Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3118 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1846   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/09/2017 - 01:19

Ως συνηθως καποιοι  βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα. Το 7 εγινε ακομα καλυτερο ως 8 (οπως κανει καθε χρονο η apple) και ειναι μια πολυ καλη αγορα για καποιον που εχει μεινει πισω σε μοντελα. Τελος το επετειακο ειναι μεν απλησιαστο αλλα νομιζω απο τα βιντεο που βλεπω οτι η εμπειρια χρησης θα ειναι πολυ υψηλη. Τουλαχιστον ετσι δειχνει στα ματια μου. Σαφως περιμενα πιο εντυπωσιακη καμερα, το face id δειχνει ελπιδοφορο και καλοδουλεμενο, το μονο που μενει να το δουμε στην πραξη. Γενικα δεν εντυπωσιαστηκα απο κατι αλλα αναμενω να τα δω στα χερια μου. Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1847   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 639 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2017 - 01:28

Εχει διαφορες  σιγουρα,δεν το αρνειται κανεις αυτο.Επισης αισθητικα ειναι ομορφο,ετσι το βλεπω εγω.Απλα ρε γμτ τα 1200+ ειναι παρα πολλα!Πιστευω πολλοι απο 'μας ειμαστε λιγο σοκαρισμενοι ακομα ελεω τιμης.

#1848   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/09/2017 - 01:34

Ως συνηθως καποιοι  βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα. Το 7 εγινε ακομα καλυτερο ως 8 (οπως κανει καθε χρονο η apple) και ειναι μια πολυ καλη αγορα για καποιον που εχει μεινει πισω σε μοντελα.

Πάντα το καινούριο είναι καλύτερο (στα σημεία) απο το προκάτοχο του. Αυτό δεν αλλάζει.

Δώσε μου όμως έναν λόγο που θα κάνει τους κατόχους των 7 να πουν "γουάου.πάμε στο 8".

Σίγουρα δεν είναι το "most durable glass on any smartphone". Στο λέω εγώ..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1849   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2017 - 01:37

1 μηνα το λιγοτερο πιπιλιζουμε την τιμη, τι ξεπουλημα οργανων, τι οτι βαζει ο νους ))) Ελπιζω λογω τιμης οι επιδοτησεις για το συγκεκριμενο μοντελο να ειναι αρκετα υψηλοτερες

ΥΓ Νικο ποτε οι κατοχοι του ταδε iphone ετρεχαν σαν τρελλοι να παρουν το ταδεS? Ποτέ, παντα ηταν καλυτερο στα σημεια και τελος. Γιατι επρεπε να αλλαξει τωρα δηλ? Εξαλλου ειπα...." ειναι μια πολυ καλη αγορα για καποιον που εχει μεινει πισω σε μοντελα."

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 13/09/2017 - 01:40

#1850   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 13/09/2017 - 01:41

Οι κάτοχοι 7 / Plus ίσως περιμένουν για του χρόνου. Οι κάτοχοι όμως 6 / Plus ή 6s / Plus... πιθανώς δεν μπορούν να περιμένουν ακόμη 1 χρόνο.

Προς τα κάπου κοιτάνε: iPhone X ή iPhone 8 / Plus;

Η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη και οι περισσότεροι θα πάνε προς το 8 (δεδομένου πως δεν είναι early adopters και δεν το "φυσάνε" για αυτό και έχουν μείνει στο 6/s).

Behind the Scenes...

#1851   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1291 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2017 - 01:43

Άρα για μερικούς από μας που δεν μας φτάνουν τα 64gb και πάμε στα 256gb 1400€  Πολλά λεφτά....!!! 

#1852   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 639 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2017 - 01:50

Ας πουμε πως μαζι με την υποτιθεμενη πωληση του 6s,σχεδον κοντευω να μαζεψω το ποσο για το 64αρι X?εχω και φρεσκια μπαταρια (αφου ηταν στο προγραμμα).Πειτε καμια γνωμη,αξιζει να παω στο X ή να το κρατησω ενα χρονο ακομα?

#1853   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/09/2017 - 02:20

ΥΓ Νικο ποτε οι κατοχοι του ταδε iphone ετρεχαν σαν τρελλοι να παρουν το ταδεS? Ποτέ, παντα ηταν καλυτερο στα σημεια και τελος. Γιατι επρεπε να αλλαξει τωρα δηλ? Εξαλλου ειπα...." ειναι μια πολυ καλη αγορα για καποιον που εχει μεινει πισω σε μοντελα."

Στο 5S :)

Απλά στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι κάθε πέρυσι και καλύτερα. Η ψαλίδα μικραίνει, οι (ουσιαστικές) διαφορές ελάχιστες.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1854   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/09/2017 - 06:13

Για μενα παιδες ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

Με οτι μοντελο και αν ειναι καποιος και ειδικα απο το 6αρι και μετα, δεν υπαρχει λογος πανικου και να τρεχουμε να το αγορασουμε απο τις 29/9.

Εγω προσωπικα σιγουρα ενα ακομη 3μηνακι στα αυγα μου με το 7αρακι και ισως μετα (ελεω σκρουτζ) να κρυφοκοιταξω το twins 8αρι.

Αν και ΠΑΛΙ δεν θα ξετρελαθω αφου ειναι απλα σαν να βαζω γυαλι πισω στο 7αρι μου.

Οσο για το Χ απο το 18 και βλεπουμε...(1200+ για ενα τηλεφωνο νομιζω ειναι απλα τρελα, οσα και να διαθετει καποιος)

Καλημερα

#1855   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/09/2017 - 07:54

καλήμερα Βαγγέλη θα το πάρω το ΧΧΧΧΧΧ :P  μην πάει το μυαλό σας άλλα πράγματα με το Χ . :D

#1856   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2017 - 07:57

καλήμερα Βαγγέλη θα το πάρω το ΧΧΧΧΧΧ :P  μην πάει το μυαλό σας άλλα πράγματα με το Χ . :D

xaxaxaxa

Πουλα οτι χωραφια παραθαλασσια εχεις κατω Κρητικαρε και παρτο  :D

#1857   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 13/09/2017 - 08:15

Μια ερώτηση. Τα νέα χαρακτηριστικά του portrait mode θα είναι διαθέσιμα μόνο στο 8plus/X ή θα ενεργοποιηθούν και στο 7plus?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 13/09/2017 - 08:16

#1858   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1442 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2017 - 08:32

Μόνο. Αυτό έλλειπε να έμπαιναν όλα τα καινούργια features σε προηγούμενα μοντέλα...

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 13/09/2017 - 08:32

#1859   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 13/09/2017 - 08:35

Το πιο αξιοπερίεργο φέτος είναι πως στο προηγούμενο μοντέλο (iph 7) έχει κρατήσει όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς σε σχέση μετά προηγούμενα χρόνια που κρατούσε μόνο το silver και το οποίο μαύρο είχε.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1860   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 13/09/2017 - 08:36

κι εγω δεν ξετρελαθηκα με το νεο 8 ,   ομως το Χ ειναι αλλο πραγμα , νομιζω πως κατα τα Χριστουγεννα θα το παρω , γουσταρω οθοναρα 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες