Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Spotify ή Apple Music;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
215 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   gousias

gousias

iPH Contributor

• 1036 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/10/2023 - 10:46

https://apps.apple.c...ic/id1459275972

Playlisty, ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω, βρίσκει και μεταφέρει τα πάντα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα!! Έχω δοκιμάσει πάνω από 10 διαφορετικά apps και sites για αυτό το σκοπό. Το Playlisty το έχω αγοράσει σε όλες τις πλατφόρμες και σώθηκα!! Μεταφέρω εβδομαδιαία κάποιες updated playlists από το Spotify στο Apple Music.

Για να συνδεθεί θα πρέπει να καταχωρηθεί το email του λογαριασμού στο Apple Music, καθώς και του Spotify;
Υπάρχει τρόπος να μην καταχωρηθεί το πραγματικό;
Ας πούμε ότι για τις όποιες ανησυχίες είναι αυτό!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1975 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/10/2023 - 15:02

Για να συνδεθεί θα πρέπει να καταχωρηθεί το email του λογαριασμού στο Apple Music, καθώς και του Spotify;
Υπάρχει τρόπος να μην καταχωρηθεί το πραγματικό;
Ας πούμε ότι για τις όποιες ανησυχίες είναι αυτό!

Και πως θα ήξερε από που να τραβήξει λίστα και σε ποιο λογαριασμό να τη μεταφέρει;

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#168   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/10/2023 - 11:14

Και οι δύο υπηρεσίες streaming μουσικής Spotify και Apple Music είναι εξαιρετικές επιλογές, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές που μπορεί να κάνουν τη μία καλύτερη για εσάς από την άλλη.

Τιμή

Το Spotify προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα με διαφημίσεις, καθώς και τρία συνδρομητικά προγράμματα:

• Spotify Premium Individual: €9.99/μήνα
  • Spotify Premium Duo: €12.99/μήνα (για δύο άτομα)
  • Spotify Premium Family: €14.99/μήνα (για έως και έξι άτομα)

Το Apple Music δεν προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή ενός μηνός. Τα συνδρομητικά προγράμματα του Apple Music είναι τα εξής:

• Apple Music Individual: €9.99/μήνα
  • Apple Music Family: €14.99/μήνα (για έως και έξι άτομα)
  • Apple Music Student: €4.99/μήνα

Μουσική βιβλιοθήκη

Το Apple Music έχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη μουσική βιβλιοθήκη από το Spotify, με πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια σε σύγκριση με τα πάνω από 82 εκατομμύρια τραγούδια του Spotify.

Ποιότητα ήχου

Το Apple Music προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου από το Spotify, με υποστήριξη για streaming υψηλής ανάλυσης (lossless audio) και streaming χωρικού ήχου (Dolby Atmos). Το Spotify προσφέρει μόνο streaming τυπικής ανάλυσης (320 kbps).

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Το Apple Music προσφέρει ορισμένα επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν διατίθενται στο Spotify, όπως:

• Μουσικά βίντεο: Το Apple Music περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή από μουσικά βίντεο.
  • Ραδιόφωνο: Το Apple Music περιλαμβάνει μια ποικιλία από ζωντανά και επιμελημένα ραδιοφωνικά προγράμματα.
  • Ειδικές εκπομπές: Το Apple Music προσφέρει μια ποικιλία από ειδικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων με καλλιτέχνες, αποκλειστικών τραγουδιών και πρώτων ακουσμάτων νέων άλμπουμ.

Το Spotify προσφέρει επίσης ορισμένα επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν διατίθενται στο Apple Music, όπως:

• Podcasts: Το Spotify περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή από podcasts.
  • Ακουστικά βιβλία: Το Spotify περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή από ακουστικά βιβλία.
  • Καλύτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά: Το Spotify διαθέτει μια ποικιλία από κοινωνικά χαρακτηριστικά, όπως συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής και τη δυνατότητα να βλέπετε τι ακούνε οι φίλοι σας.

Συμβατότητα συσκευών

Το Spotify και το Apple Music είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων smartphone, tablet, υπολογιστών, τηλεοράσεων και έξυπνων ηχείων. Ωστόσο, το Spotify είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές από το Apple Music.

Ποια υπηρεσία είναι καλύτερη για εσάς;

Η καλύτερη υπηρεσία streaming μουσικής για εσάς εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Εάν αναζητάτε μια υπηρεσία με την καλύτερη ποιότητα ήχου και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως μουσικά βίντεο και ραδιόφωνο, τότε το Apple Music είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν αναζητάτε μια υπηρεσία με δωρεάν πρόγραμμα, καλύτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά και συμβατότητα με περισσότερες συσκευές, τότε το Spotify είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποια υπηρεσία είναι καλύτερη για εσάς, συνιστώ να δοκιμάσετε και τις δύο

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 16/10/2023 - 11:20

#169   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 16/10/2023 - 12:45

Εγώ 12.99€ δίνω για ελληνικό spotify premium family..

#170   gousias

gousias

iPH Contributor

• 1036 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2023 - 21:46

Και πως θα ήξερε από που να τραβήξει λίστα και σε ποιο λογαριασμό να τη μεταφέρει;

Ίσως δεν το διατύπωσα πληρέστερα, σωστά αναφέρεις αυτό, απλώς η ανησυχία μου περί τέτοιων τρίτων εφαρμογών έχει να κάνει με τι πληροφορίες τους διαθέτουμε, επομένως δεν ξέρω αν θα υπήρχε τρόπος να μη συμπεριλάβω την κανονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά ίσως μία άλλη απλώς για αυτή τη δουλειά εκείνη τη στιγμή.
Έχω πατήσει από κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα ή υπηρεσίες όπου μετά έχουν βάλει το email μου σε λίστα που γεμίζει κάθε μέρα spam/junk!

#171   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1975 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2023 - 09:01

Ίσως δεν το διατύπωσα πληρέστερα, σωστά αναφέρεις αυτό, απλώς η ανησυχία μου περί τέτοιων τρίτων εφαρμογών έχει να κάνει με τι πληροφορίες τους διαθέτουμε, επομένως δεν ξέρω αν θα υπήρχε τρόπος να μη συμπεριλάβω την κανονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά ίσως μία άλλη απλώς για αυτή τη δουλειά εκείνη τη στιγμή.
Έχω πατήσει από κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα ή υπηρεσίες όπου μετά έχουν βάλει το email μου σε λίστα που γεμίζει κάθε μέρα spam/junk!

Δε μπορεί να γίνει αυτό, αμφότεροι οι λογαριασμοί Apple Music & Spotify είναι tied με κάποιο mail. Πρέπει η εφαρμογή να ξέρεις ουσιαστικά από ποιο mail θα τραβήξει τη λίστα και σε ποιο mail θα τη μεταφέρει.

#172   gousias

gousias

iPH Contributor

• 1036 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2023 - 17:53

Δε μπορεί να γίνει αυτό, αμφότεροι οι λογαριασμοί Apple Music & Spotify είναι tied με κάποιο mail. Πρέπει η εφαρμογή να ξέρεις ουσιαστικά από ποιο mail θα τραβήξει τη λίστα και σε ποιο mail θα τη μεταφέρει.

Σωστά, απλώς ήθελα να δω αν θα μπορούσα να περάσω στους λογαριασμούς αντικατάσταση με άλλο τρίτο email. Τουλάχιστον δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει εξαγωγή των λιστών σε κάποια μορφή κι έπειτα εισαγωγή τους, ακόμη και μέσω υπολογιστή ή mac. Μήπως έτσι αποφύγω το παραπάνω.

#173   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/10/2023 - 21:11

Θα έδινα μια ευκαιρία στο Apple Music, αν και χρόνια συνδρομητής στο Spotify. 
Είναι όμως δυνατά εμπλουτισμένη η βιβλιοθήκη του σε ελληνικά τραγούδια?

#174   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 19/10/2023 - 20:06

Θα έδινα μια ευκαιρία στο Apple Music, αν και χρόνια συνδρομητής στο Spotify. 
Είναι όμως δυνατά εμπλουτισμένη η βιβλιοθήκη του σε ελληνικά τραγούδια?

Νότη Σφακιανάκη και Ιουλία Καλλιμάνη έχει πάντως!

#175   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2023 - 15:53

https://apps.apple.c...ic/id1459275972

Playlisty, ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω, βρίσκει και μεταφέρει τα πάντα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα!! Έχω δοκιμάσει πάνω από 10 διαφορετικά apps και sites για αυτό το σκοπό. Το Playlisty το έχω αγοράσει σε όλες τις πλατφόρμες και σώθηκα!! Μεταφέρω εβδομαδιαία κάποιες updated playlists από το Spotify στο Apple Music.

Καλησπέρα φίλε μου αγόρασα το playlisty κ όντως είναι παρά πολύ καλό αφού μετέφερα όλα τα playlist από Spotify στο Apple Music!!Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται όταν βάζω ένα νέο τραγούδι σε ένα playlist του Spotify να μπαίνει αυτόματα κ στο playlist του Apple Music(να ενημερώνεται δηλαδή)

Sent from my iPad using Tapatalk

#176   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1975 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2023 - 16:51

Καλησπέρα φίλε μου αγόρασα το playlisty κ όντως είναι παρά πολύ καλό αφού μετέφερα όλα τα playlist από Spotify στο Apple Music!!Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται όταν βάζω ένα νέο τραγούδι σε ένα playlist του Spotify να μπαίνει αυτόματα κ στο playlist του Apple Music(να ενημερώνεται δηλαδή)

Δε γίνεται αυτόματα.

#177   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2023 - 17:03

Δε γίνεται αυτόματα.

Αρα πρεπει να σβήνεις το playlist που κατέβασες κ να βάζεις το τελευταιο απο Spotify ενημερωμένο

Sent from my iPhone 14 using Tapatalk

#178   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1975 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2023 - 18:00

Αρα πρεπει να σβήνεις το playlist που κατέβασες κ να βάζεις το τελευταιο απο Spotify ενημερωμένο

Sent from my iPhone 14 using Tapatalk

Ακριβώς. Έτσι το κάνω κι εγώ (κάθε 2 εβδομάδες).

#179   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3453 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/11/2023 - 06:33

Πήρανε μπρος οι αργεντινοι με τις αυξήσεις στο YouTube
2η σε 6 μηνεςbc09fb9cc0f1ee8d2c678d1ebe6edaa7.jpg