Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iMac or PC;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
98 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   edafermosjunior

edafermosjunior

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2010 - 00:22

http://www.supermedi...yport-converter

για ριξε μια ματια εδω μηπως αυτο ειναι international shippin...γιατι αυτο λεει free standard shipping...LES ??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/02/2010 - 15:25

Μπαα. Οταν πατησεις Add to Cart καπου λεει Zip Code. Αρα ειναι για Αμερικη επειδη δεν σου εχει επιλογη να αλλαξεις χωρα.

#48   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/02/2010 - 15:32

Ειδατε που σας τα λεγα ??? σε hd ειναι αυτο παντα ετσι ???Ωραια τωρα εγω εχω την εξης ερωτηση...Εχω ενα σετ ηχειων 5.1 πως μπορω να το κατσω πανω στο ιμακ???ρε φιλε εχεις μσν να τα λεμε απο εκει να μη πρηζουμε και τν κοσμο ?

προσπαθω να καταλαβω τι τελικα θελεις?!?
να παιζεις τα παιχνιδια του PS3 στην οθονη ενος iMac? (παρε τηλεοραση Full HD στα 100Hz!)

ή να μπορεις να παιξεις σε iMac (ή windows με bootcamp), γιατι δεν μπορεις να αγοραζεις τα ακριβα παιχνιδια του PS3, οπως ειχες πει προηγουμενως?

#49   edafermosjunior

edafermosjunior

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2010 - 16:16

κοιτω εχω ενα πσ3...για τα πλ απαιτιτικα games...εχω 2 πσ εξισου καλα τα οποια εχω βαρεθει να τα βλεπω μπροστα μου εδω και 3 χρονια και θελω να αλλαξω λιγο τον κοσμο των υπολογιστων και να παω σε ενα μακ για να δω τι καινουριο μπορει να εχει πανω τι δυνατοτητες να φτιαχνω hd video iphone apps και τα λοιπα...Τωρα θελω να τα εχω all in one...Με ολη την σημασια της λεξεως...Θα εχω των ιμακ και θα το ξεκοκαλισω το λογισμιμο του...Μετα θα εχω και στον ιμακ ta wi7 εαν θελω να παιξω κανενα steam game kanena counter ας πουμε με την παρεα...Καταλαβες ??Και επισης αυτο με τα ακριβα games μου δωσανε μερικεσ ιστοσελιδες που ειναι 20 ευρω κατω τα παιχνιδια...Οποτε... :lol:

#50   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst

Δημοσίευση 02/02/2010 - 16:49

ναι το ξερω για τις ιστοσελιδες, εγω στις εδωσα... :P
παντως γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρια να παιζεις παιχνιδια PS3 σε οθονη υπολογιστη, εστω και αν αυτη ειναι η 27 LED του iMac. Παρε Full HD τηλεοραση στα 100Hz.

#51   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2010 - 18:18

κοιτω εχω ενα πσ3...για τα πλ απαιτιτικα games...εχω 2 πσ εξισου καλα τα οποια εχω βαρεθει να τα βλεπω μπροστα μου εδω και 3 χρονια και θελω να αλλαξω λιγο τον κοσμο των υπολογιστων και να παω σε ενα μακ για να δω τι καινουριο μπορει να εχει πανω τι δυνατοτητες να φτιαχνω hd video iphone apps και τα λοιπα...Τωρα θελω να τα εχω all in one...Με ολη την σημασια της λεξεως...Θα εχω των ιμακ και θα το ξεκοκαλισω το λογισμιμο του...Μετα θα εχω και στον ιμακ ta wi7 εαν θελω να παιξω κανενα steam game kanena counter ας πουμε με την παρεα...Καταλαβες ??Και επισης αυτο με τα ακριβα games μου δωσανε μερικεσ ιστοσελιδες που ειναι 20 ευρω κατω τα παιχνιδια...Οποτε... :lol:

Λολ γιατι δεν μας το ειπες οτι εισαι οκ με PS3 Games αλλα σε χαμηλοτερες τιμες? Εχτος απο το eBay που ειναι τρομερο φτηνο, υπαρχουν και αλλα πολλα sites.. Στο eBay για παραδειγμα θα μπορουσες να βρεις παιχνιδι σαν το COD MW2 στα 40 ευρω(μεταφορικα included) και να κανεις preorder..

#52   dj_vts

dj_vts

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Twitter:@dj_vts
  • GameCenter:dj_vts

Δημοσίευση 03/02/2010 - 20:45

Αν εχεις κατι σαν EyeTV ομως μπορεις να συνδεσεις το PS3.. Οχι σε HD ποιοτητα βεβαια, αλλα σε κανονικη.

Ε και ποιος ο λογος να παιξεις ps3 χωρις HD... Το Α και το Ω ειναι το HD στο PS3. Η διαφορα SD με HD στα παιχνιδια ειναι τεραστια!

#53   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 21:10

Δεν ειπα οτι δεν συμφωνω.. Παρα να παιζω σε SD στο iMac καλυτερα να μην παιζω καθολου. :lol: Απλα το ανεφερα ως "λυση".

#54   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 05/02/2010 - 23:55

Να προτείνω κάτι άλλο ? Παρτα όλα !!! Eγω πχ άκου τι έχω..

PC - το καινούργιο PC που έρχεται σε 1 μήνα (comple)
PS3 slim 250GB - ώστε να κατεβάζω άνετα από internet.
Wii
PSP
Οθόνη 46" Samsung LED Full HD για να παίζω τα games (αυτή είναι λίγο παλούκι στην τιμή)
Laptop 17" HP για παιχνίδια στον δρόμο
Netbook 10" για ιντερνετ
iPhone 3G
iPt
και καλοκαιράκι παίρνω έναν iMac :D
έλεγα να δοκιμάσω και XBox αλλα μου είπανε οτι είναι άδικος κόπος με αυτά που ήδη έχω !!

και αυτά ακριβώς γιατί δν ήξερα τι να διαλέξω ... καταλαβες ..........

#55   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2010 - 23:58

ΑlexK δεν αγοραζεις και ενα photo frame να βαλεις στην συλλογη.. ή θα ειναι υπερβολη; :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 05/02/2010 - 23:58

#56   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 06/02/2010 - 00:10

φίλε τι δουλεια κανεις?

:blink:

#57   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1440 μηνύματα
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 06/02/2010 - 00:23

ΑlexK δεν αγοραζεις και ενα photo frame να βαλεις στην συλλογη.. ή θα ειναι υπερβολη; :lol:

Εχω αυτήν την χαζομάρα!!! χαχααχχαχαχα

Sweex

Άσε... είναι και τρελό δραμα.. κάθομαι και σκέφτομαι τι να παίξω κάθε φορα ... έχω προβληματάκι ...

P.S.> Σκέφτομαι να τα βγάλω μία φώτο να τα δείτε τι χαριτωμένα που τα έχω !!!!

φίλε τι δουλεια κανεις?

Φοιτητης ακόμη 3ο ετος με ικανοποιητικό χαρτζιλίκι :)
Δεν είναι οτι τα έχω πραγματική ανάγκη... απλά δν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο ... και όλα έχουν την χρησιμότητά τους ! Εξάλλου άλλο PC άλλο Mac,αλλο PS3 αλλο Wii και πάει λέγοντας !

#58   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 00:32

Και εγώ έχω πολλά στη συλλογή μου παρόμοια με του AlexK. Μόνο το laptop με ικανοποιεί όμως. Άντε να πάρω και κανα MacBook σε 1-2 χρόνια...

#59   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 00:36

εγω εχω υπολογιστη με 19αρα οθονη...στον οποιο βλεπω και τηλεοραση και παιζω παιχνιδια...καλυτερα πιστευω μια συσκευη να τα κανει ολα παρα πολλες...ενταξει δε συγκρινω ps3 με τον υπολολογιστη μου...μονο το blueray λεει πολλα

#60   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 06/02/2010 - 00:36

Ότι δεις ότι δεν σου χρειάζεται..ενημέρωσε! :lol: πάντως για ναπω την άποψη μου στο παιδί που άνοιξε το τοπικ, θα σου έλεγα να πάρεις ένα iMac 21.5 (αν τα παιχνίδια δεν είναι ένας Απο τους λόγους που θες να πάρεις υπολογιστή) λέω για τον iMac επειδή με την λειτουργία του bootcamp(ενσωματομενο Απο την apple) μπορείς να τρεχεις και mac και windows!! :D

Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 06/02/2010 - 00:38

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8