνει έτσι. Δεν ξέρω πως είναι η veil xt που χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι αλλά πραγματικά η synthesis η διάφανη είναι κάτω του μετρίου στο θέμα της φθοράς. Ακόμα και γνωρίζοντας ότι σε καλύπτει το support με αντικατάσταση δεν θα την πρότεινα.
Την κοιτούσα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να τρέξω vodafone και να αγοράσω την τελευταία midnight blue silicone της Apple για να ξεφορτωθώ την synthesis. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί από εδώ έμαθα για την προσφορά και ότι η θήκη της Apple μπορεί να φορεθεί με γυαλί e2e!
IMG_2819 2.jpg
RF forever
Δημοσίευση 15/06/2017 - 17:21
η apple leather που δίνει η Vodafone για 6s ταιριάζει και στο 6αρι και στο 6s?
Δημοσίευση 15/06/2017 - 17:24
Και εσένα 20 στην άφησαν την θήκη στη voda?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι 23.40 έδωσα. Εάν είναι σαν το site οι τιμές του καταστήματος τότε δεν έχουν όλα τα χρώματα ίδια τιμή. Το midnight blue στο site είχε 26,9 εάν θυμάμαι καλά οπότε ίσως μου έκοψε κάτι παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: gRim, 15/06/2017 - 17:27
Δημοσίευση 16/06/2017 - 01:21
η apple leather που δίνει η Vodafone για 6s ταιριάζει και στο 6αρι και στο 6s?
Δημοσίευση 16/06/2017 - 12:10
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες