Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ερωτήσεις για αγορά iPhone 6s.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 12/12/2016 - 13:42

Καλησπέρα,

Δύο ακόμα ερωτήσεις, αυτό με την εγγύηση των 2 χρόνων σε όλη την Ευρώπη ισχύει ακόμα και αν η συσκευή είναι UK κομμάτι; Και επίσης έχει τύχει σε κάποιον να κάνει χρήση του 2ου χρόνου της εγγύησης και αν ναι τι αντιμετώπιση είχε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Από την στιγμή που η αγορά γίνεται εντός Ε.Ε. έχεις 2 χρόνια εγγύηση. Τα σκρουτζομαγαζα έχουν συνήθως αγγλικά τηλέφωνα. Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:14

Καλησπέρα,

επαναφέρω λίγο το θέμα, είμαι κυριολεκτικά ένα κλικ μακρυά απο την αγορά, και σκεφτόμουν αν αξίζει να δώσω τα 140 ευρώ παραπάνω για να πάω σε 7 και όχι σε 6s. Το ένα βγαίνει περίπου ~505 και το άλλο ~650.. Αυτά που με κάνουν να σκέφτομαι την αλλαγή είναι το ότι θέλω να κρατήσω το κινητό τουλάχιστον 3 χρόνια αλλά το κυριότερο το γεγονός οτι λένε ότι έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία. Ισχύει έχει τόση μεγάλη διαφορά στην μπαταρία; Δηλαδή με το ένα μπορεί να βγάλεις την μέρα με το άλλο όχι; Να πω ότι δεν μου τρέχουν απο τα μπατζάκια οπότε η διαφορά είναι σημαντική για μένα, απλά αν υπάρχει κάποιος πρώην κάτοχος 6s και νυν 7 να μου πει αντικειμενικά αν μπορεί την αποψή του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 18/12/2016 - 18:22

#18   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9872 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:19

Γιαννη απο τη στιγμη που κρατας τις συσκευες σου παρε το 7. Ναι η μπαταρια ειναι ελαφρως καλυτερη, τη καταλαβαινεις τη διαφορα αλλα και του 6s προσωπικα με εχει ικανοποιησει απολυτα.. Σε καθε περιπτωση οποιο και να παρεις θα το ευχαριστηθεις

#19   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12964 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:23

Από την στιγμή που δεν έχεις στην κατοχή σου το 6s και πας για αγορά νέου iPhone η γνώμη μου ειναι πας στο 7αρι την διαφορά των παραπάνω χρημάτων θα την δεις στο μέλλον .

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 18/12/2016 - 18:24

#20   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:25

Καλησπέρα,

επαναφέρω λίγο το θέμα, είμαι κυριολεκτικά ένα κλικ μακρυά απο την αγορά, και σκεφτόμουν αν αξίζει να δώσω τα 140 ευρώ παραπάνω για να πάω σε 7 και όχι σε 6s. Το ένα βγαίνει περίπου ~505 και το άλλο ~650.. Αυτά που με κάνουν να σκέφτομαι την αλλαγή είναι το ότι θέλω να κρατήσω το κινητό τουλάχιστον 3 χρόνια αλλά το κυριότερο το γεγονός οτι λένε ότι έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία. Ισχύει έχει τόση μεγάλη διαφορά στην μπαταρία; Δηλαδή με το ένα μπορεί να βγάλεις την μέρα με το άλλο όχι; Να πω ότι δεν μου τρέχουν απο τα μπατζάκια οπότε η διαφορά είναι σημαντική για μένα, απλά αν υπάρχει κάποιος πρώην κάτοχος 6s και νυν 7 να μου πει αντικειμενικά αν μπορεί την αποψή του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εφόσον σκέφτεσαι για το απλό θα σου πρότεινα να δώσεις παραπάνω και να πάρεις το 7 (για το plus πιστεύω θα μπορούσες να πας στο 6s). Θα σου πάει ανετα 3 χρονια.
Εφόσον το κρατάς τόσο καιρό μήπως να σκεφτείς να πας και σε μεγάλη οθόνη;

Sent from my iPad using Tapatalk

#21   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:46

Αρχικά ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας, το να πάω σε plus δεν το σκέφτομαι για κανένα λόγο, διότι το θεωρώ αστεία μεγάλο και το λέω έχοντας στην κατοχή μου G3 το οποίο είναι και αυτό αρκετά μεγάλο, βέβαια αυτό είναι περί ορέξεως, απλά σε εμένα δεν αρέσει. Δεύτερον τα 140 ευρώ δεν είναι λίγα λεφτά, βέβαια σίγουρα σε βάθος 3ετίας είναι ούτε 4 ευρώ τον μήνα, αλλά άμεσα είναι αρκετά λεφτά, δηλαδή με άλλα +100 ευρώ πάς 4ημερο κάπου. Το μόνο που με έβαλε στην σκέψη είναι το γεγονός ότι τα 200+ mah της μπαταρίας σε συνδυασμό με τον Α10, μπορεί να κάνουν τρομερή διαφορά, επίσης διαβάσω γενικά στο internet και στα forum ότι το 7 έχει τρομερή διαφορά σε σχέση με το 6s στην μπαταρία, και δεν ξέρω αν όντως ισχύει τόσο πολύ, ή αν οι μισές απόψεις είναι απο ανθρώπους που θέλουν να δικαιολογήσουν την δαπάνη που έκαναν για να μεταπηδήσουν απο το 6s στο 7.

Τέλος να πω οτι δεν είμαι Power user. Είμαι ένας μέσος χρήστης με φυσιολογικές ανάγκες,ούτε βρέχω το κινητό κάθε μέρα, ούτε θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφία με το 7 σε απόλυτα σκοτάδια και να περιμένω τα απίστευτα αποτελέσματα λόγω OIS, ούτε η μπροστινή κάμερα μου κάνει εντύπωση, ειδικά βλέποντας τις φωτογραφίας με σωστό φωτισμό που βγάζει η μπροστινή κάμερα του 6s και τις θεωρώ ικανοποιητικότατες, ούτε το home button θα μου κάνει διαφορά, και ας πούμε επίσης οτι θεωρώ αστείο να χρειάζομαι αντάπτορα για να συνδέσω τα earpods τα οποία θα χρησιμοποιώ στο καινούργιο μου macbook(με κάθε σεβασμό σε όποιον το κάνει, απλά εγώ το θεωρώ αστείο), οπότε καταλήγουμε στην ερώτηση αν αξίζει τα 140 ευρώ η διαφορά στην μπαταρία;

Συγνώμη για το μεγάλο post, ελπίζω να μην κούρασα.

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 18/12/2016 - 18:47

#22   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:58

Αρχικά ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας, το να πάω σε plus δεν το σκέφτομαι για κανένα λόγο, διότι το θεωρώ αστεία μεγάλο και το λέω έχοντας στην κατοχή μου G3 το οποίο είναι και αυτό αρκετά μεγάλο, βέβαια αυτό είναι περί ορέξεως, απλά σε εμένα δεν αρέσει. Δεύτερον τα 140 ευρώ δεν είναι λίγα λεφτά, βέβαια σίγουρα σε βάθος 3ετίας είναι ούτε 4 ευρώ τον μήνα, αλλά άμεσα είναι αρκετά λεφτά, δηλαδή με άλλα +100 ευρώ πάς 4ημερο κάπου. Το μόνο που με έβαλε στην σκέψη είναι το γεγονός ότι τα 200+ mah της μπαταρίας σε συνδυασμό με τον Α10, μπορεί να κάνουν τρομερή διαφορά, επίσης διαβάσω γενικά στο internet και στα forum ότι το 7 έχει τρομερή διαφορά σε σχέση με το 6s στην μπαταρία, και δεν ξέρω αν όντως ισχύει τόσο πολύ, ή αν οι μισές απόψεις είναι απο ανθρώπους που θέλουν να δικαιολογήσουν την δαπάνη που έκαναν για να μεταπηδήσουν απο το 6s στο 7.

Τέλος να πω οτι δεν είμαι Power user. Είμαι ένας μέσος χρήστης με φυσιολογικές ανάγκες,ούτε βρέχω το κινητό κάθε μέρα, ούτε θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφία με το 7 σε απόλυτα σκοτάδια και να περιμένω τα απίστευτα αποτελέσματα λόγω OIS, ούτε η μπροστινή κάμερα μου κάνει εντύπωση, ειδικά βλέποντας τις φωτογραφίας με σωστό φωτισμό που βγάζει η μπροστινή κάμερα του 6s και τις θεωρώ ικανοποιητικότατες, ούτε το home button θα μου κάνει διαφορά, και ας πούμε επίσης οτι θεωρώ αστείο να χρειάζομαι αντάπτορα για να συνδέσω τα earpods τα οποία θα χρησιμοποιώ στο καινούργιο μου macbook(με κάθε σεβασμό σε όποιον το κάνει, απλά εγώ το θεωρώ αστείο), οπότε καταλήγουμε στην ερώτηση αν αξίζει τα 140 ευρώ η διαφορά στην μπαταρία;

Συγνώμη για το μεγάλο post, ελπίζω να μην κούρασα.

Έτσι όπως τα γράφεις εγώ δεν θα έμπαινα καθόλου σε σκέψη. Εφόσον προτιμάς τα παραπάνω λεφτά να τα ξοδέψεις αλλιώς δεν θα καθόμουν καθόλου στο θέμα της μπαταρίας. Και το 6s να πάρεις θα σου βγάλει 3 χρόνια.

#23   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 19:06

Έτσι όπως τα γράφεις εγώ δεν θα έμπαινα καθόλου σε σκέψη. Εφόσον προτιμάς τα παραπάνω λεφτά να τα ξοδέψεις αλλιώς δεν θα καθόμουν καθόλου στο θέμα της μπαταρίας. Και το 6s να πάρεις θα σου βγάλει 3 χρόνια.

Χαχα, κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση και την άποψη σου, και εγώ πιστεύω ότι ο Α9 και τα 2GB θα με πάνε 3ετία, απλά απο αυτά που διαβάζω για την μπαταρία του 6s τρομάζω, ή απλά σε πολλούς αρέσει να κινδυνολογούν ή/και να υποβαθμίζουν σε υπερβολικό βαθμό τις 'παλιότερες' συσκευές όταν κάποια νέα βγει στην αγορά.

Προφανώς και δεν αντιλέγω ότι το 7 έχει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απλά ρωτούσα/ρωτάω αν είναι τόσο τραγική η διαφορά όσο την περιγράφουν όλοι. Είμαι παθών όπως καταλαβαίνεις απο την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του G3 που με 140 λεπτά screen on δείχνει το αστείο λιγότερο από 5% μπαταρία, και με το γεγονός οτι χάνει περισσότερο από 15%+ μέσα σε ένα βράδυ σε stand by  :wacko:  :blink:  :wacko:  :blink: .

#24   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 19:27

Χαχα, κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση και την άποψη σου, και εγώ πιστεύω ότι ο Α9 και τα 2GB θα με πάνε 3ετία, απλά απο αυτά που διαβάζω για την μπαταρία του 6s τρομάζω, ή απλά σε πολλούς αρέσει να κινδυνολογούν ή/και να υποβαθμίζουν σε υπερβολικό βαθμό τις 'παλιότερες' συσκευές όταν κάποια νέα βγει στην αγορά.
Προφανώς και δεν αντιλέγω ότι το 7 έχει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απλά ρωτούσα/ρωτάω αν είναι τόσο τραγική η διαφορά όσο την περιγράφουν όλοι. Είμαι παθών όπως καταλαβαίνεις απο την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του G3 που με 140 λεπτά screen on δείχνει το αστείο λιγότερο από 5% μπαταρία, και με το γεγονός οτι χάνει περισσότερο από 15%+ μέσα σε ένα βράδυ σε stand by :wacko: :blink: :wacko: :blink: .

Για το 6s δεν μπορώ να σου πω αλλά το plus που έχω μου βγάζει μπαταρία 5+ ώρες χρησης με λίγο παιχνίδι και δυο μέρες αναμονή. Κι εγώ έκανα μετάβαση από iPhone 5 πρόσφατα συνειδητά στο 6s+ (εφόσον είχε βγει το 7) γιατί δεν ήθελα να δώσω τα παραπάνω χρήματα. Ελπίζω να βγάλεις μια άκρη και να αποφασίσεις κι αυτό που θα διαλέξεις να το χαρείς. [emoji4]
Μια απορία μόνο.. Έγραψες παραπάνω ότι το G3 σου έβγαζε 2+ ώρες χρήσης; Με παιχνίδια και ενεργοβόρες εφαρμογές ή απλή χρήση;

#25   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 19:50

Για το 6s δεν μπορώ να σου πω αλλά το plus που έχω μου βγάζει μπαταρία 5+ ώρες χρησης με λίγο παιχνίδι και δυο μέρες αναμονή. Κι εγώ έκανα μετάβαση από iPhone 5 πρόσφατα συνειδητά στο 6s+ (εφόσον είχε βγει το 7) γιατί δεν ήθελα να δώσω τα παραπάνω χρήματα. Ελπίζω να βγάλεις μια άκρη και να αποφασίσεις κι αυτό που θα διαλέξεις να το χαρείς. [emoji4]
Μια απορία μόνο.. Έγραψες παραπάνω ότι το G3 σου έβγαζε 2+ ώρες χρήσης; Με παιχνίδια και ενεργοβόρες εφαρμογές ή απλή χρήση;

Ναι αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και εγώ, συνειδητή επιλογή, ξέρω ότι το 7 κάνει πολλά πράγματα καλύτερα, απλά όλα εκτός από την μπαταρία δεν τα χρειάζομαι. Απλά κυριολεκτικά σε διάφορα forum διαβάζω πολύ αρνητικά για την διάρκεια μπαταρίας του 6s και θα ήθελα να ακούσω απόψεις και από κατόχους και των 2 κινητών.

Αν επιτρέπεται με τι χρήση βγάζει 5+ ώρες χρήσης; Επίσης μία ακόμη ερώτηση, αυτό το usage που λέει στα στατιστικά της μπαταρίας πόση σχέση έχει με το screen on time, γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι δείχνει. Δηλαδή έχω δει και κάτι τρελά screenshot με 9+ ώρες usage. Ευχαριστώ.

Το G3 πραγματικά αστεία πράγματα. Μιλάμε για να τσεκάρω τα email μου και να απαντήσω σε μερικά, χρήση whatsapp, calendar, chrome, messenger που φαντάζομαι ταλαιπωρεί την μπαταρία και άντε να δω και μερικά snapchat που μου στέλνουν. Βέβαια, ούτε προσέχω να κλείνω συνέχεια το WiFi ούτε να προσέχω να κλείνω δεδομένα όταν είμαι σε WiFi, και την φωτεινότητα μόνιμα στο auto, και bluetooth κλειστό, locations ανοικτά. 

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 18/12/2016 - 19:56

#26   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 20:15

Ναι αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και εγώ, συνειδητή επιλογή, ξέρω ότι το 7 κάνει πολλά πράγματα καλύτερα, απλά όλα εκτός από την μπαταρία δεν τα χρειάζομαι. Απλά κυριολεκτικά σε διάφορα forum διαβάζω πολύ αρνητικά για την διάρκεια μπαταρίας του 6s και θα ήθελα να ακούσω απόψεις και από κατόχους και των 2 κινητών.

Αν επιτρέπεται με τι χρήση βγάζει 5+ ώρες χρήσης; Επίσης μία ακόμη ερώτηση, αυτό το usage που λέει στα στατιστικά της μπαταρίας πόση σχέση έχει με το screen on time, γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι δείχνει. Δηλαδή έχω δει και κάτι τρελά screenshot με 9+ ώρες usage. Ευχαριστώ.

Το G3 πραγματικά αστεία πράγματα. Μιλάμε για να τσεκάρω τα email μου και να απαντήσω σε μερικά, χρήση whatsapp, calendar, chrome, messenger που φαντάζομαι ταλαιπωρεί την μπαταρία και άντε να δω και μερικά snapchat που μου στέλνουν. Βέβαια, ούτε προσέχω να κλείνω συνέχεια το WiFi ούτε να προσέχω να κλείνω δεδομένα όταν είμαι σε WiFi, και την φωτεινότητα μόνιμα στο auto, και bluetooth κλειστό, locations ανοικτά.

Η χρήση που κάνω είναι λίγο παιχνίδι, Ίντερνετ, Tapatalk, fb, τηλέφωνα-μηνύματα , mail στην ώθηση, μουσικη, YouTube κι έχω συνέχεια Bluetooth ανοιχτό. Wifi και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά.
Αυτό με το on screen είναι λίγο μπέρδεμα. Δηλαδή μπορεί να βάλεις να παίζει μουσική και να σου βγάλει 9+ ώρες που λες και μπορεί να παίξεις 2 ώρες ένα παιχνίδι και να την τελειώσεις κατευθείαν.
Όπως και να χει το 6s πιστεύω θα σε καλύψει καλύτερα σε μπαταρία από το G3 γιατί με την χρήση που λες ότι κανεις όντως είναι αστεία η κατανάλωση που κάνει.

Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 18/12/2016 - 20:16

#27   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9872 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 20:18

μαλλον διαβαζεις για τις προβληματικες μπαταριες της περιοδου εκεινης που εβγαλαν τα προβληματα τους τελευταια. Εκτος απο εκεινες δεν νομιζω οι υπολοιπες να ειχαν προβλημα. Παντως επι ios 9 οι επιδοσεις της μπαταριας ηταν ικανοποιητικοτατες με νορμαλ χρηση

IMG_0027.PNG

#28   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 18/12/2016 - 23:09

τα θεωρω εξισου future proof απο τη στιγμη που εχουν 2 gb ram. Το 7 ειναι προφανως γρηγοροτερο, με καλυτερη καμερα και αδιαβροχο. Η διαφορα στην μπαταρια πιστευω θα ειναι μικρη, και θεωρω δεδομενο πως και τα 2 εχουν κακη μπαταρια (αν και προσωπικη αποψη εχω μονο για το 7 που λογιζεται καλυτερο).

legit

#29   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 23:58

Η χρήση που κάνω είναι λίγο παιχνίδι, Ίντερνετ, Tapatalk, fb, τηλέφωνα-μηνύματα , mail στην ώθηση, μουσικη, YouTube κι έχω συνέχεια Bluetooth ανοιχτό. Wifi και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά.
Αυτό με το on screen είναι λίγο μπέρδεμα. Δηλαδή μπορεί να βάλεις να παίζει μουσική και να σου βγάλει 9+ ώρες που λες και μπορεί να παίξεις 2 ώρες ένα παιχνίδι και να την τελειώσεις κατευθείαν.
Όπως και να χει το 6s πιστεύω θα σε καλύψει καλύτερα σε μπαταρία από το G3 γιατί με την χρήση που λες ότι κανεις όντως είναι αστεία η κατανάλωση που κάνει.

Ελπίζω να είμαι γενικά σε καλύτερα επίπεδα απο το G3, γιατί είναι πραγματικά αστεία η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.. Ας πούμε τώρα το έκανα Hot-Spot και έδινα σε 2 συσκευές και έπεφτε η μπαταρία του σταθερά 2-3% το λεπτό..

μαλλον διαβαζεις για τις προβληματικες μπαταριες της περιοδου εκεινης που εβγαλαν τα προβληματα τους τελευταια. Εκτος απο εκεινες δεν νομιζω οι υπολοιπες να ειχαν προβλημα. Παντως επι ios 9 οι επιδοσεις της μπαταριας ηταν ικανοποιητικοτατες με νορμαλ χρηση

IMG_0027.PNG

Αυτό το λες ικανοποιητικότατο; χαχαχα Αυτό είναι σχεδόν 2 ολόκληρα 24ωρα.. Κάτι τέτοιο θα περίμενα απο το Plus..

τα θεωρω εξισου future proof απο τη στιγμη που εχουν 2 gb ram. Το 7 ειναι προφανως γρηγοροτερο, με καλυτερη καμερα και αδιαβροχο. Η διαφορα στην μπαταρια πιστευω θα ειναι μικρη, και θεωρω δεδομενο πως και τα 2 εχουν κακη μπαταρια (αν και προσωπικη αποψη εχω μονο για το 7 που λογιζεται καλυτερο).

Γενικά νομίζω πως κλείνω στο 6s κυρίως γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω αυτήν την περίοδο για ένα τηλέφωνο, απο την άποψη ότι το 6s με υπερκαλύπτει..

Θα πάρω το 6s οπότε και αν δω ότι με απογοητεύει τελείως με την μπαταρία του, θα το πουλήσω στην Αυστρία όπου διαμένω μόνιμα, οπού οι τιμές καινούργιων 6s κυμαίνονται γύρω στα ~590 ευρώ, οπότε ακόμα και μεταχειρισμένο δεν θα πέσω σε πολύ από τα χρήματα που έδωσα.. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και την βοήθεια..

IMG_0027.PNG

Αυτό το λες ικανοποιητικότατο; χαχαχα Αυτό είναι σχεδόν 2 ολόκληρα 24ωρα.. Κάτι τέτοιο θα περίμενα απο το Plus..

Γενικά νομίζω πως κλείνω στο 6s κυρίως γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω αυτήν την περίοδο για ένα τηλέφωνο, απο την άποψη ότι το 6s με υπερκαλύπτει..

Θα πάρω το 6s οπότε και αν δω ότι με απογοητεύει τελείως με την μπαταρία του, θα το πουλήσω στην Αυστρία όπου διαμένω μόνιμα, οπού οι τιμές καινούργιων 6s κυμαίνονται γύρω στα ~590 ευρώ, οπότε ακόμα και μεταχειρισμένο δεν θα πέσω πολύ από τα χρήματα που έδωσα.. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και την βοήθεια.. Θα ενημερώσω μόλις το αποκτήσω με περισσότερες απορίες, ελπίζω να μην σας κούρασα..

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 19/12/2016 - 00:07

#30   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/12/2016 - 00:10

Πρόβλημα στην μπαταρία είχαν κάποιες συγκεκριμένες παρτίδες 6s με ημερομηνία κατασκευής Σεπτέμβριο-Νοέμβριο 2015 ,όποτε είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις τέτοιο κινητό ένα χρόνο και μετά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες