Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ερωτήσεις για αγορά iPhone 6s.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 19/12/2016 - 00:18

Πρόβλημα στην μπαταρία είχαν κάποιες συγκεκριμένες παρτίδες 6s με ημερομηνία κατασκευής Σεπτέμβριο-Νοέμβριο 2015 ,όποτε είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις τέτοιο κινητό ένα χρόνο και μετά.

Καλά ναι, ούτως ή άλλως θα πάω για το 32GB που φαντάζομαι θα έχει ημερομηνίες παραγωγής από το Καλοκαίρι και μετά.. Ωστόσο δεν μιλούσα για τέτοιες περιπτώσεις που έσβηνε το κινητό στο 30% ας πούμε, όσο για περιπτώσεις 'υγειών' μπαταριών που δεν ικανοποιούσαν τους ιδιοκτήτες τους και οι οποίοι εξέφραζαν και με το παραπάνω τα παράπονα τους αυτά στα forum..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/12/2016 - 00:22

Καλά ναι, ούτως ή άλλως θα πάω για το 32GB που φαντάζομαι θα έχει ημερομηνίες παραγωγής από το Καλοκαίρι και μετά.. Ωστόσο δεν μιλούσα για τέτοιες περιπτώσεις που έσβηνε το κινητό στο 30% ας πούμε, όσο για περιπτώσεις 'υγειών' μπαταριών που δεν ικανοποιούσαν τους ιδιοκτήτες τους και οι οποίοι εξέφραζαν και με το παραπάνω τα παράπονα τους αυτά στα forum..

Και το δικό μου με wifi ανοιχτό και Bluetooth συνεχώς πάντα βγάζει 7+ ώρες χρήση...Βέβαια είναι 1,5 μήνα κινητό και δεν παίζω καθόλου παιχνίδια...Δεδομένα ανοίγω σπάνια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#33   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 00:34

Και το δικό μου με wifi ανοιχτό και Bluetooth συνεχώς πάντα βγάζει 7+ ώρες χρήση...Βέβαια είναι 1,5 μήνα κινητό και δεν παίζω καθόλου παιχνίδια...Δεδομένα ανοίγω σπάνια.

Δεν έχει σημασία, θετικά τα ακούω αυτά.. Βέβαια τα δεδομένα δεν τα κλείνω σχεδόν ποτέ, αλλά είμαι πάρα πολύ συχνά σε WiFi.. Παιχνίδια δεν παίζω ούτε εγώ..

#34   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 00:37

Δεν έχει σημασία, θετικά τα ακούω αυτά.. Βέβαια τα δεδομένα δεν τα κλείνω σχεδόν ποτέ, αλλά είμαι πάρα πολύ συχνά σε WiFi.. Παιχνίδια δεν παίζω ούτε εγώ..

Προχωρα στην αγορά τότε...Είναι πολύ καλή η τιμή στα 500€...Βέβαια με 140€ παραπάνω πας σε 7...χαχαχαχαχαχα ο συνήγορος του διαβολου!!!

#35   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 00:45

Προχωρα στην αγορά τότε...Είναι πολύ καλή η τιμή στα 500€...Βέβαια με 140€ παραπάνω πας σε 7...χαχαχαχαχαχα ο συνήγορος του διαβολου!!!

Χαχαχα, νομίζω ότι αποφάσισα πλέον να προσθέσω άλλα 80-90 ευρώ στα 140 και να πάω 4ήμερο στην Βουδαπέστη, οπότε 6s here we I come..
Θα ενημερώσω σύντομα με ερωτήσεις.. χαχαχα 

#36   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 00:52

Χαχαχα, νομίζω ότι αποφάσισα πλέον να προσθέσω άλλα 80-90 ευρώ στα 140 και να πάω 4ήμερο στην Βουδαπέστη, οπότε 6s here we I come..

Μεγεια!!!!!! Πολύ καλή επιλογή !!!

#37   takispapathe

takispapathe

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 19/12/2016 - 01:12

Έχω το 6s από τον Οκτώβρη περισυ δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι πριν 2 μήνες όταν άρχισε να κλείνει από μπαταρία στο 30-40% μετά την αλλαγή στο σέρβις (δωρεάν ) μια χαρά πάλι όπως πριν κανένα πρόβλημα ..φορτιζω από 30-90% συνήθως όπως μου είπαν η μπαταρία είναι οκ αλλά σε φορτιστή μπαίνει έτσι κι αλλοιώς κάθε μέρα ....

#38   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 19/12/2016 - 10:30

Με γεια σου λοιπόν![emoji4] Αναμένουμε! [emoji4]

#39   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 15:52

Ευχαριστώ για την βοήθεια στην επιλογή.. Πλέον ξαναμπαίνω στην παρέα μετά απο 3 χρόνια περίπου απουσίας με ένα iPhone 6s..

Ήθελα να ρωτήσω, ο φορτιστής του iPhone 4 που είχα είναι ο ίδιος με αυτόν που δίνουν ακόμα, οπότε μπορώ να τον χρησιμοποιήσω αυτόν, αλλά φαντάζομαι είναι λίγο αργός, επιπλέον μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιον 3rd party φαντάζομαι, έχει κάποιος εμπειρία απο αυτόν της Anker; Διότι ο καινούργιος είναι uk και τα adaptors με κουράζουν.. Επίσης το κατάστημα μου έστειλε δώρο ένα power bank της Blun, το οποίο φαντάζομαι είναι ένα απλό mass produced power bank, με ότι αυτό συνεπάγεται, υπάρχει περίπτωση να κάνει περισσότερο κακό απ ότι καλό;

Τέλος το κινητό φοράει 10.0.2, είναι stable να μείνω εδώ ή να κάνω αναβάθμιση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Υ.γ.: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσω messenger για αυτό και η απαίσια ποιότητα :rolleyes: ..

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 19/12/2016 - 16:00

#40   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 16:01

Ευχαριστώ για την βοήθεια στην επιλογή.. Πλέον ξαναμπαίνω στην παρέα μετά απο 3 χρόνια περίπου απουσίας με ένα iPhone 6s..
Ήθελα να ρωτήσω, ο φορτιστής του iPhone 4 που είχα είναι ο ίδιος με αυτόν που δίνουν ακόμα, οπότε μπορώ να τον χρησιμοποιήσω αυτόν, αλλά φαντάζομαι είναι λίγο αργός, επιπλέον μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιον 3rd party φαντάζομαι, έχει κάποιος εμπειρία απο αυτόν της Anker; Διότι ο καινούργιος είναι uk και τα adaptors με κουράζουν.. Επίσης το κατάστημα μου έστειλε δώρο ένα power bank της Blun, το οποίο φαντάζομαι είναι ένα απλό mass produced power bank, με ότι αυτό συνεπάγεται, υπάρχει περίπτωση να κάνει περισσότερο κακό απ ότι καλό;

Υ.γ.: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσω messenger για αυτό και η απαίσια ποιότητα :rolleyes: ..

Με γεια σου φίλε! Θα το κατά ευχαριστηθείς !
Ο φορτιστής κάνει αλλά δεν ξέρω αν είναι πιο αργος. Δες τι γράφει επάνω ο παλιός και τι ο νέος και θα καταλάβεις. Αν θέλεις πάντως υπάρχει κι αυτό http://www.e-shop.gr...lk-p-TEL.013227. Και το δικό μου ήρθε με ανταπτορα αγγλικό και δεν βολεύει και το χτύπησα.
Αγορά έκανες από phonegallery; γιατί κι εμένα μου έστειλαν powerbank.

Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 19/12/2016 - 16:02

#41   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/12/2016 - 16:07

Τέλος το κινητό φοράει 10.0.2, είναι stable να μείνω εδώ ή να κάνω αναβάθμιση;

Υ.γ.: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσω messenger για αυτό και η απαίσια ποιότητα :rolleyes: ..

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα αυτόν του θρυλικού 4αριού.

Η Anker πάλι είναι εγγύηση. Απλά να ξέρεις πως δε στέλνουν απο Amazon κτλ. λόγω περιορισμών που υπάρχουν πλέον για μεταφορά σε αεροσκάφη.

Λογικά εκεί που είσαι θα τον βρείς απο αλλού.

Αν τώρα σε ενδιαφέρει το JB, πας 10.1.1. Διαφορετικά 10.2. Και στις 2 περιπτώσις καν'το με Restore.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/12/2016 - 16:07

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#42   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 16:24

Με γεια σου φίλε! Θα το κατά ευχαριστηθείς !
Ο φορτιστής κάνει αλλά δεν ξέρω αν είναι πιο αργος. Δες τι γράφει επάνω ο παλιός και τι ο νέος και θα καταλάβεις. Αν θέλεις πάντως υπάρχει κι αυτό http://www.e-shop.gr...lk-p-TEL.013227. Και το δικό μου ήρθε με ανταπτορα αγγλικό και δεν βολεύει και το χτύπησα.
Αγορά έκανες από phonegallery; γιατί κι εμένα μου έστειλαν powerbank.

Το ευχαριστιέμαι ήδη, επιτέλους. Καλό χρυσό το android, διάφορα καλά έχει, αλλά πλέον ήθελα κάτι που να το σετάρω και να ξεχάσω τα πάντα.

Ναι απο εκεί το πήρα κι εγώ, μια χαρά τα παιδιά εκεί εξυπηρετικότατοι.

Το είδα και εγώ αυτό στο e-shop απλά με τα ίδια λεφτά έχει και ο Anker στο Amazon.de για αυτό το σκέφτομαι.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα αυτόν του θρυλικού 4αριού.

Η Anker πάλι είναι εγγύηση. Απλά να ξέρεις πως δε στέλνουν απο Amazon κτλ. λόγω περιορισμών που υπάρχουν πλέον για μεταφορά σε αεροσκάφη.

Λογικά εκεί που είσαι θα τον βρείς απο αλλού.

Αν τώρα σε ενδιαφέρει το JB, πας 10.1.1. Διαφορετικά 10.2. Και στις 2 περιπτώσις καν'το με Restore.

Ωραία, θα περιμένω λοιπόν μέχρι να γυρίσω Αυστρία και θα τον χτυπήσω απο εκεί.

Δεν με ενδιαφέρει JB, οπότε θα πάω σε 10.2.

Ευχαριστώ και πάλι.

Στο touch ID πόσα δάχτυλα μπορούμε να σετάρουμε; Έχω βάλει 4(στα 3 έβαλα το ίδιο σκεπτόμενος οτι μπορεί να είναι καλύτερα) ήδη και μπορώ να βάλω κι άλλο..

#43   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 16:28

Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλές φορές το ίδιο δάχτυλο. Το Touch ID είναι πολύ εξελιγμένο και γρήγορο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω βάλει 4 διαφορετικά και 2 της γυναίκας μου.

#44   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/12/2016 - 16:48

Στο touch ID πόσα δάχτυλα μπορούμε να σετάρουμε; Έχω βάλει 4(στα 3 έβαλα το ίδιο σκεπτόμενος οτι μπορεί να είναι καλύτερα) ήδη και μπορώ να βάλω κι άλλο..

Δεν υπάρχει λόγος να βάζεις το ίδιο.. :)

Μέχρι 5.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#45   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 17:11

Δεν υπάρχει λόγος να βάζεις το ίδιο.. :)

Μέχρι 5.

Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλές φορές το ίδιο δάχτυλο. Το Touch ID είναι πολύ εξελιγμένο και γρήγορο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω βάλει 4 διαφορετικά και 2 της γυναίκας μου.

Έγινε, πλέον θα το ξέρω..  :)

Κάτι ακόμα Raise to wake και Hey Siri καταναλώνουν πολύ μπαταρία; Το Hey Siri δεν μου χρειάζεται απίστευτα, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό, αλλά το raise to wake είναι ωραίο.. Ειδικά τώρα που δεν έχω το Knock On απο το G3(δεν πίστευα ότι θα μου λείψει τόσο πολύ  :P ). 

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 19/12/2016 - 17:12

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2