Ναι το πιστευω οτι δεν θα ειχα θεμα.
Αλλα μου εκανε εντυπωση ο επαγγελματισμος τους!
Δημοσίευση 19/01/2017 - 00:10
Ναι το πιστευω οτι δεν θα ειχα θεμα.
Αλλα μου εκανε εντυπωση ο επαγγελματισμος τους!
Δημοσίευση 19/01/2017 - 13:19
Δημοσίευση 22/01/2017 - 11:40
Δημοσίευση 22/01/2017 - 11:58
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:07
Καλημερα,μπορω να στειλω email στην document να μου κανουν απομακρισμενο διανγωστικό ελεγχο μεσω δικτυου κινητης;ή πρεπει να το παω απο κει;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλημερα, εννοειται πως μπορουν. Eμενα απομακρυσμενο εκαναν. Απλως επρεπε να ημουν σε καποιο δικτυο (WiFi ή 3G/4G).
Εγω επικοινωνησα μαζι τους μεσω της φορμας επικοινωνιας και με πηραν τηλεφωνο μετα απο κατι ωρες. Μπορεις να διαβασεις μερικα ποστ πιο πανω. ή μια-δυο το πολυ σελιδες πισω..
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:08
και σου λενε εκεινη την στιγμη αν εχει θεμα η μπαταρια σου;στην φορμα να τους γραψω οτι θελω απομακρυσμενο ελεγχο;Καλημερα, εννοειται πως μπορουν. Eμενα απομακρυσμενο εκαναν. Απλως επρεπε να ημουν σε καποιο δικτυο (WiFi ή 3G/4G).
Εγω επικοινωνησα μαζι τους μεσω της φορμας επικοινωνιας και με πηραν τηλεφωνο μετα απο κατι ωρες. Μπορεις να διαβασεις μερικα ποστ πιο πανω. ή μια-δυο το πολυ σελιδες πισω..
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 22/01/2017 - 12:08
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:14
και σου λενε εκεινη την στιγμη αν εχει θεμα η μπαταρια σου;στην φορμα να τους γραψω οτι θελω απομακρυσμενο ελεγχο;
Εγω γενικως επικοινωνησα μαζι τους για το προγραμμα αντικαταστασης μπαταριας επειδη το κινητο μου βασει S/N περιλαμβανεται. Τους το ειπα και συμφωνησαν οτι οντως περιλαμβανεται και ετσι μου ειπαν να κανουμε ενα απομακρυσμενο διαγνωστικο.
Στειλτους αν ειναι οτι εχεις προβλημα με την μπαταρια να επικοινωνησουν μαζι σου ωστε να σου κανουν εναν απομακρυσμενο ελενχο,
Παντως δεν χανεις κατι και απευθειας τηλεφωνο να τους παρεις και να τους ζητησεις να σου κανουν ενα απομακρυσμενο διαγνωστικο.
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:19
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:25
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:25
Λιγο δυσκολο βεβαια να μου αντικαταστησουν μπαταρια ενω δεν βρισκετε στο προγραμμα αντικαταστασης αν και κλεινει στο 20%.Δεν βλεπω κανεναν απο το forum να το πηγε και να τπυ αλλαξαν την μπαταρια ενω δεν ειναι στο προγραμμα αντικαταστασης.
Η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι στο προγραμμα δεν νομιζω να σου αντικαταστησουν την μπαταρια δωρεαν.
Βεβαια για εναν διαγνωστικο δεν χανεις κατι.
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:28
Για να λένε φέρτε μας το τηλέφωνο Παρασκευή και παραλάμβανετε Δευτερα, δεν υπάρχει άλλος χρόνος εργασίας παρα μόνο το ΣΚ.
Και η λογικη λέει ύστερα απο την ελλειψη μπαταριών (η οποία δεν ήταν μονο Ελληνικό φαινόμενο, γιατι πιο πισω φιλος ανέφερε οτι και το Apple Store Ιταλίας δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει στο συγκεκριμένο θέμα ) σε συνδυασμό με τον όγκο των κινητών που εχουν σωρευτεί για αλλαγή, μονο με μια γενική αποκλειστική επίθεση ολου του προσωπικού του σερβις σε μη εργάσιμες μερες και ωρες θα μπορέσει να αποσυμφορηθεί το ιδιο το σερβις απο τεράστιο όγκο δουλειάς που του ήρθε από λαθος της Apple.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δευτέρα θα στο έφτιαχναν! ΣΚ δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο να δουλέψουν αυτοί! Εδώ δεν βγάζουν τη δουλειά που πρέπει τις καθημερινές, ένα ΣΚ θα σώσει την κατάσταση?!
Τελευταία επεξεργασία από: iStar, 22/01/2017 - 12:28
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:28
Πέρασα από Document Νέας Σμύρνης, το κινητό μου εκτός προγράμματος (QQ), έσβηνε στο 40%, πανω-κάτω. Μου είπαν να το αφήσω και θα κάνουν τις ενέργειες αντικατάστασης με ανακατασκευασμένο εντός εγγύησης πρώτου έτους. Το νέο τηλέφωνο το παρέλαβα σε τέσσερις εργάσιμες στο σπιτι μου, επαρχία, σε άψογη κατάσταση. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!
Έχω μόνο τα καλύτερα να πω για Document, φιλικοί, επικοινωνιακοί και εξυπηρετικοί!
Ειναι τρομεροι. Δειχνουν επαγγελματισμο. Και εγω μονο τα καλυτερα εχω να πω.
Δηλαδη σου εδωσαν νεο τηλεφωνο ανακατασκευασμενο? ή σου αντικατεστησαν μονο την μπαταρια?
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:32
Ανακατασκευασμένο μεν καινούργιο δε! Σε ζελατίνα όπως όταν το βγάζεις πρώτη φορά από το κουτί.Δηλαδη σου εδωσαν νεο τηλεφωνο ανακατασκευασμενο? ή σου αντικατεστησαν μονο την μπαταρια?
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:33
Ανακατασκευασμένο μεν καινούργιο δε! Σε ζελατίνα όπως όταν το βγάζεις πρώτη φορά από το κουτί.
Ωραιος!! Μια χαρα εισαι.. Καλοριζικο.!
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες