Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   MoreThanDarkness

MoreThanDarkness

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:11

Αυτό για την πληρωμή νομίζω είναι καθαρά προσωπικό θέμα.

Σε συμφέρει η αγορά ηλεκτρονικά μόνο και μόνο για να έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.

Από εκεί και πέρα, αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω πληρώνεις όπως σε βολεύει.

Μαλιστα, νταξ δε νομιζω να συμβει κατι τετοιο αλλα μαλλον θα πληρωσω με καρτα, αλλα ας ερθει πρωτα η συσκευη και μετα η στιγμη αυτη κ βλεπουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:13

Παρέλαβε κανένας σημερα το 7αρι;

#543   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:24

#544   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:35

Καλησπέρα παίδες,

μόλις επέστρεψα από Apple Store Γερμανίας και δηλώνω απίστευτα απογοητευμένος... :(

Γεμάτο κόσμο φυσικά το κατάστημα με πολούς securitάδες για να μη γίνει το οτιδήποτε, και απλωμένα σε 2 τραπέζια μεγάλα τα νέα iPhones...

Δυστυχώς το αγαπημένο χρώμα που ήθελα το jet black έλαμπε διά της .. απουσίας του.. υπήρχαν όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό.

Αρχικά έπιασα ένα Plus άσπρο στα χέρια μου που ήταν πιστό αντίγραφο του 6+ που έχω εγώ με τη μόνη διαφορά τις γραμμές πίσω που έχουν εξαφανιστεί,,

ΔΕΝ κατάλαβα ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ όση ώρα το περιεργαζόμουν ούτε στο θέμα ταχύτητας, εικόνας, φωτογραφίας...

Το μόνο που σου κάνει περίεργη αίσθηση είναι το νέο κουμπί που το πατάς και νιώθεις μια εσωτερική δόνηση να του δημιουργείς, δεν μπορώ να το εξηγήσω.... Με παρεξένεψε πάρα πολύ αυτό αλλά μετά απο κάποια λεπτά ψιλοσυνηθίζεται...

Κατέληξα λοιπόν πως δεν πρόκεται να δώσω 1000 ευρώ όχι γιατί δεν τα αξίζει αλλά επειδή το 6+ που έχω εγώ (πόσο μάλλον το 6s+) σε κάνει να νιώθεις πως είναι ακριβώς το ίδιο κινητό...

Καμία αλλαγή στην ταχύτητα που άνοιγαν εφαρμογές ...

Όσον αφορά την κάμερα ομολογώ πως δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον να τραβήξω εκεί μέσα αλλά τα χρώματα μου φαινόντουσαν ακριβώς τα ίδια όπως του δικού μου...

Ξενέρωσα τόσο που δεν πολυασχολήθηκα ούτε με το 2χ ζουμ...

Τα ρολόγια δυστυχώς απουσίαζαν δεν ξέρω γιατί...

Κλείνοντας, η άποψη μου παιδιά είναι πως μια τέτοια αλλαγή πρέπει να την κάνουν κυρίως άτομα που έχουν μείνει με μηλόφωνα που δεν έχουν καν δαχτυλικό αποτύπωμα και μικρή οθόνη....

Αν και μεγάλος της φαν λυπάμαι που το λέω (και δεν αφορά μόνο την Apple αλλά γενικότερα πλεον όλα τα κινητ'α) έχω καταλήξει ότι έχουν μείνει όλα στάσιμα στα νέα τους χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που δεν ξέρω πραγματικά πότε θα αξίζει πλεον να αλλάζουμε κινητό...

Θα πρέπει να κάνει παπάδες για να με κάνει να το αλλάξω ή να με αναγκάσει το λογισμικό της  να αλλάξω συσκευή...

Θα αγοράσω το Apple Watch που είναι κάτι νέο για μένα...

#545   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:37

αν μου εχει πει ψεματα ατομο που εργαζεται στο support της apple ΔΕΝ το γνωριζω. Η πληροφορια ειναι γραμμενη οπως ακριβως μου εχει δωθει απο την teleperformance που εχει εδω 1000 ατομα πανω κατω μονο για το support της apple. Εχεις παραδειγμα να πεις οτι πηγες συσκευη απο σκρουτζ στην infoquest η σε applestore εξωτερικο και στο διορθωσανε; ΜΑΚΑΡΙ φιλε μου γιατι ουτε εγω μπορω να αγορασω το 7αρι σε τετοιτες τιμες και ειμαι με παλιο.

Έχω πάει κινητό για επισκευή στην info αγορασμένο από σκρουτζομαγαζο και δρομολογήθηκε η λύση του προβλήματος μου , ανεξαρτήτως του από που πήρα το κινητό μου από επίσημο έμπορο ή μικρή εταιρεία (σκρουτζομαγαζο) , από Ελλάδα ή από Ευρώπη ή από Αμερική.

Τι είναι αυτά που λες ; φήμες .... άκουσα ....μου είπανε ...,.
Απαράδεκτος !!!

Φυσικά και θα αγοράζω όπου βρω φθηνότερα και ποιοτικότερα ας είναι και στην Αγγλία.

Αν το Ελληνικό κράτος δεν καταλαβαίνει και φορολογεί τρέλα ή ο καταστηματάρχης θέλει να βγάλει κάτι παραπάνω ας το κάνουν. Όχι όμως από την τσέπη μου.

Θα δώσω ένα ποσό για το κινητό έτσι και αλλιώς , αν είναι μάγκας το σκρουτζομαγαζο ή ο Έλληνας , Άγγλος επίσημος αντιπρόσωπος και μου το δώσει φθηνά μαγκιά του αυτός θα πάρει και τα λεφτά.

Τόσο απλά.

 Petervgr 

#546   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:43

Καλησπέρα παίδες,

μόλις επέστρεψα από Apple Store Γερμανίας και δηλώνω απίστευτα απογοητευμένος... :(

Γεμάτο κόσμο φυσικά το κατάστημα με πολούς securitάδες για να μη γίνει το οτιδήποτε, και απλωμένα σε 2 τραπέζια μεγάλα τα νέα iPhones...

Δυστυχώς το αγαπημένο χρώμα που ήθελα το jet black έλαμπε διά της .. απουσίας του.. υπήρχαν όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό.

Αρχικά έπιασα ένα Plus άσπρο στα χέρια μου που ήταν πιστό αντίγραφο του 6+ που έχω εγώ με τη μόνη διαφορά τις γραμμές πίσω που έχουν εξαφανιστεί,,

ΔΕΝ κατάλαβα ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ όση ώρα το περιεργαζόμουν ούτε στο θέμα ταχύτητας, εικόνας, φωτογραφίας...

Το μόνο που σου κάνει περίεργη αίσθηση είναι το νέο κουμπί που το πατάς και νιώθεις μια εσωτερική δόνηση να του δημιουργείς, δεν μπορώ να το εξηγήσω.... Με παρεξένεψε πάρα πολύ αυτό αλλά μετά απο κάποια λεπτά ψιλοσυνηθίζεται...

Κατέληξα λοιπόν πως δεν πρόκεται να δώσω 1000 ευρώ όχι γιατί δεν τα αξίζει αλλά επειδή το 6+ που έχω εγώ (πόσο μάλλον το 6s+) σε κάνει να νιώθεις πως είναι ακριβώς το ίδιο κινητό...

Όσον αφορά την κάμερα ομολογώ πως δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον να τραβήξω εκεί μέσα αλλά τα χρώματα μου φαινόντουσαν ακριβώς τα ίδια όπως του δικού μου...

Κλείνοντας, η άποψη μου παιδιά είναι πως μια τέτοια αλλαγή πρέπει να την κάνουν κυρίως άτομα που έχουν μείνει με μηλόφωνα που δεν έχουν καν δαχτυλικό αποτύπωμα και μικρή οθόνη....

Αν και μεγάλος της φαν λυπάμαι που το λέω (και δεν αφορά μόνο την Apple αλλά γενικότερα πλεον όλα τα κινητ'α) έχω καταλήξει ότι έχουν μείνει όλα στάσιμα στα νέα τους χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που δεν ξέρω πραγματικά πότε θα αξίζει πλεον να αλλάζουμε κινητό...

Θα πρέπει να κάνει παπάδες για να με κάνει να το αλλάξω ή να με αναγκάσει το λογισμικό της  να αλλάξω συσκευή...

δεν μπορει να ειναι η ιδια ταχυτητα με το 6 plus με τιποτα ομως.

με την καμερα μαλλον καπου δεν εκανες σωστες ρυθμισεις αν το ειχε πειραξει κανεις αλλος πριν απο εσενα γιατι παλι δεν μπορει να ειναι το ιδιο.

το οτι ειναι το ιδιο σχεδιο δεν μπορει να ειναι και τα ιδια τηλεφωνα μιας που το 7/7πλας ειναι αδιαβροχα και αυτο για μενα ειναι τεραστια αλλαγη.

σεβαστη η γνωμη σου μιας και το ειδες και απο κοντα αλλα δεν συμφωνουμε πουθενα.

#547   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:47

Μικρή θα είναι η διαφορά σε ταχύτητα, αλλά θα υπάρχει (δεν είναι αργό το 6s και +). Λογικά δε μπορεί να φανεί η διαφορά σε μια απλή επαφή μισής ώρας με το τηλέφωνο. Στην καθημερινότητα θα είναι αντιληπτό.

Προφανώς και στις φωτογραφίες ισχύει το ίδιο...

#548   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:48

Καλησπέρα παίδες,

Όταν το κρατάς ναι είναι τα ίδια στην υφή αλλά είναι ποιό γρήγορα..

Το touch id εμένα μου άρεσε έτσι όπως λειτουργούσε, έκανε μία μικρή δόνηση με το άγγιγμα δεν νιώθεις καθόλου το κλασικό κλίκ  

#549   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:50

Καλησπέρα παίδες,

Καλα τα λες, ίδια σε ταχύτητα το 6 Plus με το 7 Plus , μέχρι να πας να φορτώσεις ιστοσελίδα και να σε πεθάνει στο reload γιατί η μνήμη του δεν φτάνει ούτε για ζήτω.

Για την κάμερα δεν μπορώ να πω κάτι μέχρι να τη δουλέψω, πάντως δεν νομίζω ότι από 6 Plus σε 7 Plus δεν έχει διαφορά (το να μην την είδες είναι φυσιολογικό από την άλλη αν δεν ασχολείσαι έστω με το να βγάλεις 1-2 φωτογραφίες που να σου αρέσουν).

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω, ο καθένας την άποψή του.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#550   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 21:04

Εννοείται ότι σε καθημερινή χρήση η διαφορά στην ταχύτητα δεν είναι μεγάλη ειδικά από το 6s.

#551   cghera

cghera

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/09/2016 - 21:20

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Υποτίθεται οι τιμές έμειναν ίδιες με τα παλιά μοντέλα και αυξήθηκαν οι χωρητικότητες. Εδώ γιατί αυξάνονται οι τιμές; 

Και μην πείτε λόγω ΦΠΑ. Έχουμε ΦΠΑ φυσικά αλλά και οι περσινές τιμές ήταν με ΦΠΑ. Και το 1% που αυξήθηκε δεν δικαιολογεί αυτές τις αυξήσεις. 

#552   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 16/09/2016 - 21:21

Εννοείται ότι σε καθημερινή χρήση η διαφορά στην ταχύτητα δεν είναι μεγάλη ειδικά από το 6s.

απογοητευση η ταχυτητα του 7 τοσο hype εγινε για νεα χαρακτηριστικα 2πλασια αποδοση κτλπ .. αλλα σε real world perfomance ειναι ιδια

#553   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 16/09/2016 - 21:29

απογοητευση η ταχυτητα του 7 τοσο hype εγινε για νεα χαρακτηριστικα 2πλασια αποδοση κτλπ .. αλλα σε real world perfomance ειναι ιδια

μετα απο αυτο το φοβερο τεστ μηπως γινεται να τα βαλει και σε ενα κουβα με νερο να δουμε τι θα γινει?παιδια οποιος δεν το θελει δεν το παιρνει απλα...μην προσπαθουμε να παρουσιασουμε το νεοτερο οτι ειναι ιδιο με το παλαιοτερο..ειδικα στα 7πλας οι διαφορες ειναι χαοτικες με το 6σ πλας.

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 16/09/2016 - 21:29

#554   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 21:41

Θα συμφωνήσω φίλε και θα ξαναπώ ότι εγώ έχω 6+ και δεν ένιωσα καμία αλλαγή στην ταχύτητα και  το κινητό μου έχει διαθέσιμα μόνο 12GB από τα συνολικά 128 καθώς το έχω τιγκάρει σε φωτογραφίες και βίντεο...

Περίμενα πως και πως αυτή τη μέρα, να νιώσω έστω μια μικρή αλλά ουστιαστική αλλαγή ώστε να  πάρω το νέο κινητό και να μη νιώσω αυτό που μας έχουν προσάψει στο αντίθετο στρατόπεδο (την λέξη πρόβατο κοινώς :P ) αλλά σε όλα ήταν τόσο ίδιο (ξαναλέω εκτός από τις κάμερες που φυσικά θα υπάρχει μια διαφορά) αλλά έφυγα απογοητευμένος...

Τώρα μη κοροιδευόμαστε αλλαγή στη ταχύτητα του 1 δευτερολέπτου και πολύ λέω, γρηγοράδας δεν είναι καθόλου αισθητές και σίγουρα δεν είναι λόγος για να δώσεις ένα 1000άρι εκτός αν είσαι Ωνάσης και το 1000 ισοδυναμεί για σένα 1ευρώ... τόσο απλά ..

Το βλέπετε και από τα συγκριτικά βίντεο που και πάλι τα θεωρώ αστεία καθώς ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι πάτησες ταυτόχρονα το κουμπί στα κινητά και πάει λέγοντας, οκ άλλο στα παιχνίδια που εκεί βλέπεις πιο αισθητές αλλαγές), αλλά αν δεν νομίζω πως αγοράζει κάποιος μηλόφωνο με προτεραιότητα τα παιχνίδια..

Γνώμη μου όλα αυτά, χαίρομαι που τη σέβεστε και που ΔΕΝ αρχίζετε σαν 5χρονα την αντιλογία αλλά έχουμε μια ωραία επικοινωνία ... (Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει αυτό το level στο πιο ωραίο forum που υπάρχει για το ομορφότερο κινητό)

Ξαναλέω , είμαι τρελόοοος φαν και εγώ!! Ποτέ samsung ή οποιοδήποτε άλλο κινητό απλά θα περιμένω να αλλάξει η τεχνολογία στα κινητά... να περάσουν στο επόμενο επίπεδο..

Το μέγεθος καμία εταιρεία δεν μπορεί πλέον να το αλλάξει, έχουμε καταλήξει στο επιθυμητό και το λίγο ακόμη μεγαλύτερο δεν θα ήταν καθόλου βολικό..

Αλλαγές πλέον πρέπει να γίνουν στις ενσωματωμένες τεχνολογίες των κινητών.. δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτούν για να μας "συνταράξει" όπως ας πούμε μας τρέλανε κανονικά το hitech Προχό και terminator φάση από το μέλλον δαχτυλικό αποτύπωμα που ακόμα το θεωρώ το τελευαίο τεχνολογικό ουσιαστικό επίτευγμα/προσθήκη σε ένα smartphone...

Κάτι επόμενο έτσι όπως το φαντάζομαι θα είναι να βγαίνει η οθόνη έξω από το κινητό στον αέρα σαν το minority report και σαν τα βιντεο που ειδαμε για πρώτη φορά φέτος ή και πέρυσι,στη eurovision που βασίζονται σε μια τεχνολογία που δε θυμάμαι το όνομα της και που στην ουσία ζωντανεύει η εικόνα μπροστά στα μάτια σου..

Δεν θα ήταν αυτό ένα τρανταχτό παράδειγμα για να προβείς σε αλλαγή κινητού με κλειστά μάτια που λένε;;;;;;;

Από το 4s να πας σε 6+ ναι ήταν μια τρανταχτή αλλαγή για μένα.. Από το 6+ στο 7 δυστηχώς δεν βρίσκω κανένα λόγο..

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 16/09/2016 - 21:50

#555   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 16/09/2016 - 21:54

μετα απο αυτο το φοβερο τεστ μηπως γινεται να τα βαλει και σε ενα κουβα με νερο να δουμε τι θα γινει?παιδια οποιος δεν το θελει δεν το παιρνει απλα...μην προσπαθουμε να παρουσιασουμε το νεοτερο οτι ειναι ιδιο με το παλαιοτερο..ειδικα στα 7πλας οι διαφορες ειναι χαοτικες με το 6σ πλας.

χαοτικες διαφορες ως προς τι? καμερες καθε χρονο γινονται λιγο καλυτερες χαρακτηριστικα καθε χρονο γινονται καλυτερα . Ο μονος κυριως λογος να κανει καποιος αλλαγη ειναι οτι θελει water resistant και stereo speakers. Πιστευω οτι το 6 σε 6s ηταν μεγαλυτερη αναβαθμιση απο οτι το 6s σε 7. Ο καθενας με την γνωμη του και φυσικα το πιο καινουργιο μοντελο θα ειναι καλυτερο μην τρελαθουμε κιολας

Τελευταία επεξεργασία από: imbalanced, 16/09/2016 - 21:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7