Σε ευχαριστώ πολύ ΝίκοΠαραγγελία κάνεις με κάποια εταιρεία Forwarding και όχι απευθείας απο Apple Store.
Π.χ. Aramex, Forward2Me.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/09/2016 - 18:17
Σε ευχαριστώ πολύ ΝίκοΠαραγγελία κάνεις με κάποια εταιρεία Forwarding και όχι απευθείας απο Apple Store.
Π.χ. Aramex, Forward2Me.
Δημοσίευση 16/09/2016 - 18:50
http://www.iphonehel...49509-iphone-6-από-πού-και-πως-aramex-mailboxde-forward2me/?hl=forward2me
Δεν το λέω επειδή είχα αρχίσει εγώ αυτό το ποστ αλλά μήπως να γίνει sticky από τους διαχειριστές;
Νομίζω ότι θα διευκολύνει πολλούς εδώ μέσα...
Πάντως μην ξεχνάτε (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ) ισχύει πάντα (δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσετε):
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ...
Τι σημαίνει αυτό; Δασμός (ανάλογα την αξία του αντικειμένου) + ΦΠΑ 24% + το κόστος εκτελωνισμού (από 50-80 ευρώ ανάλογα την εταιρεία)....
Προσοχή λοιπόν μην αναγκαστείτε στο τέλος να πληρώσετε ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ το μηλόφωνο από όσο θα το παίρνατε από τις εδώ εταιρείες που κράζετε...
Απορώ που όλοι υποδεικνύουν χαλαρά τις εταιρείες αυτές (Aramex, Forward2Me) χωρίς να γράφουν για την λυπητερή...
Από Ευρώπη είναι μια χαρά (τις έχω χρησιμοποιήσει όλες πολλές φορές), από Αμερική μόνο για κανένα αξεσουάρ ή κάτι άλλο που να κοστίζει 30-40 ευρώ (εκεί) αξίζει και εάν (πρέπει να μπείτε στην σελίδα τους να βάλετε σε πινακάκια το βαρος του αντικειμένου και να δείτε αν τα μεταφορικά που σας χρεώνουν συν την αξία της αγορας σας αν σας συμφέρει τελικά)...
Αυτά από μένα...
Τελευταία επεξεργασία από: iNewbie, 16/09/2016 - 18:51
Δημοσίευση 16/09/2016 - 18:55
1050 e , iphone 7 plus 32gb Gold , τι λετε αξιζει η αγορα του ?
Δημοσίευση 16/09/2016 - 18:56
Ούτε για πλάκα.
Αν είναι να τα σκάσεις, παρτό από εδώ 969 που θα βγει.
Δεν υπάρχει λόγος για μια εβδομάδα να το χρυσοπληρώσεις.
Κράτα τη διαφορά να την πιεις σε μπύρες καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 16/09/2016 - 18:57
Δημοσίευση 16/09/2016 - 18:58
Όχι.
Στην ιδια τιμη βρισκεις το 128GB
Δημοσίευση 16/09/2016 - 18:58
Ούτε για πλάκα.
Αν είναι να τα σκάσεις, παρτό από εδώ 969 που θα βγει.
Δεν υπάρχει λόγος για μια εβδομάδα να το χρυσοπληρώσεις.
Κράτα τη διαφορά να την πιεις σε μπύρες καλύτερα.
κατι ξερεις εσυ απο μπυριτσες ..... !!!
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:01
κατι ξερεις εσυ απο μπυριτσες ..... !!!
χαχαχαχα!
Ε ναι ρε, δεν αξίζει.
Γιατί να πληρώσεις το χαρτζιλίκι κάποιου 100 ευρώ (γιατί κοντά τόσα κοιτάει να βγάλει αν το έχει πάρει από Ευρώπη, αν το έχει πάρει από Αμερική 200+), και να το πάρεις και πιο ακριβά από οποιαδήποτε τιμή θα βρεις για 32αρι;
Για μένα ή περιμένεις skroutz, ή κοιτάς εναλλακτικές, ή αν θες να σκάσεις ντε και καλά 1050 ευρώ αγοράζεις 128gb σε 1 εβδομάδα από τώρα.
