Ο εξευτελισμός τής Ελληνικής Επανάστασης τού 1821
Δημοσίευση 31/01/2010 - 21:11
- Είναι ντροπη να δυσφημιζεται ετσι ο ελληνικος στρατος ιδιως σε εποχες εθνικης κρισης! Μας βλεπουν και οι Τουρκοι και θα μας κανουν ντου και θα μας παρουν και τα σωβρακα κτλπ
- Οι νεοτεροι προγονοι μας πολεμησαν πεθαναν και εμεις τους γελοιοποιουμε παρουσιαζοντας εναν τετοιο στρατο κτλπ
- Τα παιδια που πεθαναν στα Ιμια αν το δουν θα σηκωθουν απο τον ταφο τους κτλπ
Περιμενω τα σχολια σας.
Μετα θα παραθεσω και αλλες διαφημισεις για να βγαλετε τα αποθημενα σας :-)
Ad
Δημοσίευση 31/01/2010 - 21:14
Δημοσίευση 31/01/2010 - 21:35
μαλον δεν εχεις παρει γραμμη τι συμβαινει με την ελλαδα φιλε, 270 δις χρεως ξερεις τι σημαινει?? σημαινει οτι και τα παιδια των παιδιων σου θα πληρουνε τοκους, οχι το αρχικο ποσό, μόνο τους τόκους, τοοποίο σημαινει πως θα είσαι έρμαιο των οίκων και των πάντων. γι αυτο βάλε τα γέλια, άραξε, πιες και την φραπεδια σου και ελα μωρε τπτ δεν συμβαινει...οι πολιτικοι θα τα πληρωσουν όλα!! εμείς χαλαρα...Έλεος με το κομπλεξ σας μερικοί.. Πλάκα κάνουν τι σας πειράζει Γιατί με το μεγα αλεξανδρο, τροια κτλ ήταν έτσι όπως τα έδειχναν?? Τουλάχιστον εκεί δεν έκαναν πλάκα.. Εδώ φαίνεται καθαρα ότι είναι χιουμοριστικό.. Τι θα γίνει? Θα σηκωθεί ο Κολωκοτρώνης από τον τάφο ή θα πάμε στην κόλαση Λίγη πλάκα δεν βλάπτει...
Μια διαφήμιση είναι.. Ο άλλος το πήγε και στους πολιτικούς και λέει ότι καταστρεφόμαστε.. Πραγματικά έβαλα τα γέλια..
Προτείνω μάλιστα να διορθωθεί ο τίτλος, γιατί έτσι δυσφημίζεται και η εταιρία..
Πραγματικά απορώ πως τα λέτε όλα αυτά..
Δημοσίευση 31/01/2010 - 21:43
Δημοσίευση 31/01/2010 - 21:49
Τελικά όντως η Vodafone έφερε την επανασταση! (στο forum) xaxa
Δημοσίευση 31/01/2010 - 23:03
Έχουν χάσει την εφευρετικότητα, την αίσθηση του χιούμορ, το σεβασμό κλπ...
Στην Ελλάδα μας είμαστε πίσω και σε αυτόν τον τομέα !
Κατα πολύ μάλιστα!!!
Οι περισσότερες διαφημίσεις είναι χαζές, προκλητικές και όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση προσβλητικές!!!
Το θέμα είναι πως οι μεγάλες εταιρίες διαλέγουν αυτά τα προιόντα για να διαφημιστούν ....
Μέγα Λάθος...
Και ακόμα μεγαλύτερο ότι δεν επαιμβένει το ραδιοτηλεοπτικό.....
Τι να πούμε!!!!
Προβλέπω και ελπίζω πάντως να τη βγάλουν την διαφήμιση!!!!
