δεν τρελαινομαι απλα να μαθω ρωταω , και φαινεσαι οτι το κατεχεις.εγω ομολογω οτι ειμαι ασχετος.
ξερω οτι συνολικα η apple βγαζει τους κωδικους 1660 1661 1778 1784 συν καποιους για ιαπωνια. ειμαι λαθος? αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο για ΗΠΑ?
και επειδη με ρωτας, να για μενα ισως να αλλαζει κατι ! αν μπορεις με βοηθας με τις αποριες μου!
Εσύ στο 6S Plus έχεις το Α1634 ή το Α1687.
Οι κωδικοί που έγραψες είναι για το 7 Plus και μονο το Α1661 και το 1784 μας ενδιαφέρουν (το 1784 είναι το Ευρωπαικό και λογικά αυτό που πουλάνε sim free τα καταστήματα στην Αμερική).
Το Α1661 το έχουμε κάποιοι (όπως εγώ) που είναι το Verizon ξεκλείδωτο που πήραμε επειδή ακόμα δεν είχε κυκλοφορήσει το ξεκλείδωτο - sim free μοντέλο.
Το Α1660 είναι το ανάλογο του 1661 σε iPhone 7 (4,7 inch) , το Α1778 είναι το ανάλογο του 1784 σε iPhone 7.
Τώρα , οι κύριες μπάντες που έχουμε στην Ελλάδα είναι η 3 η 7 και η 20 που τις υποστηρίζουν και τα 2 κινητά και όλοι οι πάροχοι
Παρόλα αυτά, είχα διαβάσει ότι υπήρχε και μια ακόμα μπάντα που υποστηρίζεται αλλά δεν την έχουν και τα 2 κινητά, και μάλιστα ότι την μπάντα αυτή την χρησιμοποιούσε κυρίως η Wind (ίσως να ήταν όταν είχαν αποκτήσει οι πάροχοι την 20 και το συζητάγαμε τότε).
Σε κάθε περίπτωση, οι 3 μπάντες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υποστηρίζονται από ΟΛΕΣ τις συσκευές.