Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ερωτήσεις για αγορά iPhone 6s.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 20/12/2016 - 21:33

Δεν άνοιξε ούτε με Hard Reset, και απλά μετά απο κάνα 15λεπτο κράτησα πατημένο το power button, μέχρι που μετά απο 20 δευτερόλεπτα έδειξε μήλο και έκανε boot up, όταν άνοιξε είχε ήδη 24%+ μπαταρία, ήταν ώρα στον φορτιστή βέβαια.
Περίεργα πράγματα. Μήπως απλά άλλαξε ο χρόνος που χρειάζεται να κρατήσω πατημένο το Power Button; Θυμάμαι στο 4 3-4 δευτερόλεπτα αρκούσαν..
Θα το παρακολουθήσω τώρα μήπως μου κάνει τίποτα κόλπα.

Μήπως το έχεις παρατηρήσει κι εσύ αυτό που μένει στο 1% για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Το hard reset χρειάζεται ακριβώς 12 δευτερόλεπτα κρατημένος τα πλήκτρα.
Είδες εάν το S/N της συσκευής σου είναι στη λίστα που δίνει η apple για αντικατάσταση δωρεάν μπαταρίας;;;Εάν φυσικά μιλάς για 6s

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 20/12/2016 - 21:42

Το hard reset χρειάζεται ακριβώς 12 δευτερόλεπτα κρατημένος τα πλήκτρα.
Είδες εάν το S/N της συσκευής σου είναι στη λίστα που δίνει η apple για αντικατάσταση δωρεάν μπαταρίας;;;Εάν φυσικά μιλάς για 6s

Για 6s μιλάει το παιδί αλλά λίγο δύσκολο δεν είναι να είναι από αυτά της λίστας;

#63   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 22:05

Για 6s μιλάει το παιδί αλλά λίγο δύσκολο δεν είναι να είναι από αυτά της λίστας;

Εαν είναι 16αρι ή 64αρι δεν είναι απίθανο..32αρι εάν είναι δεν υπάρχει περίπτωση...Τώρα που ξαναδιάβασα το ποστ του νομίζω ότι είναι θέμα λογισμικού...Ίσως λόγω του ότι το κινητό ήταν κλειστό στο κουτί του για μεγάλο διάστημα να έφαγε σκαλωμα...Αν αναβαθμίσει σε 10.2 με καθαρό restore δεν θα έχει θέμα κατά 99,9%

#64   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 21/12/2016 - 13:00

Εαν είναι 16αρι ή 64αρι δεν είναι απίθανο..32αρι εάν είναι δεν υπάρχει περίπτωση...Τώρα που ξαναδιάβασα το ποστ του νομίζω ότι είναι θέμα λογισμικού...Ίσως λόγω του ότι το κινητό ήταν κλειστό στο κουτί του για μεγάλο διάστημα να έφαγε σκαλωμα...Αν αναβαθμίσει σε 10.2 με καθαρό restore δεν θα έχει θέμα κατά 99,9%

Για 6s 32GB μιλούσα, μπορεί να φταίει το ότι ήταν πολύ καιρό κλειστό το κινητό στο κουτί του, απο χθες που άνοιξε πάει μία χαρά, γενικότερα δεν το άφησα να κλείσει επιτηδευμένα, απλά ήμουν μακριά απο φορτιστή.

Απο εδώ και πέρα θα ξέρω και δεν θα το αφήνω να κλείνει. Γενικά δηλαδή να φορτίζω απο 25-30% μέχρι 95%; Ώστε να μην 'καταπονώ' την μπαταρία..

Επίσης λέω προς το παρόν να μην πάω σε 10.2 γιατί με την 10.0.2 δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όλα δουλεύουν μέχρι στιγμής ρολόι.

Υ.γ.: Τελικά έφτιαξα και το θέμα που είχα με το widget του ημερολογίου, απλά άλλαξα το ημερολόγιο να μου εμφανίζει τα γεγονότα σε λίστα, και πλέον φαίνονται και στο widget.

#65   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 21/12/2016 - 13:15

Για 6s 32GB μιλούσα, μπορεί να φταίει το ότι ήταν πολύ καιρό κλειστό το κινητό στο κουτί του, απο χθες που άνοιξε πάει μία χαρά, γενικότερα δεν το άφησα να κλείσει επιτηδευμένα, απλά ήμουν μακριά απο φορτιστή.
Απο εδώ και πέρα θα ξέρω και δεν θα το αφήνω να κλείνει. Γενικά δηλαδή να φορτίζω απο 25-30% μέχρι 95%; Ώστε να μην 'καταπονώ' την μπαταρία..
Επίσης λέω προς το παρόν να μην πάω σε 10.2 γιατί με την 10.0.2 δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όλα δουλεύουν μέχρι στιγμής ρολόι.

Υ.γ.: Τελικά έφτιαξα και το θέμα που είχα με το widget του ημερολογίου, απλά άλλαξα το ημερολόγιο να μου εμφανίζει τα γεγονότα σε λίστα, και πλέον φαίνονται και στο widget.

Φόρτιζε κάπου εκεί. Εγώ προσωπικά 25-30% μέχρι 100%. Το άλλο που σου έγραψα να αποφεύγεις για να σου διαρκέσει περισσότερο καιρό η μπαταρία και να μην χρειαστεί άλλαγμα.

#66   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 13:21

Εγω θα σου πρότεινα να το αφήσεις ακόμα μια φορά εσκεμμένα να κλείσει να δεις τι θα κάνει αν και πιστεύω ότι δε θα στο εμφανίσει ξανά...Πάντως καλό είναι να μη πέφτει η μπαταρία κάτω από 20% συχνά !

#67   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 13:49

Φόρτιζε κάπου εκεί. Εγώ προσωπικά 25-30% μέχρι 100%. Το άλλο που σου έγραψα να αποφεύγεις για να σου διαρκέσει περισσότερο καιρό η μπαταρία και να μην χρειαστεί άλλαγμα.

Εγω θα σου πρότεινα να το αφήσεις ακόμα μια φορά εσκεμμένα να κλείσει να δεις τι θα κάνει αν και πιστεύω ότι δε θα στο εμφανίσει ξανά...Πάντως καλό είναι να μη πέφτει η μπαταρία κάτω από 20% συχνά !

Θα δω μήπως το αφήσω ακόμα μία φορά να δω αν μου το παρουσιάσει. Και θα προσπαθήσ ω α μην το αφήνω να πέφτει συχνά κάτω απο 20%, γενικά πάντως τώρα 2 μέρες μία χαρά πάει η μπαταρία, και μόνιμα με δεδομένα ανοικτά.

Απλά δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί κάποιος απο εσάς spotify, αλλά πραγματικά η εφαρμογή πολύ battery drain. Φαντάζομαι φταίει η εφαρμογή, και ελπίζω με κάποια αναβάθμιση να φτιάξει, γιατί την χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά.

#68   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 14:07

Θα δω μήπως το αφήσω ακόμα μία φορά να δω αν μου το παρουσιάσει. Και θα προσπαθήσ ω α μην το αφήνω να πέφτει συχνά κάτω απο 20%, γενικά πάντως τώρα 2 μέρες μία χαρά πάει η μπαταρία, και μόνιμα με δεδομένα ανοικτά.

Απλά δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί κάποιος απο εσάς spotify, αλλά πραγματικά η εφαρμογή πολύ battery drain. Φαντάζομαι φταίει η εφαρμογή, και ελπίζω με κάποια αναβάθμιση να φτιάξει, γιατί την χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά.

Εχει εφαρμογές που τρώνε μπαταρία αλλά αν βλέπεις τρελή πτώση κατά τη χρήση της δοκίμασε να την διαγράψεις και να την ξανακατεβασεις .

#69   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 15:08

Εχει εφαρμογές που τρώνε μπαταρία αλλά αν βλέπεις τρελή πτώση κατά τη χρήση της δοκίμασε να την διαγράψεις και να την ξανακατεβασεις .

Έγινε θα το προσπαθήσω αυτό. Αν και απ ότι βλέπω πρέπει να έχει γενικά πρόβλημα, τώρα λίγο που το έψαξα έχουν αρκετοί χρήστες πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

#70   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 18:25

Ρε παιδιά να κάνω μία ακόμα ερώτηση, η μπαταρία πέφτει και σε εσάς σαν να κάνει skydiving με οτιδήποτε streamαρει μουσική; Δηλαδή με Spotify, OffRadio και TuneIn και με τα 3 κλειστή οθόνη και μόνο stream και αναπαραγωγή στο 80% ένταση, χάνει 1-1,5% το λεπτό.. Μιλάμε απίστευτα πράγματα..
Κατά τα άλλα με την μπαταρία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, απλά με αυτές τις εφαρμογές κυριολεκτικά είναι τρομερή η κατανάλωση..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Υ.γ.: Έχω προσπαθήσει να τις απεγκαταστήσω και να τις εγκαταστήσω ξανά δεν δείχνει να διορθώνει το θέμα(αν είναι θέμα)..

#71   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9872 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 21:29

TuneIn που χρησιμοποιω ειναι οκ...τα αλλα δεν ξερω.

#72   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 22:13

Ρε παιδιά να κάνω μία ακόμα ερώτηση, η μπαταρία πέφτει και σε εσάς σαν να κάνει skydiving με οτιδήποτε streamαρει μουσική; Δηλαδή με Spotify, OffRadio και TuneIn και με τα 3 κλειστή οθόνη και μόνο stream και αναπαραγωγή στο 80% ένταση, χάνει 1-1,5% το λεπτό.. Μιλάμε απίστευτα πράγματα..
Κατά τα άλλα με την μπαταρία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, απλά με αυτές τις εφαρμογές κυριολεκτικά είναι τρομερή η κατανάλωση..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Υ.γ.: Έχω προσπαθήσει να τις απεγκαταστήσω και να τις εγκαταστήσω ξανά δεν δείχνει να διορθώνει το θέμα(αν είναι θέμα)..

Το tune in είναι μια χαρά σχεδόν δεν τρώει μπαταρία...Φίλε κάνε καθαρό restore στην 10.2...Δείχνει να έχει θέμα το λογισμικό σου..Μπαταρία δεν δείχνει να είναι μάλλον..

#73   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2016 - 00:32

Το tune in είναι μια χαρά σχεδόν δεν τρώει μπαταρία...Φίλε κάνε καθαρό restore στην 10.2...Δείχνει να έχει θέμα το λογισμικό σου..Μπαταρία δεν δείχνει να είναι μάλλον..

Απλά μου φάνηκε περίεργο που έχει μόνο σε τέτοια θέματα.. Θα κάνω ένα clean restore μόλις βρω χρόνο..

Πάντως μεταξύ σοβαρού κι αστείου, νόμιζα μόνο στα android δεν 'κάθεται' σωστά το λογισμικό όταν το περνάς.. χαχαχα

Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω..

#74   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2016 - 00:38

Απλά μου φάνηκε περίεργο που έχει μόνο σε τέτοια θέματα.. Θα κάνω ένα clean restore μόλις βρω χρόνο..
Πάντως μεταξύ σοβαρού κι αστείου, νόμιζα μόνο στα android δεν 'κάθεται' σωστά το λογισμικό όταν το περνάς.. χαχαχα
Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω..

Δες τυχαίνει σε αρκετές συσκευές το λογισμικό που έχουν περασμένο από την μαμά apple να μην δουλεύει σωστά..Καλό θα ήταν να κατεβάσεις την ipsw της 10.2 και να την περάσεις μέσω iTunes με shift+ restore..Στο λέω μόνο και μόνο επειδή το κινητό σου είναι φρέσκο και δεν έχεις περάσει αρκετά πράγματα ώστε να βαριέσαι τη διαδικασία...Γενικώς εικασίες κάνουμε να δούμε τι φταίει ,μπορεί να είναι όντως το λογισμικό , μπορεί η μπαταρία αλλά δε θα πρέπει να το λύσεις το θέμα;;Δοκίμασε το όταν έχεις χρόνο και ενημέρωσε μας.Καλο βράδυ.

#75   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2016 - 00:44

Δες τυχαίνει σε αρκετές συσκευές το λογισμικό που έχουν περασμένο από την μαμά apple να μην δουλεύει σωστά..Καλό θα ήταν να κατεβάσεις την ipsw της 10.2 και να την περάσεις μέσω iTunes με shift+ restore..Στο λέω μόνο και μόνο επειδή το κινητό σου είναι φρέσκο και δεν έχεις περάσει αρκετά πράγματα ώστε να βαριέσαι τη διαδικασία...Γενικώς εικασίες κάνουμε να δούμε τι φταίει ,μπορεί να είναι όντως το λογισμικό , μπορεί η μπαταρία αλλά δε θα πρέπει να το λύσεις το θέμα;;Δοκίμασε το όταν έχεις χρόνο και ενημέρωσε μας.Καλο βράδυ.

Έτσι σκεφτόμουν να το κάνω είναι η αλήθεια. Αλλά χαίρομαι που δεν ήταν κακή η σκέψη μου. Γενικά πιστεύω και ελπίζω οτι δεν είναι η μπαταρία.. Απο χθες με 85% περίπου, έχει γράψει κάποιες 5 ώρες χρήσης και 24 αναμονή και είναι στο 6% οπότε πιστεύω είμαι καλά, εννοείται δεν θα σταματήσω να το ψάχνω μέχρι να δω τι παίζει.. Όσο για το Restore γενικά δεν τις έχω φορτωμένες τις συσκευές μου, οπότε σχεδόν πάντα τις κάνω set up as new για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, είμαι μαθημένος από το android σ αυτό.. χαχαχα

Θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες