macOs Sierra
Δημοσίευση 11/10/2016 - 01:10
Ad
Δημοσίευση 11/10/2016 - 19:34
Για λύση με το sierra και το λειτουργικό στην αγγλική γλώσσα και την ημερομηνία στα ελληνικά κάνουμε τα εξής: (από τεχνική υποστήριξη isquare)
Δημοσίευση 11/10/2016 - 19:58
Για λύση με το sierra και το λειτουργικό στην αγγλική γλώσσα και την ημερομηνία στα ελληνικά κάνουμε τα εξής: (από τεχνική υποστήριξη isquare)
- Θέστε ως πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά, θέστε τις ημερομηνίες στα Ελληνικά (Region: Greece - Greek) και κλείστε τα System Preferences.- Ανοίξτε την εφαρμογή 'Terminal' (είναι στα Utilities) και γράψτε ακριβώς τα παρακάτω στο prompt:defaults write NSGlobalDomain "AppleLocale" "el_GR"... και πατήστε Return.- Κάνετε logout - login και τα μενού πια θα είναι στα αγγλικά ενώ οι ημερομηνίες στα Ελληνικά.Προσωπικά με βοήθησε πολύ διότι προτιμώ να έχω το λειτουργικό στα αγγλικά και μόνο την ημερομηνία στα ελληνικά. Ενώ διαφορετικά θα έπρεπε να έχουμε τα πάντα είτε μόνο στα ελληνικά, είτε τα πάντα όλα μόνο στα αγγλικά. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζουμε εν μέρει και τα 2.
Μάλιστα ....
Πάμε για "πατέντες" δηλαδή, μιας και κόσμος και κοσμάκης που ενεπλάκη με το Sierra δεν κατάφερε να βγάλει ένα σωστό upgrade.
Όπου, τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες, θα πρέπει να αρκεσθούμε σε μια εν μέρει λύση. Βέβαια, κατά πόσο η λύση είναι λειτουργική,
μένει να αποδειχθεί.
Μια ακόμη "πατάτα" του Sierra, η δυσλειτουργία των mail attachments σε IMAP accounts, όπου έχει βουίξει το δίκτυο.
Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 12/10/2016 - 15:55
εχω macbook air lte 2012 με ssd και 4gb ram..ουτε να το σκεφτομαι ε? τα elcapitan που εχω πανω αργουνε σε σχεση με τα mavericks που ειχα παλια..
υ.γ σε air δεν αναβαθμιζεται η ram??
Δημοσίευση 12/10/2016 - 16:22
εχω macbook air lte 2012 με ssd και 4gb ram..ουτε να το σκεφτομαι ε? τα elcapitan που εχω πανω αργουνε σε σχεση με τα mavericks που ειχα παλια..
φιλε μου εμενα σε imac 2009 καλα παει στα καθημερινα που κανω χωρις κολληματα και συναφη.Τωρα τι να σου πω.
Δημοσίευση 12/10/2016 - 16:50
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 13/10/2016 - 15:28
ευχαριστω για τη βοηθεια,
απο cleaners εχω το ccleaner και το onyx που τα τρεχω μια στο 2μηνο.. γενικα το χρησιμοποιω για browsing ταινιες και τετοια..
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:14
το onyx μια χαρά, το άλλο διώξτο...χθές!ευχαριστω για τη βοηθεια,
απο cleaners εχω το ccleaner και το onyx που τα τρεχω μια στο 2μηνο.. γενικα το χρησιμοποιω για browsing ταινιες και τετοια..
Άποψη μου...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:15
Μιας και είμαι νέος χρήστης σε Macintosh θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι πλέον safe να μπουν σε MacBook Pro 13 Late 15?
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:24
ευχαριστω για τη βοηθεια,
Το ccleaner, διώξε το άμεσα. Όσο αφορά στο onyx ναι μεν έχει καλή συμπεριφορά, αλλά δεν χρειάζεται.
Οι ουσιαστικές του ρουτίνες τρέχουν σε safe mode.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:25
Μιας και είμαι νέος χρήστης σε Macintosh θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι πλέον safe να μπουν σε MacBook Pro 13 Late 15?
Να μπουν ποια ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:27
Safe? Πάντα ήταν safe, απλά παιδικές ασθένειες μπορεί να έχει τον πρώτο καιρό, όπως όλα τα λειτουργικά, χρόοοονια τώραΜιας και είμαι νέος χρήστης σε Macintosh θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι πλέον safe να μπουν σε MacBook Pro 13 Late 15?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:27
Τα Sierra.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:32
Και βέβαια να το βάλεις, μια χαρά είναι.
Παρουσιάζει βέβαια κάποια ψιλό-προβλήματα, που αναμένεται να επιλυθούν σύντομα.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 14/10/2016 - 20:15
- Θέστε ως πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά, θέστε τις ημερομηνίες στα Ελληνικά (Region: Greece - Greek) και κλείστε τα System Preferences.- Ανοίξτε την εφαρμογή 'Terminal' (είναι στα Utilities) και γράψτε ακριβώς τα παρακάτω στο prompt:defaults write NSGlobalDomain "AppleLocale" "el_GR"... και πατήστε Return.- Κάνετε logout - login και τα μενού πια θα είναι στα αγγλικά ενώ οι ημερομηνίες στα Ελληνικά.Προσωπικά με βοήθησε πολύ διότι προτιμώ να έχω το λειτουργικό στα αγγλικά και μόνο την ημερομηνία στα ελληνικά. Ενώ διαφορετικά θα έπρεπε να έχουμε τα πάντα είτε μόνο στα ελληνικά, είτε τα πάντα όλα μόνο στα αγγλικά. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζουμε εν μέρει και τα 2.
Νάσαι καλά φίλε. Με ταλαιπωρούσε από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των Sierra.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες