Την έχω κάνει την αναβάθμιση της εφαρμογής και επίσης έκανα σύγκριση με το Activity Monitor και δεν δείχνουν τα ίδια ενώ θα έπρεπε να είναι τα ίδια.
macOs Sierra
Δημοσίευση 04/04/2017 - 08:39
Ad
Δημοσίευση 04/04/2017 - 13:05
Εγώ με το system report στο power και activity monitor βλέπω τα ίδια. Τι διαφορές βλέπεις?
Δημοσίευση 04/04/2017 - 21:05
Την έχω κάνει την αναβάθμιση της εφαρμογής και επίσης έκανα σύγκριση με το Activity Monitor και δεν δείχνουν τα ίδια ενώ θα έπρεπε να είναι τα ίδια.
Πάρη εγώ χρησιμοποιώ το iStat Pro που είναι Widget στο Dashboard. Δοκίμασε το να δεις αν θα σε βολέψει, έχει αναλυτικές πληροφορίες.
https://www.dropbox....o.wdgt.zip?dl=0
Επίσης επειδή στο siera το έχουν αφαιρέσει το Dashboard, πήγαινε System Preferences - Mission Control - Dashboard και επέλεξε as Space
Screen Shot 2017-04-04 at 22.09.35.png 52.73KB 35 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 04/04/2017 - 21:08
Δημοσίευση 04/04/2017 - 21:31
Δημοσίευση 04/04/2017 - 22:22
Πάρη υπάρχει και το iStat Mini το οποίο μπορείς να το προσθέσεις σαν widget στην καρτέλα Today του Notification Center.
Άνοιξε το Notification Center>Edit>App Store. Θα το βρεις και εκεί.
Στο δίνω σαν εναλλακτική σε περίπτωση που δεν θέλεις να ενεργοποιήσεις το space του Dashboard.
Βέβαια έχει ένα μικρό κόστος 2,99€.
Δημοσίευση 11/04/2017 - 00:16
Καλησπερα παιδια ! Νεος με Macbook και γενικα προσπαθω να περιηγηθω στον κοσμο του ! Αυτες τις μερες που το εχω διαβαζω σε διαφορα forums οτι η παλιοτρη εκδοση τα πηγαινε καλυτερα με την μπαταρια σε αντιθεση με το Sierra ! Ξερετε καμια καλη εφαρμογη για εξοικονομηση της μπαταριας ? Το μονο που εχω βαλει ειναι το Turbo Bsoo Switcher και μπορω να πω οτι κανει καπως καλη δουλεια και η μπαταρια διαρκει παραπανω ! Ευχαριστω εκ των προτερων !
Δημοσίευση 11/04/2017 - 07:20
Καλησπερα παιδια ! Νεος με Macbook και γενικα προσπαθω να περιηγηθω στον κοσμο του ! Αυτες τις μερες που το εχω διαβαζω σε διαφορα forums οτι η παλιοτρη εκδοση τα πηγαινε καλυτερα με την μπαταρια σε αντιθεση με το Sierra ! Ξερετε καμια καλη εφαρμογη για εξοικονομηση της μπαταριας ? Το μονο που εχω βαλει ειναι το Turbo Bsoo Switcher και μπορω να πω οτι κανει καπως καλη δουλεια και η μπαταρια διαρκει παραπανω ! Ευχαριστω εκ των προτερων !
Αυτό το πράγμα παρεμβαίνει στο kernel του συστήματος και τροποποιεί κάποιες παραμέτρους του,
κάτι που γενικά δεν θεωρείται καλή ιδέα. Απ' ότι φαίνεται όντως βελτιώνει την διάρκεια λειτουργίας
της μπαταρίας, όμως με αντιστάθμισμα την μείωση στις επιδόσεις του μηχανήματος.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 14/04/2017 - 11:50
Καλημερα παιδια ! Εχω κατεβασει το Alfred...θελω να απενεργοποιησω το spotlight και να χρησιμοποιω μονο το Alfred ! Οταν πηγαινω στο terminal να πατησω εντολη για να το απενεργοποιησω δεν με αφηνει να βαλω κωδικο ! Ξερετε καποιον αλλο τροπο για να το απενεργοποιησω ?
Δημοσίευση 14/04/2017 - 12:05
Καλημερα παιδια ! Εχω κατεβασει το Alfred...θελω να απενεργοποιησω το spotlight και να χρησιμοποιω μονο το Alfred ! Οταν πηγαινω στο terminal να πατησω εντολη για να το απενεργοποιησω δεν με αφηνει να βαλω κωδικο ! Ξερετε καποιον αλλο τροπο για να το απενεργοποιησω ?
Ποια εντολή τρέχεις, και βασικά γιατί θέλεις να απενεργοποιήσεις το Spotlight ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 14/04/2017 - 15:22
Για να ενεργοποιησω το Alfred δεν πρεπει να απενεργοποιησω πρωτα το Spotlight ? Η εντολη που τρεχω ειναι η εξης : sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist
Δημοσίευση 14/04/2017 - 15:52
Για να ενεργοποιησω το Alfred δεν πρεπει να απενεργοποιησω πρωτα το Spotlight ? Η εντολη που τρεχω ειναι η εξης : sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist
Δεν νομίζω ότι το Alfred έχει τέτοιες απαιτήσεις. Όπως και να έχει αν μετά την πληκτρολόγηση του κωδικού (οι χαρακτήρες δεν είναι ορατοί) και Enter, η εντολή δεν έχει τρέξει (ελέγχεις αν λειτουργεί το Spotlight), αυτό σημαίνει ότι το έχει επιτρέψει το SIP (System Integrity Protection) που πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθεί.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 14/04/2017 - 16:14
Δεν νομίζω ότι το Alfred έχει τέτοιες απαιτήσεις. Όπως και να έχει αν μετά την πληκτρολόγηση του κωδικού (οι χαρακτήρες δεν είναι ορατοί) και Enter, η εντολή δεν έχει τρέξει (ελέγχεις αν λειτουργεί το Spotlight), αυτό σημαίνει ότι το έχει επιτρέψει το SIP (System Integrity Protection) που πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθεί.
Πάντως θα σου έλεγα να μην μπλέξεις με εντολές. Αν όντως πρέπει να απενεργοποιηθεί το Spotlight:Πήγαινε System Preferences > Spotlight / Privacy και σύρε το εικονίδιο του Macintosh HD από το desktop στο παράθυρο, click OK οπότε ο δίσκος θα εξαιρεθεί από από την αναζήτηση. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία και για τυχόν εξωτερικούς δίσκους.Πρακτικά δηλαδή απενεργοποιείς το Spotlight. Για να το ενεργοποιήσεις ξανά click το εικονίδιο του δίσκου στο παράθυρο για να τον επιλέξεις και click το - κάτω αριστερά για να αφαιρέσεις τον δίσκο.
Φιλε μου να εισαι καλα σε ευχαριστω για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες σου ! Καλες γιορτες να εχεις σε περιπτωση που δεν μου κατεβει κατι παλι στο κεφαλι και θελω να ρωτησω !
Δημοσίευση 06/06/2017 - 16:24
Ξερει κανεις πως αυτο το path:
/Users/sakis/Library/Application Support/MobileSync
μπορω να το παω στον δευτερο δισκο που εχω μεσα στο mac μου;
Ειναι εκει που αποθηκευει το backup το itunes.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες