Η λύση είναι ότι παίρνεις iPhone για όλα τα αλλα και ένα άλλο κινητό για βραδινές λήψεις
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
η προσλαμβανεις εναν φωτογραφο.
Δημοσίευση 30/08/2017 - 10:25
Η λύση είναι ότι παίρνεις iPhone για όλα τα αλλα και ένα άλλο κινητό για βραδινές λήψεις
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:11
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:12
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:13
On_6s
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:14
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:15
Τι λες τώρα!;; [emoji33][emoji33]
Sent from my iPhone using Tapatalk
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:22
Πωπω... Άτυχη στιγμή [emoji17]Δυστυχώς ....
Έκανα χαζομάρα και το ξέχασα στην τσέπη του μαγιό και ανέβηκα από την βάρκα σε κάγιακ και σε ένα δύσκολο κομμάτι γύρισα έπεσα μέσα στον ποταμό και έφυγε από την τσέπη μου ..
[emoji17][emoji26]
On_6s
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:23
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 02/09/2017 - 01:25
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 01:24
Πωπω... Άτυχη στιγμή [emoji17]
Εμένα μου έχει συμβεί 2 φορές να μου γλιστρήσει το κινητό από την τσέπη (φόρμα παντελόνι) πάνω στο μηχανάκι και να το βλέπω να κάνει κωλοτούμπες και να σέρνεται στην άσφαλτο.. Μια φορά το 4s και μια το 5αρι αλλά τα σκυλιά πέρα από κανα δυο γρατζουνίτσες τίποτα άλλο!
Πάμε για το 8άρι τώρα [emoji849]
Sent from my iPhone using Tapatalk
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 02:11
Η ζωη συνεχιζεται φιλε μου,ολα καλα.Το κινητο σου θα ειναι εκει(εφοσον το αντικαταστησεις),τα πανεμορφα τοπια ειναι επισης εκει και το ποιο σημαντικο ειναι οτι κι εσυ εσαι ακομα εδω.Δε χαθηκε κατι,ουτε καν οι αναμνησεις σου παρα μονο οι αποδειξεις αυτων .Νομιζω πως ποτε ομως δεν ενοιαξε κανεναν να αποδειξει οτι εζησε ή ενιωσε,αλλα νομιζω αυτο που μας απασχολει στην ουσια ειναι ο τροπος και η ενταση που το βιωσαμε.Οπως ειπες κι εσυ να εισαι ευτυχισμενος που εκανες αλλα και αγαπησες αυτα και αυτους που ηθελες
Δημοσίευση 02/09/2017 - 02:46
Όλα έμειναν στο σκληρό του εγκεφάλου και αυτό είναι το σημαντικό !Η ζωη συνεχιζεται φιλε μου,ολα καλα.Το κινητο σου θα ειναι εκει(εφοσον το αντικαταστησεις),τα πανεμορφα τοπια ειναι επισης εκει και το ποιο σημαντικο ειναι οτι κι εσυ εσαι ακομα εδω.Δε χαθηκε κατι,ουτε καν οι αναμνησεις σου παρα μονο οι αποδειξεις αυτων .Νομιζω πως ποτε ομως δεν ενοιαξε κανεναν να αποδειξει οτι εζησε ή ενιωσε,αλλα νομιζω αυτο που μας απασχολει στην ουσια ειναι ο τροπος και η ενταση που το βιωσαμε.Οπως ειπες κι εσυ να εισαι ευτυχισμενος που εκανες αλλα και αγαπησες αυτα και αυτους που ηθελες
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 02/09/2017 - 02:47
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 08:07
Όλα έμειναν στο σκληρό του εγκεφάλου και αυτό είναι το σημαντικό !
Το αστείο είναι πως είναι συνέχεια στα πλάνα της κάμερας που είχα στο κράνος και με πιάνουν τα νεύρα μου μόνο που το βλέπω ! [emoji38]
Είχα πλανάρες και φωτογραφιάρες! Είναι η δουλειά μου είναι και αγάπη μου για την φωτογραφία και το βίντεο και με πείραξε λίγο παραπάνω ! Ήθελα να κάνω ένα πολύ καλό βίντεο και από τα πλάνα φαινόταν αυτό και θα είχαν και 8 άνθρωποι που είμασταν μαζί ένα μοναδικό ενθύμιο .
Τέλος πάντων ....
Δεν έχεις άδικο σε καμία περίπτωση, πάμε παρακάτω . :·)
On_6s
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 02/09/2017 - 08:32
Ναι φίλε Σάκη έχει δίκιο!! :·)Σκέψου ότι τώρα κ θα ξανά πας κ θα τα κάνεις με το 8!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 02/09/2017 - 08:33
@CaLi@
Δημοσίευση 02/09/2017 - 09:10
Πολυ ξενερα ρε γαμωτο η ολη φαση. Κριμα
Δημοσίευση 02/09/2017 - 09:54
Ναι φίλε Σάκη έχει δίκιο!! :·)
Αλλά......
Ήταν και η ομάδα που αποτελούνταν από 8 καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα εκεί και 2 εγώ και το φιλαράκι 10 που γίναμε όλοι μια οικογένεια σε λίγα μόνο λεπτά !
Δεν θα είναι ποτέ το ίδιο παρά μόνο το τοπίο .
Με έχει πικράνει όλη αυτή η ιστορία!! :·(
Και το ένα ζευγάρι που ήταν οι πιο ηλικιωμένοι είχαν κρεμάσει τις ελπίδες μου επάνω μου πως θα είχαν έστω κάποιες φωτό από αυτό το ταξίδι και μάλιστα ήρθαν διστακτικά και μου ζήτησαν να τους στείλω καποιες φωτογραφίες .
Θα το έκανα έτσι και αλλιώς είχα ήδη ζητήσει όλων τα email για το βίντεο που θα έκανα και θα έστελνα και φωτός χωρίς να ζήταγαν σε όλους.
Τους απογοήτευσα με την χαζομάρα μου. :·(
On_6s
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες