...και γω στην ίδια φάρα.... Apple Hater..... iOS Lover!
iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)
Δημοσίευση 31/03/2017 - 11:42
Ad
Δημοσίευση 31/03/2017 - 11:44
Πάντως θα πρέπει να βγάλει κάτι πολύ καλό η Apple φέτος το φθινόπωρο και σε θέμα σχεδίασης και σε θέμα hardware (οθόνη και κάμερα κυρίως).
Βλέπω τον ανταγωνισμό να τρέχει και η Apple θα μας δώσει hardware του 2015-16 το 2018 και θα πούμε ουάου...Α ρε iOS έχε χάρη!
Θα βγαλει ναι. Κανα μπλε μεταλλικο χρωμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 31/03/2017 - 11:47
...και γω στην ίδια φάρα.... Apple Hater..... iOS Lover!
Ζήση από θέμα σχεδίασης και hardware πραγματικά έχει μείνει πολύ πίσω. Βλέπεις το S8 που παρουσιάστηκε εχθές και λες γιατί Παναγία μου να μην τρέχει iOS να το πάρω.
Το κινητό σχεδιαστικά και σαν hardware είναι κάτι που περιμένεις εν έτη 2017 προς 2018. Η apple βγάζει χρώματα νέα και αφαιρεί θύρες...
Μένω για τον λόγο του iOS και του Mac OS γιατί ξέρω πως αν θα πάω android πλευρά (το έχω κάνει 2 φορές) θα το μετανιώσω και θα χάσω χρήματα.
Δημοσίευση 31/03/2017 - 11:49
+1
Το κάλυψες πλήρως σε 3 γραμμές !
Δημοσίευση 31/03/2017 - 11:49
Θα βγαλει ναι. Κανα μπλε μεταλλικο χρωμα.
Το έγραψα πιο πάνω για τα χρώματα πριν δω το post σου! Συγκοινωνούντα δοχεία είμαστε
Δημοσίευση 31/03/2017 - 12:54
Εγώ ετοιμάζομαι να δω iPhone 7S/7S Plus, μια μικρή αναβάθμιση του 7, ίδιο σχεδιαστικά με μικροαλλαγές και ένα Special Edition (όχι το 8 ) το οποίο θα έχει ελαφρώς κυρτή οθόνη στα πλάγια (αν το αποφασίσουν να βάλουν οθόνη στο 2,5d γυαλί τους) και τιμή Special (ανάλογη των 1500$ του Apple Watch Ceramic Special Edition).
Οπότε όποιος θέλει να πάει στο προηγμένο σχεδιαστικά μοντέλο θα πρέπει να σκάσει 2 φορές τα χρήματα που θα έδινε για να πάει στο "απλό".
Αλλά αφού μας αρέσει το iOS , καλά να πάθουμε.
Βέβαια όποιος έχει υπομονή πιστεύω θα αποζημιωθεί με τα μοντέλα του 2018 που αυτό που ήταν Special Edition ίσως καταλήξει να είναι το κανονικό μοντέλο σχεδιασμού.
Για φέτος bezels και πάλι bezels (και μακάρι να διαψευστώ).
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 31/03/2017 - 12:55
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:06
Εγώ ετοιμάζομαι να δω iPhone 7S/7S Plus, μια μικρή αναβάθμιση του 7, ίδιο σχεδιαστικά με μικροαλλαγές και ένα Special Edition (όχι το 8 ) το οποίο θα έχει ελαφρώς κυρτή οθόνη στα πλάγια (αν το αποφασίσουν να βάλουν οθόνη στο 2,5d γυαλί τους) και τιμή Special (ανάλογη των 1500$ του Apple Watch Ceramic Special Edition).
Οπότε όποιος θέλει να πάει στο προηγμένο σχεδιαστικά μοντέλο θα πρέπει να σκάσει 2 φορές τα χρήματα που θα έδινε για να πάει στο "απλό".
Βέβαια όποιος έχει υπομονή πιστεύω θα αποζημιωθεί με τα μοντέλα του 2018 που αυτό που ήταν Special Edition ίσως καταλήξει να είναι το κανονικό μοντέλο σχεδιασμού.
Πάνο αν θα πάει 4η χρονιά με το ίδιο σχέδιο νομίζω θα χάσει πολύ σε πωλήσεις κάτι που οι μέτοχοι δεν θα το εκτιμήσουν...
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:11
Πάνο αν θα πάει 4η χρονιά με το ίδιο σχέδιο νομίζω θα χάσει πολύ σε πωλήσεις κάτι που οι μέτοχοι δεν θα το εκτιμήσουν...
Μακάρι να πέφτω έξω όπως είπα Δημήτρη, αλλά έχοντας σαν χαρτί το iOS το design είναι "stunning, beautifuly crafted with precision" (φωνή Ive), όπως και αν είναι.
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:12
Ακριβώς μα ακριβώς ίδιο σενάριο έχω κ εγώ στο μυαλό μου πανο για αποφυγή απογοητεύσεων.7s/plus & ένα Edition και καλά για την επέτειο το οποίο edition του χρόνου θα είναι το κανονικό 8.Εγώ ετοιμάζομαι να δω iPhone 7S/7S Plus, μια μικρή αναβάθμιση του 7, ίδιο σχεδιαστικά με μικροαλλαγές και ένα Special Edition (όχι το 8 ) το οποίο θα έχει ελαφρώς κυρτή οθόνη στα πλάγια (αν το αποφασίσουν να βάλουν οθόνη στο 2,5d γυαλί τους) και τιμή Special (ανάλογη των 1500$ του Apple Watch Ceramic Special Edition).
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:13
Μακάρι να πέφτω έξω όπως είπα Δημήτρη, αλλά έχοντας σαν χαρτί το iOS το design είναι "stunning, beautifuly crafted with precision" (φωνή Ive), όπως και αν είναι.
Δυστυχώς κι εγώ πιστεύω πως θα βγάλει σειρά 7S-7S Plus με τις κλασσικές εσωτερικές αναβαθμίσεις, αλλά υπολογίζω ότι θα βγάλει και ένα iPhone 8 έτσι όπως το φανταζόμαστε...
Θέλω να πιστεύω δηλαδή.
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:18
Δυστυχώς κι εγώ πιστεύω πως θα βγάλει σειρά 7S-7S Plus με τις κλασσικές εσωτερικές αναβαθμίσεις, αλλά υπολογίζω ότι θα βγάλει και ένα iPhone 8 έτσι όπως το φανταζόμαστε...
Θέλω να πιστεύω δηλαδή.
iPhone 8 εννοείς φαντάζομαι ένα επετειακό μοντέλο.
Το θέμα είναι ότι για να το κάνει επετειακό μπορεί να ζητήσει και 1500$, βέβαια θα είναι "the best and most unique iphone created), αλλά μήπως ξεφεύγουμε πολύ στο θέμα της τιμής; (όχι ότι δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να το σκεφτούμε να το πάρουμε, απλά κουβέντα να γίνεται).
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:27
iPhone 8 εννοείς φαντάζομαι ένα επετειακό μοντέλο.
Το θέμα είναι ότι για να το κάνει επετειακό μπορεί να ζητήσει και 1500$, βέβαια θα είναι "the best and most unique iphone created), αλλά μήπως ξεφεύγουμε πολύ στο θέμα της τιμής; (όχι ότι δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να το σκεφτούμε να το πάρουμε, απλά κουβέντα να γίνεται).
Νομίζω γενικά από το 6S και μετά έχει ξεφύγει το θέμα τιμής. Πραγματικά είναι αδιανόητο να δίνουμε 1.000-1.200 ευρώ για κινητό τηλέφωνο!!
Την στιγμή που με αυτά τα λεφτά παίρνεις υπερ τούμπανο υπολογιστή και κάνεις την δουλειά σου και άλλα χίλια 2 πράγματα.
Φταίμε κι εμείς ως καταναλωτές γενικά για αυτό το φαινόμενο.
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:34
μην αγχώνεστε σε λίγο θα βγάλει προσφορά η Dealber το s8 με ios και οποίος προλάβει
Δημοσίευση 31/03/2017 - 13:45
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 31/03/2017 - 13:47
Δημοσίευση 31/03/2017 - 15:09
Μαζεύω χρήματα
Vamos Rafa
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες