Αν αφαιρέσουμε τις τελευταίες 2 δοκιμασίες (η βίδα και το ξυράφι ήταν υπερβολή), τα υπόλοιπα είναι πιθανά σενάρια.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 11:46
Αν αφαιρέσουμε τις τελευταίες 2 δοκιμασίες (η βίδα και το ξυράφι ήταν υπερβολή), τα υπόλοιπα είναι πιθανά σενάρια.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:03
Τελικά και στο Μαύρο μένουν οι δαχτυλιές και δεν καθαρίζει τόσο εύκολα όσο το Jet Black αυτό παρατήρησα για αρχή..
Και δεν φαίνεται καθόλου πλαστικό από κοντά και σου αφήνει φοβερή αίσθηση στο χέρι... Άτιμη θήκη που θα μπεις...
Μα το μόνο πρόβλημα στο jet black είναι η θήκη που πρέπει να μπει για να γλιτώσει κανείς τις γρατζουνιές
Κατά τα άλλα είναι πολύ όμορφο
Αποψη μου για το θεμα θηκης για το jet black. Oι επιλογες ειναι περα απο το να το εχεις εντελως γυμνο
- προστασια μπρος πισω δηλ γυαλι μπροστα,καλη μεμβρανη πισω
- bumper συν τη πρωτη επιλογη για σουπερ προστασια
- θηκη με διαφανη πλατη απο τις απειρες που κυκλοφορουν
- πουγκι θηκη να το βγαζεις μονο κατα τη χρηση
με οποιοδηποτε αλλο στυλ θηκης δεν εχει νοημα η επιλογη του συγκεκριμενου χρωματος. Προσωπικα θα επελεγα τη δευτερη λυση δηλ ενα καλο και λεπτο bumper με καποιες προδιαγραφες
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:06
Αποψη μου για το θεμα θηκης για το jet black. Oι επιλογες ειναι περα απο το να το εχεις εντελως γυμνο
- προστασια μπρος πισω δηλ γυαλι μπροστα,καλη μεμβρανη πισω
- bumper συν τη πρωτη επιλογη για σουπερ προστασια
- θηκη με διαφανη πλατη απο τις απειρες που κυκλοφορουν
- πουγκι θηκη να το βγαζεις μονο κατα τη χρηση
με οποιοδηποτε αλλο στυλ θηκης δεν εχει νοημα η επιλογη του συγκεκριμενου χρωματος. Προσωπικα θα επελεγα τη δευτερη λυση δηλ ενα καλο και λεπτο bumper με καποιες προδιαγραφες
Σίγουρα μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία για την προστασία του.
Νομίζω η πιο τίμια λύση είναι η πρώτη.
Μια καλή μεμβράνη που πιάνει γύρω γύρω (νομίζω η slickwraps βγάζει την nude όπως τη λέει).
Είναι πολύ όμορφο για να μπει σε οποιαδήποτε άλλη θήκη.
Απλά μου χτύπησε άσχημα το γεγονός ότι γρατζουνίστηκε σε επαφή με μικρή σκόνη στο πουκάμισο (το περίμενα λίγο πιο ανθεκτικό, λίγο)
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:16
Συγνώμη αλλα το apple U.K. Δίνει για το + δυο με τρεις εβδομάδες .εσυ πως τα κατάφερες παραδοση τη άλλη εβδομάδα?μολις το χτυπησα κι εγω ....
Iphone 7 plus 128 gb gold , απο Αγγλια στα 1050 ε με αποστολη .
Φυσιολογικα , μεσα στην επομενη εβδομαδα παραλαβη ...
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:19
Μια καλή μεμβράνη που πιάνει γύρω γύρω (νομίζω η slickwraps βγάζει την nude όπως τη λέει).
Απλά μου χτύπησε άσχημα το γεγονός ότι γρατζουνίστηκε σε επαφή με μικρή σκόνη στο πουκάμισο (το περίμενα λίγο πιο ανθεκτικό, λίγο)
εχουν και δοση υπερβολης ολα αυτα...πχ κανενα κλειδι αυτοκινητου θα τριφτει με τοση δυναμη που βαζει αυτος στη πλατη της συσκευης. Συν οτι οι γρατζουνιες νομιζω οτι σε ολες τις πλατες ειναι λιγο πολυ οι ιδιες απλα σε αυτο φαινονται υπερβολικα.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:21
παρε το rose gold ......
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:22
Συγνώμη αλλα το apple U.K. Δίνει για το + δυο με τρεις εβδομάδες .εσυ πως τα κατάφερες παραδοση τη άλλη εβδομάδα?
απο ebay το πηρα
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:23
Οκαπο ebay το πηρα
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:24
εχουν και δοση υπερβολης ολα αυτα...πχ κανενα κλειδι αυτοκινητου θα τριφτει με τοση δυναμη που βαζει αυτος στη πλατη της συσκευης. Συν οτι οι γρατζουνιες νομιζω οτι σε ολες τις πλατες ειναι λιγο πολυ οι ιδιες απλα σε αυτο φαινονται υπερβολικα.
Ε πάντα για λόγους θέασης είναι λίγο πιο υπερβολικά, αλλά δεν παύει να είναι πιο ευπαθές από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.
Θυμίζει λίγο το Black iPhone 5 που το έβγαζες από το κουτί και είχε ήδη χτυπήματα.
παρε το rose gold ......
Μπα...
Πήρα σκέτο Black και θα χτυπήσω και το naked της slickwraps μάλλον, να υπάρχει στο συρτάρι.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:30
Παιδιά σορρυ για το off, Πανο για silver 7αρι ποια naked να πάρω τη matte ή τη gloss λες;;Ε πάντα για λόγους θέασης είναι λίγο πιο υπερβολικά, αλλά δεν παύει να είναι πιο ευπαθές από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.
Θυμίζει λίγο το Black iPhone 5 που το έβγαζες από το κουτί και είχε ήδη χτυπήματα.
Μπα...
Πήρα σκέτο Black και θα χτυπήσω και το naked της slickwraps μάλλον, να υπάρχει στο συρτάρι.
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 17/09/2016 - 12:31
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:31
Παιδιά σορρυ για το off, Πανό για silver 7αρι ποια naked να πάρω τη matte ή τη gloss λες;;
Στην ίδια σκέψη είμαι και εγώ.
Σε Silver θα έβαζα τη matte.
Για το μαύρο λέω να πάρω την gloss.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:32
Πιάνει μόνο πισω ή και περιμετρικά;;Στην ίδια σκέψη είμαι και εγώ.
Σε Silver θα έβαζα τη matte.
Για το μαύρο λέω να πάρω την gloss.
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:35
Πιάνει μόνο πισω ή και περιμετρικά;;
Περιμετρικά (πάμε στο θέμα με τις θήκες να μη χαλάμε αυτό εδώ)
Δημοσίευση 17/09/2016 - 13:40
Καθόλου άσχημα
Δημοσίευση 17/09/2016 - 13:47
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες