Εμένα πάντως η νέα γενιά mac με έπεισε.
Όχι τόσο για άμεση αγορά, όσο για την εξέλιξη τους που θα έρθει σε 1-1,5 χρόνο.
Όπως κάθε πρώτη γενιά (είτε είναι ο 64bit επεξεργαστής στα iPhone , είτε το 3D Touch στο 6S , είτε ο Telephoto, είτε το butterfly keyboard, είτε τώρα το TouchBar) είναι ένα πείραμα για την εξέλιξη της σειράς.
Όπως είδαμε λοιπόν όλα τα προηγούμενα να εξελίσσονται , έτσι θα γίνει και με την touchbar αργά η γρήγορα.
Προσωπικά αν αγόραζα σήμερα Macbook και λόγω του ότι δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με εφαρμογές που με ενδιαφέρουν (π.χ. autocad) θα κοίταζα προς το 13άρι χωρίς την TouchBar, αφού στα 1799$ που θα ήθελα για να πάρω το βασικό 13άρι με touchbar, μπορώ να πάρω το απλό με 16gb RAM και αναβαθμισμένη χωρητικότητα.
Σε 1-1,5 χρόνο από τώρα όμως που και λογικά θα αλλάξω το mid 2012 non-retina που έχω, και δεδομένου ότι η τεχνολογία στο touchbar θα έχει εξελιχθεί, θα σκεφτώ σοβαρά τη μετάβαση στο συγκεκριμένο.
Για το μέγεθος οθόνης νομίζω ότι πια μου αρκούν και οι 13ίντσες ώστε να κερδίσω ακόμα παραπάνω σε φορητότητα. Δεν λέω ότι το 15άρι είναι βαρύ, ή δύσχρηστο, αλλά σε καθημερινή κίνηση αποτελεί ένα μεγαλύτερο βάρος.
ΕDIT:
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 28/10/2016 - 14:27