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:18
απλα καταλαβαινω κι αυτους που θελουν να βγαλουν κατι παραπανω , αλλα θα περιμενω !!
εχω το 6s 128 Gb σε ροζακι κι γουσταρω ... )
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:25
Ναι ρε συ, αλλά είναι σαν τους άλλους που επειδή σταμάτησε η διαθεσιμότητα του One Plus 3 για 1 μήνα, το είχαν αγοράσει 400 και το δίνανε 500.
Το ροζάκι και εγώ το είχα και όντως ήταν πολύ όμορφο. Βέβαια τώρα ώρα για μαύρο και βλέπουμε.
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:26
ειναι φιλε. γνωριζοντας ατομα που εργαζονται στο apple support, οτι εχει πουληθει απο ανεπισημους αντιπροσωπους ΔΕΝ καλυπτονται απο την apple. Ειναι συσκευες αγορασμενες απο την apple AS IS. κοινως ειναι ελαττωματικες αχρησιμοποιητες παρτιδες διορθωμενες. ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ΤΗΣ APPLE. αν το μαγαζι κλεισει δεν εχεις δυνατοτητα επισκευης απο την apple ουτε με πληρωμη (μιλαμε για την πιο συχαμενη εταιρεια παγκοσμιως δυστυχως-και εχω iphone btw). Φυσικα τα μαγαζια δε φταινε αλλα η εταιρεια λειτουργει ξεκαθαρα σα μαφια.
Ξέρεις περίπτωση που είπαν από infoquest, είναι αγορασμένο από Σκρουτζ, είναι παραεισαγωγή και η apple δεν παρέχει εγγύηση?
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:30
Ξέρεις περίπτωση που είπαν από infoquest, είναι αγορασμένο από Σκρουτζ, είναι παραεισαγωγή και η apple δεν παρέχει εγγύηση?
ξερω εγω τετοιες περιπτωσεις επι εποχης 5.
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:37
Πάντα τα μεγάλα καταστήματα και το "επίσημο σέρβις" προσπαθούσαν να στήσουν ένα πάρε δώσε μεταξύ τους ώστε να μην αγοράζει κανένας από πουθενά πέρα από τις μεγάλες αλυσίδες.
Τα έχουμε δει άπειρες φορές. Από τη στιγμή όμως που άρχισαν να λογοδοτούν στην Apple και να ελέγχονται από αυτή δεν μπορούν να κάνουν τέτοια κόλπα στο service.
Ένα iPhone από όπου και αν είναι αγορασμένο έχει:
α) 1 χρόνο εγγύηση που παρέχεται από την Apple
β) 1 έξτρα χρόνο εγγύηση για τον οποίο είναι υπεύθυνος ο πωλητής και που όμως τα επίσημα σέρβις είναι υποχρεωμένα να καλύψουν με την επίδειξη του παραστατικού αγοράς (αν είναι αγορασμένο εντός Ευρωπαική Ένωσης).
Δεν υπάρχει διαχωρισμός από την Apple στο θέμα των συσκευών, αυτό γίνεται στη χώρα μας καθαρά για λόγους συμφέροντος αυτών που είναι μόνιμα χαμένων (των μεγάλων αλυσίδων).
Όταν το καταλάβουμε αυτό και αρχίσουμε να υποστηρίζουμε τα καταστήματα που συμφέρουν την τσέπη μας, ίσως και να αλλάξει η πολιτική τόσο των μεγάλων αλυσίδων όσο και των εταιρειών κινητής που σου πουλάνε μια συσκευή με επιδότηση ψίχουλα και πάγιο 200 ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 16/09/2016 - 19:37
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:41
ξερω εγω τετοιες περιπτωσεις επι εποχης 5.
Που δεν καλύφθηκε γι αυτό το λόγο? Τους ειπαν επίσημα και γραπτώς φυσικά, όπως θα έπρεπε να ζητήσουν, πως είναι αγορασμένο από σκρουτζ, παραεισαγωγής και η επίσημη apple δεν αναγνωρίζει αυτές τις συσκευές??
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:50
Εγώ να ρωτήσω κάτι για το iPhone 7; Επειδή δεν παρακολουθώ τόσο όσο παλιά το site, το νέο home button πλέων δεν είναι μηχανικό να πατιέται, με λίγα λόγια είναι μέρος της οθόνης; δηλαδή είναι όλο ένα σώμα και απλά βάζουν αυτό το δαχτυλίδι μόνο για εμφάνιση; Και κάτι ακόμα που έχει να κάνει με το iOS 10 το Slide to Unlock έχει αφαιρεθεί; εάν ναι, πλέων πρέπει να μπει οπωσδήποτε το δαχτυλικό αποτύπωμα για να ανοίξει το τηλέφωνο, η υπάρχει άλλη λειτουργία να μην χρειάζεται να ακουμπάει κάποιος το home button και να ανοίγει η οθόνη δλδ από το Power Button ή υπάρχει κάποιο ρύθμισή μέσω του μενού;
Και επειδή κάποιοι θα τρέξουν να μου πουν ότι θα γυρίσω στο iPhone, όχι δεν γυρίζω αλλά επειδή ενδιαφέρει την αδερφή της γυναίκα μου να πάει στο 7 και με ρώτησε για αυτά τα πράγματα που εγώ δεν ξέρω να τα απαντήσω. Επειδή η γυναίκα μένει μόνιμα στην Αγγλία πλέων και ήρθε διακοπές εδώ απλά θέλει να κάνει προκράτηση το 7 και διστάζει γιατί δεν ξέρει αυτά τα δύο πράγματα.
Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 16/09/2016 - 19:51
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:54
Εγώ να ρωτήσω κάτι για το iPhone 7; Επειδή δεν παρακολουθώ τόσο όσο παλιά το site, το νέο home button πλέων δεν είναι μηχανικό να πατιέται, με λίγα λόγια είναι μέρος της οθόνης; δηλαδή είναι όλο ένα σώμα και απλά βάζουν αυτό το δαχτυλίδι μόνο για εμφάνιση; Και κάτι ακόμα που έχει να κάνει με το iOS 10 το Slide to Unlock έχει αφαιρεθεί; εάν ναι, πλέων πρέπει να μπει οπωσδήποτε το δαχτυλικό αποτύπωμα για να ανοίξει το τηλέφωνο, η υπάρχει άλλη λειτουργία να μην χρειάζεται να ακουμπάει κάποιος το home button και να ανοίγει η οθόνη δλδ από το Power Button ή υπάρχει κάποιο ρύθμισή μέσω του μενού;
Και επειδή κάποιοι θα τρέξουν να μου πουν ότι θα γυρίσω στο iPhone, όχι δεν γυρίζω αλλά επειδή ενδιαφέρει την αδερφή της γυναίκα μου να πάει στο 7 και με ρώτησε για αυτά τα πράγματα που εγώ δεν ξέρω να τα απαντήσω. Επειδή η γυναίκα μένει μόνιμα στην Αγγλία πλέων και ήρθε διακοπές εδώ απλά θέλει να κάνει προκράτηση το 7 και διστάζει γιατί δεν ξέρει αυτά τα δύο πράγματα.
Ευχαριστώ!
To κουμπί δεν είναι μηχανικό αλλά ούτε μέρος της οθόνης.
Είναι εκεί που ήταν με τη διαφορά ότι τώρα την αίσθηση του κλικ στην δίνει το taptic engine.
Κατά τα άλλα τη θέση του κουμπιού σε hard reset , dfu mode αναλαμβάνει πια το volume down.
Για το iOS 10 τώρα , έχει αφαιρεθεί το slide to unlock αλλά ανοίγοντας την οθόνη (έστω με raise to wake) και πατώντας το κουμπί μέσα, τότε σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις κωδικό ή απλά να ξεκλειδώσεις τη συσκευή (αν δεν θες να βάλεις δαχτυλικό αποτύπωμα).
Παρόλα αυτά δεν βρίσκω λόγο να μην βάλει κάποιος δαχτυλικό αποτύπωμα και απλά ακουμπώντας το δάχτυλό του πάνω στο home button να ανοίγει την home page.
0 μέλη, 37 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες