Να σας δω πως θα φορολογηθείται:
Ενδοκοινοτικές αποκτήσεις αγαθών — ο τόπος φορολόγησης είναι ο τόπος όπου ο αποκτών αγαθά παραλαμβάνει τα εν λόγω αγαθά, δηλαδή η χώρα της ΕΕ όπου τελικά βρίσκονται τα αγαθά μετά τη μεταφορά από άλλη χώρα της ΕΕ.
Κάπως θα πληρώσεις δεν τον γλιτώνεις με την έννοια οτι δεν τον πληρώνεις ποτέ! Θα το πληρώσεις με την παράδοση του τιμολογίου στην Εφορία. Φυσικά αυτά θα φανούν στην αποφορολόγηση
Εγώ λέω μήπως τα παιδιά δουλεύουν στην dealber και απλά μας έδειξαν το τιμολόγιο των συσκευών που πήραν απο Dealbet bulgaria σε Dealber Ελλάδας...
anyway, Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα. Τέτοια χαρτιά πάντως έχω λάβει και εγώ απο αγορές Αμερικής όπου το συγκεκριμένο invoice δεν ήταν τιμολόγιο αλλά διασάφηση για το τελωνείο (και αναγραφόταν κανονικά ο Vat 7%). Λίγο άστοχο το παράδειγμα απο την Αμερική αλλά δείχνει πως ένα χαρτί δεν είναι απαραίτητα και λογιστικό έγγραφο.
Ενδοκοινοτικές αποκτήσεις αγαθών — ο τόπος φορολόγησης είναι ο τόπος όπου ο αποκτών αγαθά παραλαμβάνει τα εν λόγω αγαθά, δηλαδή η χώρα της ΕΕ όπου τελικά βρίσκονται τα αγαθά μετά τη μεταφορά από άλλη χώρα της ΕΕ.
Ο μανάβης σαφώς και δεν έχει υπολογιστή τι να τον κάνει;
αλλά πολλές εταιρίες πληροφορικής έχουν και εδώ μιλάμε στοχευμένα για την dealber όχι γενικά.
Καλά δεν θα μαλώσουμε τώρα και για την dealber. Οι απροκάλυπτες παρανομίες όμως να λέγονται. Οι τύποι που γράφτηκαν χτες και μας έδειξαν τυχαία το ίδιο χαρτί για μένα είναι "ύποπτοι". Ελλείψει περισσότερον αποδείξεων δεν λέω κάτι παραπάνω αλλά μην δικαιολογούμαι και τα αδικαιολόγητα.
Τελευταία επεξεργασία από: aliengoa, 01/04/2017 - 12:58