Έχω ενα σκληρό δίσκο εξωτερικό στον οποίο έκανα κάθε τόσο back up με το TimeMachine όμως τώρα ενώ είμαι σε Sierra (πριν σε El Capitan) δεν μπορώ να μπώ στα παλιά back να πάρω την Photo Library που θέλω..
Έχουμε κάποια λύση;
1. Άνοιξε τον δίσκο backup και click το τριγωνάκι δίπλα στον φάκελο. Click το τριγωνάκι δίπλα στον φάκελο που θα προκύψει. Click το τριγωνάκι δίπλα στον φάκελο του τελευταίου backup σε περιβάλλον El Capitan > Macintosh HD > Users > click το τριγωνάκι στον φάκελο με το user name σου οπότε θα δεις τον φάκελο Pictures. Αφήνεις ανοιχτό το παράθυρο.
2. Στο mac πήγαινε στη sidebar, επιλέγεις τον Macintosh HD > Users > Home Folder (σπιτάκι), όπου βλέπεις τον φάκελο Pictures. Αφήνεις ανοιχτό το παράθυρο.
3. Άνοιξε το Terminal και copy/paste rsync -av. Πάτησε μια φορά το space bar και σύρε στο παράθυρο τον φάκελο Pictures του δίσκου Time Machine. Χωρίς να πατήσεις το space bar σύρεις στο παράθυρο τον φάκελο Pictures του Macintosh HD και Enter.
H εντολή θα μεταφέρει τον φάκελο Pictures του ΤΜ στον Macintosh HD, ενώ τα αρχεία στον φάκελο Pictures στο Time Machine θα παραμείνουν στη θέση τους.
Τελευταία επεξεργασία από: giodis, 24/09/2016 - 18:01