Πάντως η Apple χρόνο με το χρόνο τα κάνει όλο και πιο σκατα.
Ξεκίνησε με το 6 και το bendgate
Συνέχισε με το 6s και το clickgate
Μετά στο 7 clickgate & hissgate
Και φθάνουμε στο 8 το οποίο το απίστευτο είναι ότι έχει το ίδιο σχέδιο εδώ κ 4 χρόνια και έχουν εμφανιστεί θέματα τύπου separation gate, και αν θεωρείτε ότι είναι λίγα, τότε τι έχετε να πείτε για τη ταχεία φόρτιση που διαφημίζουν και το 7 με τον ίδιο φορτιστή, που δεν έχει ταχεία φόρτιση υποτίθεται, φορτίσει ταχύτερα από το 8 παρόλο που έχει κ μεγαλύτερη μπαταρία!!!! Απλά αίσχος. Συν τα προβλήματα λογισμικού που φέτος είναι χειρότερα από σλλεδ χρονιές. Και τέλος έρχεται το Χ.... το 2018... στους περισσότερους ενώ έχει παρουσιαστεί ένα μήνα πριν... τα σκότωσε φέτος παιδιά. Αυτή είναι η αλήθεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω απλά είπα ότι φέτος είναι χειρότερα από κάθε άλλη προηγούμενη χρόνια και ότι δεν είναι λογικό να παρουσιάζουν ένα τηλέφωνο Οκτώβρη κ να το παιρνεις 3 μήνες μετά αν ισχύει αυτά που γράφουν. Θα δειξει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το τηλέφωνο το παρουσίασε Σεπτέμβρη και βγαίνει Νοέμβρη. Κι εγώ μπορώ να γράψω ότι είμαι ο Batman δεν σημαίνει ότι είμαι. Ο Cook μπορεί να είναι σε αρκετά πράγματα "μέτριος" αλλά ήταν, είναι και θα είναι genius όσον αφορά τα logistics.
Όσο για τα υπόλοιπα όλα τα κινητά έχουν κάποιο θέμα, αλλά συγκριτικά στα millions που έχουν πουληθεί είναι λίγα. Και μην νομίζουμε ότι επειδή βγαίνουν κάμποσες χιλιάδες στο ιντερνετ να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους δεν υπάρχουν άλλοι πόσοι εκατομμύρια που δεν έχουν πρόβλημα. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το Note 7.
Πάμε τώρα στο 8 και το separation gate το οποίο μέχρι στιγμής είναι για γέλια απλά. Μόνο και μόνο από την Ελλάδα και την irepair καταλαβαίνετε και στις άλλες χώρες τι καλό reporting έχει γίνει. Αυτά με την φόρτιση που τα είδες?
Επίσης αν δεν έβγαζε το 8 φέτος με το κλασικό παλιό design και όλα τα υπόλοιπα στο γνωστό price bracket, θα έχανε αρκετές πωλήσεις γιατι το Χ είναι out of reach για αρκετό κόσμο είτε λόγω οικονομικού είτε λόγω προσωπικής επιλογής. Όσο για τα προβλήματα στο iOS 11 αναμενόμενα είναι για φέτος από την στιγμή που μπαίνει καινούργιο μοντέλο με καινούργιο σχεδιασμό στην αγορά. Μετά το 11.1 και 11.2 θα στρώσει η κατάσταση.