Μολις περασα το 7plus με αυτο.
Tωρα για τα αποτελεσματα δεν ξερω γιατι ψυχολογικα φοβαμαι να επιδιωξω φθορα. Θα δοκιμασω υδροφοβικοτητα.Η οθονη εγινε πιο λεια παντως.
"Enhances camera resolution" LOL
Δημοσίευση 13/10/2016 - 12:02
Tωρα για τα αποτελεσματα δεν ξερω γιατι ψυχολογικα φοβαμαι να επιδιωξω φθορα. Θα δοκιμασω υδροφοβικοτητα.Η οθονη εγινε πιο λεια παντως.
"Enhances camera resolution" LOL
Δημοσίευση 13/10/2016 - 12:36
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 13/10/2016 - 12:37
Δημοσίευση 13/10/2016 - 12:53
Δημοσίευση 13/10/2016 - 12:55
πήγαινε public/πλαίσιο. 11-12ευρώ την έχουν.
Δεν μένω Ελλάδα! συμφέρει καλύτερα από Ελλάδα?
Δημοσίευση 13/10/2016 - 12:59
Δεν μένω Ελλάδα! συμφέρει καλύτερα από Ελλάδα?
Αν δεν μένεις Ελλάδα όχι, γιατί θα πληρώσεις πολλά έξτρα μεταφορικά λογικά.
Δες από το επίσημο site αν σου στέλνουν
Δημοσίευση 13/10/2016 - 13:00
Αν δεν μένεις Ελλάδα όχι, γιατί θα πληρώσεις πολλά έξτρα μεταφορικά λογικά.
Δες από το επίσημο site αν σου στέλνουν
Μαλλον θα πω στους δικους μου να την παρουν και να μου την στείλουν
Δημοσίευση 13/10/2016 - 13:46
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:02
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:12
Έλεγα να μην βάλω θήκη για ακόμα μια φορά αλλά λύγισα (δεν ξέρω για πόσο) και πήρα την Caudabe Veil XT. Να είναι καλά το μέλος konos1964 μιας και δεν την ήθελε.
Είναι τέλεια σε εφαρμογή και πραγματικά είναι σαν να μην έχει θήκη το κινητό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:13
Έφτασε και η πολυπόθητη airskin από spigen με από αρκετή ταλαιπωρία και δυναμικά συνεννόησης με την acs εδώ. Ταλαιπωρημένο το κουτί, η θήκη οκ παρόλα αυτά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εμένα ήρθε προχτές επιτέλους. Θεωρώ πως στα σημεία της κάμερας και του κάτω μέρους είναι σαφώς καλύτερα από την Puro αλλά με το υλικό που γλιστράει παραπάνω από τις άλλες δεν ήταν και το δυνατής σημείο, λίγο γυαλιστερό το υλικό... Σίγουρα όμως καλύτερη από την προηγούμενη Skin...
Την δοκιμάζω αυτές τις μέρες!
Καλορίζικη Γιώργο!
Έλεγα να μην βάλω θήκη για ακόμα μια φορά αλλά λύγισα (δεν ξέρω για πόσο) και πήρα την Caudabe Veil XT. Να είναι καλά το μέλος konos1964 μιας και δεν την ήθελε.
Είναι τέλεια σε εφαρμογή και πραγματικά είναι σαν να μην έχει θήκη το κινητό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
Προς το πάρων ίσως η καλύτερη από τις 6 που έχω στα χέρια μου αυτής της κατηγορίας!!
Στο πέσιμο δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα καμία!
Καλορίζικη Πάρη !
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/10/2016 - 16:16
@CaLi@
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:20
Ευχαριστώ Σπύρο. Επίσης!! Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη γιατί έγινε ένα μπέρδεμα με την acs την παρέλαβα και έφυγα σκαςτος τριήμερο. Από Δευτέρα που θα τη δοκιμάσω θα ανεβάσω και φωτό. Ένα βίντεο που είχα δει ένας τύπος έδειχνε ότι έχει αστοχία στα speaker grills δεν ευθυγραμμίζονται σωστά δηλαδή. Εσένα είναι οκ;;Και εμένα ήρθε προχτές επιτέλους. Θεωρώ πως στα σημεία της κάμερας και του κάτω μέρους είναι σαφώς καλύτερα από την Puro αλλά με το υλικό που γλιστράει παραπάνω από τις άλλες δεν ήταν και το δυνατής σημείο, λίγο γυαλιστερό το υλικό... Σίγουρα όμως καλύτερη από την προηγούμενη Skin...
Την δοκιμάζω αυτές τις μέρες!
Καλορίζικη Γιώργο!
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:22
Ευχαριστώ Σπύρο. Ναι ούτε εμένα έχει δοκιμαστεί σε πτώση και ελπίζω να μην δοκιμαστεί ποτέ όπως δεν δοκιμάστηκε και το 6S Plus που είχα.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:22
0 μέλη, 42 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες