Η χρήση που κάνω είναι λίγο παιχνίδι, Ίντερνετ, Tapatalk, fb, τηλέφωνα-μηνύματα , mail στην ώθηση, μουσικη, YouTube κι έχω συνέχεια Bluetooth ανοιχτό. Wifi και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά.
Αυτό με το on screen είναι λίγο μπέρδεμα. Δηλαδή μπορεί να βάλεις να παίζει μουσική και να σου βγάλει 9+ ώρες που λες και μπορεί να παίξεις 2 ώρες ένα παιχνίδι και να την τελειώσεις κατευθείαν.
Όπως και να χει το 6s πιστεύω θα σε καλύψει καλύτερα σε μπαταρία από το G3 γιατί με την χρήση που λες ότι κανεις όντως είναι αστεία η κατανάλωση που κάνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ελπίζω να είμαι γενικά σε καλύτερα επίπεδα απο το G3, γιατί είναι πραγματικά αστεία η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.. Ας πούμε τώρα το έκανα Hot-Spot και έδινα σε 2 συσκευές και έπεφτε η μπαταρία του σταθερά 2-3% το λεπτό..
μαλλον διαβαζεις για τις προβληματικες μπαταριες της περιοδου εκεινης που εβγαλαν τα προβληματα τους τελευταια. Εκτος απο εκεινες δεν νομιζω οι υπολοιπες να ειχαν προβλημα. Παντως επι ios 9 οι επιδοσεις της μπαταριας ηταν ικανοποιητικοτατες με νορμαλ χρηση

Αυτό το λες ικανοποιητικότατο; χαχαχα Αυτό είναι σχεδόν 2 ολόκληρα 24ωρα.. Κάτι τέτοιο θα περίμενα απο το Plus..
τα θεωρω εξισου future proof απο τη στιγμη που εχουν 2 gb ram. Το 7 ειναι προφανως γρηγοροτερο, με καλυτερη καμερα και αδιαβροχο. Η διαφορα στην μπαταρια πιστευω θα ειναι μικρη, και θεωρω δεδομενο πως και τα 2 εχουν κακη μπαταρια (αν και προσωπικη αποψη εχω μονο για το 7 που λογιζεται καλυτερο).
Γενικά νομίζω πως κλείνω στο 6s κυρίως γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω αυτήν την περίοδο για ένα τηλέφωνο, απο την άποψη ότι το 6s με υπερκαλύπτει..
Θα πάρω το 6s οπότε και αν δω ότι με απογοητεύει τελείως με την μπαταρία του, θα το πουλήσω στην Αυστρία όπου διαμένω μόνιμα, οπού οι τιμές καινούργιων 6s κυμαίνονται γύρω στα ~590 ευρώ, οπότε ακόμα και μεταχειρισμένο δεν θα πέσω σε πολύ από τα χρήματα που έδωσα.. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και την βοήθεια..
μαλλον διαβαζεις για τις προβληματικες μπαταριες της περιοδου εκεινης που εβγαλαν τα προβληματα τους τελευταια. Εκτος απο εκεινες δεν νομιζω οι υπολοιπες να ειχαν προβλημα. Παντως επι ios 9 οι επιδοσεις της μπαταριας ηταν ικανοποιητικοτατες με νορμαλ χρηση

Αυτό το λες ικανοποιητικότατο; χαχαχα Αυτό είναι σχεδόν 2 ολόκληρα 24ωρα.. Κάτι τέτοιο θα περίμενα απο το Plus..
τα θεωρω εξισου future proof απο τη στιγμη που εχουν 2 gb ram. Το 7 ειναι προφανως γρηγοροτερο, με καλυτερη καμερα και αδιαβροχο. Η διαφορα στην μπαταρια πιστευω θα ειναι μικρη, και θεωρω δεδομενο πως και τα 2 εχουν κακη μπαταρια (αν και προσωπικη αποψη εχω μονο για το 7 που λογιζεται καλυτερο).
Γενικά νομίζω πως κλείνω στο 6s κυρίως γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω αυτήν την περίοδο για ένα τηλέφωνο, απο την άποψη ότι το 6s με υπερκαλύπτει..
Θα πάρω το 6s οπότε και αν δω ότι με απογοητεύει τελείως με την μπαταρία του, θα το πουλήσω στην Αυστρία όπου διαμένω μόνιμα, οπού οι τιμές καινούργιων 6s κυμαίνονται γύρω στα ~590 ευρώ, οπότε ακόμα και μεταχειρισμένο δεν θα πέσω πολύ από τα χρήματα που έδωσα.. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και την βοήθεια.. Θα ενημερώσω μόλις το αποκτήσω με περισσότερες απορίες, ελπίζω να μην σας κούρασα..
Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 19/12/2016 - 00:07