Πιστευω οτι στο Χ οπως και στα ρολογια μια ευαισθησια υπαρχει, στα μεταχειρισμενα Χ που ειδα αν και χρησιμοποιηθηκαν θηκες απο γνησιες εως ακριβες αλλων εταιριων στις γωνιες ειχαν φθορα, ισως η συχνη εναλλαγη σε συνδιασμο μη καλο καθαρισμο να επεφεραν το αποτελεσμα αυτο.
Πώς να επαναφέρετε την αρχική γυαλάδα στο Apple Watch (stainless steel)!
Δημοσίευση 23/09/2018 - 17:13
Ad
Δημοσίευση 28/09/2018 - 17:00
Πριν:
Μετά:
Με τα πανακια δεν έτριψα πάνω από 3 λεπτα!!
Ύστερα το καθάρισα με βαμβάκι.
Με τόση λίγη ώρα, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.
(Πέρα από τις μικρές γρατζουνιές που υπήρχαν και τις εξαφάνισε, γυάλισε ακόμη περισσότερο και το υπόλοιπο μέρος του!)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 28/09/2018 - 17:07
Μπραβο!! Και εγω 3-4 ρολογια τα εκανε σαν καινουργια. Να προσθεσω εδω την ταχυτατη αποστολη χωρις εξοδα του ελληνικου μαγαζιου που ανεφερα πιο πριν (τυχαια και μετα απο πολυ googlαρισμα το πετυχα)
Δημοσίευση 28/09/2018 - 17:29
Ο άνθρωπος με εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο.
Εχθες έκανα την παραγγελία και σήμερα το πρωί παρέλαβα.
Αν δεν το είχες βρει, μάλλον θα έκανα την αγορά από το eBay.
Σε ευχαριστω και για το ότι εψαξες και το βρήκες!
Δημοσίευση 28/09/2018 - 18:17
Δεν το εβλεπα μια μερα νωριτερα ρε μαγκες...καθαρισα το x με αλοιφη metal polish...εκανε δουλεια δεν λεω...ΑΛΛΑ...ή μπηκε αλοιφη στα κουμπια ή απο την πιεση που το καθαριζα αυτα ναι μεν δουλευουν αλλα ''μπηκαν πιο μεσα''.....
Δημοσίευση 28/09/2018 - 18:23
Την αγορά οντως την έκανα από το κατάστημα που πρότεινες.
Ο άνθρωπος με εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο.
Εχθες έκανα την παραγγελία και σήμερα το πρωί παρέλαβα.
Αν δεν το είχες βρει, μάλλον θα έκανα την αγορά από το eBay.
Σε ευχαριστω και για το ότι εψαξες και το βρήκες!
όντως οι φώτο του πριν και μετα δεν ειναι μονταζ? μιλαμε εκπληκτικη δουλεια....που μπορω να αγορασω και εγω...μπορεις να στειλεις το link φιλε μου?
Δημοσίευση 28/09/2018 - 18:26
όντως οι φώτο του πριν και μετα δεν ειναι μονταζ? μιλαμε εκπληκτικη δουλεια....που μπορω να αγορασω και εγω...μπορεις να στειλεις το link φιλε μου?
Αυτό που λες δεν είναι και τόσο ωραιο αλλά ναι, δεν είναι μοντάζ. [emoji16][emoji16]
Στο #39 ποστ υπάρχει το λινκ.
Πάντως, οντως κανει φανταστική δουλειά!!
Δημοσίευση 28/09/2018 - 18:37
Αυτό που λες δεν είναι και τόσο ωραιο αλλά ναι, δεν είναι μοντάζ. [emoji16][emoji16]
Στο #39 ποστ υπάρχει το λινκ.
Πάντως, οντως κανει φανταστική δουλειά!!
το βρηκα φιλε μου ...ελληνικο site σωστα? οντως κανει τρομερη δουλεια...εγω την πατησα μολις χθες..αν δεις ενα ποστ πιο πανω...με την metal polish....
Δημοσίευση 06/10/2018 - 00:34
παιδια καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα στο Χ ... παντα με την θηκη του και ξαφνικα το βγαζω και παθαινω το σοκ και με βοηθησαν απο το φορουμ να βρω αυτο το θεμα...λοιπον μενω Ντουμπαι..πως θα τα παρω εδω? χαχα τα χρειαζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
Δημοσίευση 06/10/2018 - 15:08
παιδια καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα στο Χ ... παντα με την θηκη του και ξαφνικα το βγαζω και παθαινω το σοκ και με βοηθησαν απο το φορουμ να βρω αυτο το θεμα...λοιπον μενω Ντουμπαι..πως θα τα παρω εδω? χαχα τα χρειαζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
...και αλλαξε θηκη ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
Δημοσίευση 14/10/2018 - 13:39
τρομερο ! ειχα κι εγω προβλημα με τις γρατζουνιες αλλα πριν 2 βδομαδες μου το αντικατεστησαν με καινουργιο στα πλαισια της εγγυησης... θα το τιμησω σιγουρα σε κανα 6μηνο !
Δημοσίευση 10/11/2018 - 17:48
Edit: τα βρήκα.
τρομερο ! ειχα κι εγω προβλημα με τις γρατζουνιες αλλα πριν 2 βδομαδες μου το αντικατεστησαν με καινουργιο στα πλαισια της εγγυησης... θα το τιμησω σιγουρα σε κανα 6μηνο !
Αν επιτρέπεται τι πρόβλημα είχε το ρολόι. Το δικό μου χάλασε το μικρόφωνο και μου έδωσαν άλλο και εμένα πριν ένα χρόνο αλλά τώρα χρειάζεται γυάλισμα
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 10/11/2018 - 17:51
Δημοσίευση 22/11/2018 - 21:49
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/12/2018 - 23:23
Συνημμένα αρχεία
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες