Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Kate


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Manou Allou

Manou Allou

    iPH User

  • 119 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/01/2009 - 15:17

Χαιρετώ όλους τους κατόχους του φοβερού αυτού gadget που είναι ΚΑΙ τηλέφωνο! Ναι, τείνω να το ξεχάσω πολλές φορές αλλά ανακάλυψα και μια εφαρμογή η οποία σε κάνει να το ξεχάσεις με το στανιό! Η εφαρμογή ονομάζεται 'ΚΑΤΕ" πρώην "Caterpillar" απο τους developers RIP dev.

Αυτό που μου έκανε η εφαρμογή ήταν να μου αχρηστέψει την λειτουργία τηλεφώνου και γενικά όλο το interface του "phone". Μετά απο 3 restore κατέληξα (με κάθε επιφύλαξη βέβαια) στο οτι αυτή η εφαρμογή ΙΣΩΣ σας κάνει "νερά". Απ'οτι είδα και σε άλλα forum αρκετοί έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα. Αφού το ψυλλιάστηκα την τρίτη φορά προσπάθησα να κάνω uninstall, reinstall, uninstall με όλα τα settings απενεργοποιημένα αλλά nada... Όπότε μετά απο το τρίτο restore και αφού έβαλα όλα τα προηγούμενα apps και παραπάνω το phone mode είναι μια χαρά. Οπότε???

Τα συμπεράσματα δικά σας, απλά ενημερώνω για να μην πει κάποιος οτι κανείς δεν είπε τίποτα. Και άσε που είναι trial και θέλουν και 45 αμερικανόχαρτα (δολλάρια) για το full license.

Συνοψίζοντας ... Kate has a glitch and proved to be a bitch (for me)


Χαιρετώ.


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/01/2009 - 16:12

Ψιλογνωστό ήταν αυτό...στάθηκες άτυχος πάντως. Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα υπάρχει με την εφαρμογή αλλά σε όλους προκαλεί αστάθειες

#3   Terra

Terra

    iPH newbie

  • 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/05/2009 - 17:36

Φίλε μου είχα πάθει πριν κάτι μήνες ακριβώς το ίδιο πράγμα!!! Μόλις άνοιγα το phone app μου έβγαζε για λίγα δευτερόλεπτα τα νούμερα και μετά με πέταγε έξω!!!! Είχα τρελαθεί δεν ήξερα τι να κάνω , μέχρι που διάβασα σε ΄ένα αγγλικό φορουμ για κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα και ότι έπρεπε να κάνω uninstall το κate. Aπό τότε όλα ok!

#4   jordan

jordan

    iPH User

  • 113 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/06/2009 - 10:19

Νιώθω την ανάγκη εδω να πω κι εγω με τη σειρά μου οτι το Kate το χω 2 χρόνια τώρα , 1 χρόνο στο 2g  και μετά  1 χρόνο  στο 3g μεχρι τωρα που ανέβηκα στην 3.0 και δεν παιζει ακόμα και δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά κανένα όμως ουδέποτε .
Ο λόγος που σας το λέω αυτό είναι γιατι θεωρώ προσωπικά οτι είναι η πιο χρήσιμη αφαρμογή ever !!! Μερικές απο τις δυνατότητές της δεν τις συναντούμε πουθενα αλλού (πχ sms hide, change dialer softbutton ) .
Η αλήθεια βεβαια είναι οτι κι εγω εχω διαβάσει  πολλά αρνητικα γι αυτήν αλλά τι να πω ! τώρα στην 3.0 που δεν την έχω νιώθω ένα μεγάλο κενο  :'(




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες