Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Έχω δουλέψει το Snapseed, αλλά δυστυχώς δε με καλύπτει... Ενδεικτικά, επισυνάπτω μία φωτό στην αρχική της version και την αντίστοιχη δουλεμένη στο Lightroom για να καταλάβετε τι δυνατότητες χρειάζομαι, μήπως και γνωρίζετε κάποια που να κάνει αυτά τα πράγματα...
Στη συγκεκριμένη φώτο έχω δουλέψει τοπικά με selective brush, πειράζοντας αντίστοιχα τα χρώματα στον ουρανό, στη θάλασσα, στα βουνά και στο δάπεδο, είτε με saturation και temperature editing, είτε με color editing. Επίσης, έχω κάνει selective editing, όπως clarity κλπ, μόνο στο σκάφος...
Αν και φοβάμαι ότι γνωρίζω την απάντηση, εύχομαι να υπάρχει και κανένα άλλο app με one-off payment που να έχει τέτοια features...
Μπορείς και με το Snapseed να δουλέψεις επιλεκτικά σε ότι σημεία της φωτογραφίες θες . Έχει αυτή την δυνατότητα ! Έχω επεξεργαστεί πολλές φωτογραφίες με αυτή την δυνατότητα .
Αν θες παραπάνω επεξεργασίες πιο επιλεκτικές από αυτό που κάνει αυτή η εφαρμογή και δεν σε καλύπτει , τότε για μένα πλήρωσε συνδρομή να μην χάσεις όλα αυτά που σε έχουν καλύψει .
Προσωπικά αυτό θα έκανα .
Για φωτογράφιες κινητού και για τον σκοπό που προορίζονται και Free εφαρμογή για mobile χρήση προς το παρών για μένα είναι η καλύτερη .
On_6s
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 04/09/2017 - 02:17