iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 17/09/2016 - 04:08
https://youtu.be/rHGV5YWFU2g
Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 17/09/2016 - 06:03
Δημοσίευση 17/09/2016 - 06:19
Δημοσίευση 17/09/2016 - 06:20
Δημοσίευση 17/09/2016 - 06:21
Θα μείνει 1-2 μέρες έτσι.
Μαζόχας η σαδιστής;;
Δημοσίευση 17/09/2016 - 06:41
On_Tapatalk
@CaLi@
Δημοσίευση 17/09/2016 - 07:55
Μαζόχας η σαδιστής;;
Θα μείνει 1-2 μέρες έτσι.
μπορει να μην ειναι δικο του.μπορει να το εχει κανει δωρο σε αλλο/αλλη και να περιμενει να ερθει να το παρει σε 2 μερες.οκ δεν πειραζει ρε παιδια θα ερθει και ελλαντα μην τρελενεστε.Τωρα αρχίζουν τα ωραία !!! Pantso Αυτο να το κοιτάξεις στο γιατρό!! Είναι σοβαρό! καλορίζικο !!!
On_Tapatalk
(Σπυρο εσυ επρεπε να το ειχες σημερα ανετα απο αμερικη που βρισκεσαι)
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:02
Θα ήθελα την βοήθεια σας πριν του πω να το πάει πίσω.
1) Από ότι είδα στο site της Verizon δεν κλειδώνουν τις 4G συσκευές τους ισχύει Εάν ισχύει πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι ξεκλείδωτη όταν πάω εκεί, απλα βάζω μέσα την κάρτα sim μου και βλέπω εάν την δεχτεί?
2) Στο Best buy του είπαν ότι μάλλον δεν θα παίζει Ελλάδα. Εκτος από το ενδεχόμενο αυτός που του το είπε να μην ξέρει καν και που βρίσκεται η Ελλάδα και απλα να μπήκε στο site της Apple και να είδε συμβατα μοντέλα για την Ελλάδα μόνο αυτά της T-Mobile και τις AT&T, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να μην παίζει Ελλάδα. ? Π.χ. Να έχει κλειδωμένο το GSM.
Please help γιατί δεν ξέρω τι να κάνω....!!
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:08
μπορει να μην ειναι δικο του.μπορει να το εχει κανει δωρο σε αλλο/αλλη και να περιμενει να ερθει να το παρει σε 2 μερες.οκ δεν πειραζει ρε παιδια θα ερθει και ελλαντα μην τρελενεστε.
(Σπυρο εσυ επρεπε να το ειχες σημερα ανετα απο αμερικη που βρισκεσαι)
Μου τα χάλασε η Verizon με το site που κόλλησε και πήγε η παραγγελία για παράδοση 5/10 :-(
Καλημέρα, βρήκε και μου πήρε ένας συνάδελφος στην Αμερική το iPhone 7 της Verizon από το Best Buy.
Θα ήθελα την βοήθεια σας πριν του πω να το πάει πίσω.
1) Από ότι είδα στο site της Verizon δεν κλειδώνουν τις 4G συσκευές τους ισχύει Εάν ισχύει πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι ξεκλείδωτη όταν πάω εκεί, απλα βάζω μέσα την κάρτα sim μου και βλέπω εάν την δεχτεί?
2) Στο Best buy του είπαν ότι μάλλον δεν θα παίζει Ελλάδα. Εκτος από το ενδεχόμενο αυτός που του το είπε να μην ξέρει καν και που βρίσκεται η Ελλάδα και απλα να μπήκε στο site της Apple και να είδε συμβατα μοντέλα για την Ελλάδα μόνο αυτά της T-Mobile και τις AT&T, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να μην παίζει Ελλάδα. ? Π.χ. Να έχει κλειδωμένο το GSM.
Please help γιατί δεν ξέρω τι να κάνω....!!
Είμαι πελάτης 5 χρόνια της Verizon και όλα μου τα iPhone είναι ξεκλείδωτα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !! Όταν βάλεις την κάρτα θα την δέχτει !! :·)
On_Tapatalk
@CaLi@
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:11
Μου τα χάλασε η Verizon με το site που κόλλησε και πήγε η παραγγελία για παράδοση 5/10 :-(
Είμαι πελάτης 5 χρόνια της Verizon και όλα μου τα iPhone είναι ξεκλείδωτα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !! Όταν βάλεις την κάρτα θα την δέχτει !! :·)
On_Tapatalk
Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει Ελλάδα.
Ευχαριστώ πολύ !!
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:38
On_Tapatalk
Τα πηρες κι τα 2 ?? ακομα τρεχεις ? ή σε πιασανε οι security ? χαχαχα
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:39
Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει Ελλάδα.
Ευχαριστώ πολύ !!
Με πιο τρόπο αγοράστηκε ? Λογικά για να πάρεις Verizon πρέπει να είσαι πελάτης της , τουλάχιστον Online σε ρωτάει κάποια στοιχεία .. Αν το πήρε με δικά του στοιχεία καλό είναι να κάνει Activation με την κάρτα του και μετά να να βάλετε άλλη.. Έτσι με ενημέρωσαν από την Verizon αν το αγοράσεις με συγκεκριμένο νούμερο, θα πρέπει δλδ να μπει πρώτα η κάρτα με το συγκεκριμένο νούμερο να γίνει το Activation και μετά να βάλεις άλλη κάρτα.. Για ρώτα λοιπόν πως το πήρε με σε πάρω στον λαιμό μου..
@CaLi@
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:44
Τα πηρες κι τα 2 ?? ακομα τρεχεις ? ή σε πιασανε οι security ? χαχαχα
Μακάρι ... Μόνο για οφθαλμόλουτρο πήγα..
P.S
By the way Μάγκες το Ηome Button όλα τα λεφτά, δεν είναι κλικ όπως το ξέρουμε απλά αισθάνεσαι μία δόνηση από το Taptic Engine ...
@CaLi@
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:53
Με πιο τρόπο αγοράστηκε ? Λογικά για να πάρεις Verizon πρέπει να είσαι πελάτης της , τουλάχιστον Online σε ρωτάει κάποια στοιχεία .. Αν το πήρε με δικά του στοιχεία καλό είναι να κάνει Activation με την κάρτα του και μετά να να βάλετε άλλη.. Έτσι με ενημέρωσαν από την Verizon αν το αγοράσεις με συγκεκριμένο νούμερο, θα πρέπει δλδ να μπει πρώτα η κάρτα με το συγκεκριμένο νούμερο να γίνει το Activation και μετά να βάλεις άλλη κάρτα.. Για ρώτα λοιπόν πως το πήρε με σε πάρω στον λαιμό μου..
Το πήρε από Best Buy full price payment. Θα τον ρωτήσω εάν έδωσε τπτ στοιχεία πριν το πάρει.
Η ενεργοποίηση αρκεί να γίνει την πρώτη φορα σωστά, εννοώ δεν θα χρειάζεται αν του κάνω factory reset να του ξανακάνω ενεργοποίηση με την κάρτα της Verizon ??!!
Δημοσίευση 17/09/2016 - 08:56
Πολύ πρόχειρο και γρήγορο Viewing, γιατί δεν είχαν άλλο jetblack και το ήθελαν και άλλοι δεν ήμουν ο μόνος.
Το πρόχειρο Edit το έκανα στο Hotel που είμαι για 4ημερο στο iPhone και με το iMovie..
1o Video 7 Jet Black
2o video 7+ black
Όταν έρθει το δικό μου θα γυριστεί unboxing και αναλυτικό video...
@CaLi@
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες