Αγορά iPhone 7/7plus από deals365.gr
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:49
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 13/10/2016 - 16:51
Δημοσίευση 13/10/2016 - 17:39
Καλησπέρα σας.
Να σας τονίσουμε πως το 90% των αγορασμένων τηλεφώνων έχει ήδη παραδοθεί με ΑΥΣΤΗΡΗ σειρά προτεραιότητας (αυτό ότι αλλάζουμε τη σειρά αν κάποιος μας ζητήσει ακύρωση είναι εκτός πραγματικότητας) και απομένει η παράδοση ΜΟΝΟ των Jet Black / Black σε 128GB (είναι backordered) και μονοψήφιος αριθμός σε 32GB (γίνονται προσπάθειες να τα εξασφαλίσουμε για παράδοση την επόμενη εβδομάδα).
Η φετινή κατάσταση με τα μαύρα Plus είναι άνευ προηγουμένου.
Μπορείτε να μας βρείτε στο 2106716596 (10 με 4 κάθε μέρα εκτός ΣΚ) και στα info@deals365.gr / http://m.me/Deals365.gr σχεδόν έως τα μεσάνυχτα.
Είμαστε ένα site προσφορών με 200.000 μέλη και παρουσία 6 χρόνων: Δεν κρυβόμαστε / δεν λέμε αερολογίες / δεν ενημερώνουμε ΠΟΤΕ ψευδώς / είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ πελατοκεντρικής πολιτικής και επιστρέφουμε το ποσό αγοράς σε αίτημα ακύρωσης μέσα σε μία εργάσιμη μέρα σε όποιον δεν θέλει να περιμένει την παράδοση ή άλλαξε γνώμη για τον Χ / Ψ λόγο.
Τελευταία επεξεργασία από: deals365, 13/10/2016 - 17:41
Δημοσίευση 13/10/2016 - 17:44
Καλησπέρα σας.
Να σας τονίσουμε πως το 90% των αγορασμένων τηλεφώνων έχει ήδη παραδοθεί με ΑΥΣΤΗΡΗ σειρά προτεραιότητας (αυτό ότι αλλάζουμε τη σειρά αν κάποιος μας ζητήσει ακύρωση είναι εκτός πραγματικότητας) και απομένει η παράδοση ΜΟΝΟ των Jet Black / Black σε 128GB (είναι backordered) και μονοψήφιος αριθμός σε 32GB (γίνονται προσπάθειες να τα εξασφαλίσουμε για παράδοση την επόμενη εβδομάδα).
Μπορείτε να μας βρείτε στο 2106716596 (10 με 4 κάθε μέρα εκτός ΣΚ) και στα info@deals365.gr / http://m.me/Deals365.gr σχεδόν έως τα μεσάνυχτα.
Είμαστε ένα site προσφορών με 200.000 μέλη και παρουσία 6 χρόνων: Δεν κρυβόμαστε / δεν λέμε αερολογίες / δεν ενημερώνουμε ΠΟΤΕ ψευδώς / είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ πελατοκεντρικής πολιτικής και επιστρέφουμε το ποσό αγοράς σε αίτημα ακύρωσης μέσα σε μία εργάσιμη μέρα σε όποιον δεν θέλει να περιμένει την παράδοση ή άλλαξε γνώμη για τον Χ / Ψ λόγο.
Πότε θα λάβετε καινούργια Plus 128GB Black? Μπορείτε να μας ενημερώσετε για το νούμερο προτεραιότητας μας μέσω email?
Δημοσίευση 13/10/2016 - 17:45
Δημοσίευση 13/10/2016 - 18:09
Καλησπέρα σας.
Με βάση των παραπάνω και της εμπειρίας μου σε πολύ μεγάλη εταιρεία με δυναμικό πελατολόγιο τουλάχιστον 500000 πελατών, έχω να σας παραθέσω τα παρακάτω.
- Ξεκινάω με το δεδομένο ότι το επιτόκιο των καρτών κυμαίνεται τουλάχιστον στο 15% με συνέπεια για τον καταναλωτή η διαφορά παράδοσης για ένα προϊόν από 7 ημέρες σε 14 ημέρες να είναι σημαντική.
- Στους όρους/λεπτομέρειες θα πρέπει τουλάχιστον να προσθέσετε ότι υπάρχει άλλος χρόνος παράδοσης για συγκεκριμένα μοντέλα (πχ 128 Plus jet black).
- Οφείλετε κατά την γνώμη μου να ενημερώνετε πρώτα εσέις τους πελάτες, για τους οποίους η ημερόμηνία παράδοσης των προιόντων ξεπερνάει την αναγραφόμενη κατά την ημερομηνία αγοράς.
- Τέλος θα πρέπει οι απαντήσεις στα email, να φέρουν υπογραφή του ανταποκρινόμενου στην επικοινωνία.
Φιλικά,
Χρήστος Κατσέλος
Τελευταία επεξεργασία από: ckone, 13/10/2016 - 18:11
Δημοσίευση 13/10/2016 - 19:00
Καλησπέρα σας.
Αυτό με την επιστροφή χρημάτων το επιβεβαιώνω και εγώ μετά από ακύρωση αγοράς σε δυο μέρες τα χρήματα είχαν πιστωθεί στην κάρτα μου .
Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ, μου επεστράφησαν τα χρήματα στη κάρτα μου από αλλαγή της παραγγελίας μου από Plus σε απλό την επόμενη μέρα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τις άμεσες απαντήσεις είτε μέσω email ή τηλεφωνικά. Ήταν η πρώτη μου παραγγελία και σίγουρα θα αγοράσω ξανά.
Δημοσίευση 14/10/2016 - 09:08
για τα black plus 128 ελπίζουν να ξεμπλοκάρει η κατάσταση απο Αμερική σε 4 εβδομάδες και να κάνουν παραδόσεις σε 6 βδομάδες, τέλη Νοέμβρη.
Δημοσίευση 14/10/2016 - 09:12
για τα black plus 128 ελπίζουν να ξεμπλοκάρει η κατάσταση απο Αμερική σε 4 εβδομάδες και να κάνουν παραδόσεις σε 6 βδομάδες, τέλη Νοέμβρη.
Πότε έκανες την παραγγελία?
Δημοσίευση 14/10/2016 - 09:53
3/10
Δημοσίευση 14/10/2016 - 11:38
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/10/2016 - 11:50
Επικοινώνησα μαζί τους ημέρα. Μου είπαν ότι έχει ψιλό αποκατασταθεί η ροή με τα 32 gb Plus σε μαύρο. Αλλά εγώ είμαι για τις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας! Θα έχουν καλύτερη εικόνα την Δευτέρα!
Αν θυμάμαι καλά το είχες παραγγείλει 10/10? Άρα με τα λεγόμενα τους θα παραλάβεις στις 10 μέρες περίπου
Δημοσίευση 14/10/2016 - 11:58
Ακριβώς. Μακάρι βέβαια να έρθει και πιο νωρίς αλλά δεν το κόβω. Ρώτησα και για τα Sim Free. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα έρθουν από εδώ και πέρα Sim Free ή με καρτούλα μέσα.Αν θυμάμαι καλά το είχες παραγγείλει 10/10? Άρα με τα λεγόμενα τους θα παραλάβεις στις 10 μέρες περίπου
Δημοσίευση 14/10/2016 - 12:03
Ακριβώς. Μακάρι βέβαια να έρθει και πιο νωρίς αλλά δεν το κόβω. Ρώτησα και για τα Sim Free. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα έρθουν από εδώ και πέρα Sim Free ή με καρτούλα μέσα.
Μακάρι και για τα Plus 128GB να αποκατασταθεί η ροή
Δημοσίευση 15/10/2016 - 18:36
συνομιλια με deals 365
Καλησπέρα σας.
Δυστυχώς το εν λόγω χρώμα στα Plus είναι backordered από την ίδια την Apple με εκτίμηση παράδοσης μετά τις 2 εβδομάδες από σήμερα.
Σε περίπτωση που θέλετε να περιμένετε μπορούμε να προβούμε σε άμεση ακύρωση και επιστροφή ακέραιου του ποσού.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες