στελιο η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν πηρα το 7αρι μου απλα ανοιξα το κουτι εβγαλα το κινητο και τελος.
Σιγα να μην γινομαι........................και να αρχιζω να βρισκω παπαδες και να ερχομαι εδω μεσα να γκρινιαζω.πενα το τηλεφωνακι γρηγοροτατο.τωρα να μπαινω σε δωματια με ησυχια και να ψαχνω σε χαμηλους φωτισμους και με φωτα led και υπερυθρες ακτινες αστα να πανε.
Εαν δεν ειναι κατι που να κανει "καραμπαμ" τοτε δεν ασχολησε καθολου.Βεβαια ο καθενας οπως το δει αφου σκαει τα λεφτα του.[emoji6]
Μαρκο δεν αντιλέγω καθόλου...Άλλο το να γράψεις ότι το κινητό είναι γρήγορο,όμορφο,με απίστευτες δυνατότητες(για τα δικά σου θέλω) κι άλλο να προτρέπεις τον κόσμο πάρτε το οπωσδήποτε, μην ακούτε κανέναν ,με κλειστά μάτια κι ας βγάζει προβλήματα.Η προτροπή αυτή του φίλου πιο πάνω με έκανε και έγραψα κάπως ειρωνικά...Και στην τελική εάν προερχεσαι από iPhone 4 άντε iPhone 5 να τα καταλάβω τα ουαου...Αλλά για κάποιον χρήστη του 6s η μετάβαση σε 7 είναι μάλλον ου και όχι ουαου...Ελπίζω να μην φάνηκα στο τέλος πάλι εριστικός όπως είπε ο άλλος φίλος;[emoji14][emoji14][emoji14]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 20/12/2016 - 18:47