To snapseed το έχεις δουλέψει καθόλου;
Καλησπέρα!
Ως συνδρομητής του Adobe Creative Cloud, είμαι κατά 90% σίγουρος ότι το selective editing tool είναι μόνο για τους premium members, όπως επίσης και το cloud sync.
Όπως προανέφερε ο φίλος από πάνω, ρίξε μια ματιά στο Snapseed! Έχει και αυτό selective editing, πιο περιορισμένο μεν αλλά κάνει δουλίτσα!
Οι 3 κύριες εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι η RNI Films, το Lightroom και το Snapseed.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Έχω δουλέψει το Snapseed, αλλά δυστυχώς δε με καλύπτει... Ενδεικτικά, επισυνάπτω μία φωτό στην αρχική της version και την αντίστοιχη δουλεμένη στο Lightroom για να καταλάβετε τι δυνατότητες χρειάζομαι, μήπως και γνωρίζετε κάποια που να κάνει αυτά τα πράγματα...
Στη συγκεκριμένη φώτο έχω δουλέψει τοπικά με selective brush, πειράζοντας αντίστοιχα τα χρώματα στον ουρανό, στη θάλασσα, στα βουνά και στο δάπεδο, είτε με saturation και temperature editing, είτε με color editing. Επίσης, έχω κάνει selective editing, όπως clarity κλπ, μόνο στο σκάφος...
Αν και φοβάμαι ότι γνωρίζω την απάντηση, εύχομαι να υπάρχει και κανένα άλλο app με one-off payment που να έχει τέτοια features...
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 04/09/2017 - 01:16