Δημοσίευση 01/02/2010 - 00:47
Δημοσίευση 01/02/2010 - 00:55
Δημοσίευση 01/02/2010 - 00:59
Επειδή μου το εσβησαν το προηγουμενο μνμ. και επειδη εχεις μάθει να μιλας πολυ και απλα να μιλας... σε θέματα πατριδας δεν άστο .. πριν τετρακοσια χρόνια η κοινωνια δεν ηταν εγωκεντρική (τουλ στο βαθμο που είναι σημερα) και κάποιοι έδωσαν οτι ειχαν κ δεν είχαν για να μπορούμε σήμερα να καθομαστε στο πισι και να λεμε οτι θέλουμε αλλα μάλλον δεν το εχεις παρει χαμπαρι αυτο. οσο για την εκκλησια, πριν 400 χρόνια, κάτω απο τους τουρκους δεν ηταν η εταιρια που ειναι σημερα. το να εξευτελίζεις έτσι τους προγονους είναι το λιγοτερο άθλιο και ελλεεινο. μπορει να είσαι κατα της πειρατιας και εγω να είμαι υπερ αλλα στο θέμα της πατρίδας κάθεσαι φρόνιμα και ρουφας φρεντοτσινο...
Ψίτ, φίλος, να σου πω και σένα μια ιστορία γιατί και εσύ πολύ ψηλά τον έχεις πάρει τον αμανέ. Η εκκλησία πριν τετρακόσια χρόνια τα ίδια χάλια με σήμερα ήταν, και αν δε το ξέρεις είσαι απλά ανιστόριτος. Και τους προγόνους μου δεν τους ξεφτιλίζω εγώ, γιατί εγώ τουλάχιστον έμαθα να γράφω σωστά τη ρημάδα τη γλώσσα μου. Μάθε λοιπόν πρώτα να γράφεις, και μετά έλα να μου πείς για πατρίδες και άλλες τέτοιες ιστορίες...
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 01/02/2010 - 00:59
Δημοσίευση 01/02/2010 - 01:05
Δημοσίευση 01/02/2010 - 01:14
Δημοσίευση 01/02/2010 - 01:17
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 01/02/2010 - 01:18
Δημοσίευση 01/02/2010 - 01:22
Δημοσίευση 01/02/2010 - 01:26
xilaren
Δημοσίευση 01/02/2010 - 01:27
ου 666 αντιΧριστοι με σπασμενα κυκλοφορειτε?πως πηδαμε απο το να θεμα στο αλλο...και επειδη εγω τυγχανει να ειμαι Μακεδονας νιωθω αισχος που αμαυρωνουν ετσι την Επανασταση και αυτους που πολεμησαν για να μαστε ελευθεροι για να νιωθουμε Ελληνες....δεν ζηταω να ενστερνιστειτε τις αποψεις μας Tillter απλα να τις σεβαστεις και οχι να μας λογοκρινεις εισαι ο μονος κοντρα σε ολους?μηπως ολοι δεν ειμαστε λαθος αλλα ειναι καποιος αλλος?Ψίτ, φίλος, αυτοί που πολέμησαν για τα "ιερά και τα όσια της πατρίδας" δεν νομίζω να έδιναν πεντακοσάρες και εξακοσάρες για να παίρνουν iPhone και να ζητάνε και απο τα fora οδηγίες για το που να βρούν σπασμένα. Πολύ καραμέλα την έχετε κάνει την ιστορία με τα ιερά και τα όσια, μιλάτε για πράγματα που δεν ζήσατε και θίγεστε για πράγματα που δεν γνωρίζετε, και μιλάτε με ύφος χιλίων καρδιναλίων, λές και ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι πολεμήσατε για αυτά τα ρημάδια τα ιερά και τα όσια, ενώ δεν ξέρετε να συντάξετε μια πρόταση, δεν γράφετε ελληνικά αλλά greeklish για να μην φαίνονται τα ορθογραφικά σας, και δεν ξέρετε ούτε τόνους να βάλετε στις λεξεις σας. Αυτή είναι η πραγματική κατάντια, και όχι η διαφήμιση της Vodafone...
Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 01/02/2010 - 01:28
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες