Ευχαριστώ ξανά, θα πάω στη λύση του εξωτερικού για να γλιτώσω την ταλαιπωρία βασικά. Ο υπολογιστής basic δουλειά κάνει στο σπίτι (σερφάρισμα, server στο Plex και άντε και κανένα χαλαρό edit με το Lightroom).
Θα ψάξω αυτόν τον 850 για να μην έχουμε θέματα με ταχύτητα και να βγάλει 3-4 χρονάκια. Ακόμα μέσα σε εγγύηση είμαι οπότε ας το κρατήσω το χρέπι ως έχει μπααααας και τύχει τίποτα.
Μια απορία μόνο. Οι άλλοι SSD που λένε ότι έχουν παρόμοιες ταχύτητες read/write...αυτοί από άλλες εταιρείες...που είναι αρκετά πιο φθηνοί...έχουν κάποιο θέμα και είναι φθηνότεροι? Δεν πιάνουν αυτές τις ταχύτητες που ισχυρίζονται?
Φίλε μου καλησπέρα.
Εάν τον υπολογιστή σου δεν τον χρησιμοποιείς για εξωτερικές δουλειές κλπ και θέλεις να βάλεις εξωτερικό SSD άνετα κάνεις την δουλειά σου και μάλιστα με πολύ καλές ταχύτητες.
Κανένας δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι ως internal οι επιδόσεις του δίσκου είναι πολύ καλύτερες. Το προτιμότερο είναι αυτό.
Εάν τώρα δεν θέλεις να μπλέξεις με τα service (τους χασάπηδες!) και μια λύση όπως του external σε βολεύει ΟΚ.
Εγώ που το έχω κάνει αυτό σε iMac, έχω πάρει αυτή τη θήκη και έχω βάλει τον Samsung EVO 850 250GB μέσα. Οι ταχύτητες είναι σταθερές στα 378MB/s και στο read και στο write. Τον έχω 1,5 χρόνο τώρα να τρέχω μόνο το λειτουργικό/α και οι επιδόσεις του δεν έχουν πέσει καθόλου.
Και η θήκη και ο συγκεκριμένος δίσκος, ΑΣΤΕΡΙΑ! Στα προτείνω ανεπιφύλακτα! Το μόνο μείων με τη θήκη είναι ότι θέλει 2 USB θύρες, γιατί η μία είναι για το ρεύμα. Αν δεν σε βολεύει αυτή κοίτα για κάποια άλλη.
Με τον 120GB τον EVO και την θήκη είσαι περίπου στα 115€!
Τελευταία επεξεργασία από: IIIuvatar1981, 29/11/2016 - 17:25