Καλησπερα παιδια σε ολους... Περασε καμποσος καιρος, αλλα την περασμενη βδομαδα βρηκα την ευκαιρια να παω το μηχανημα στην Document οποτε και ανανεωνω την εξελιξη και την εμπειρια μου με το θεμα...
Οπως ειχα γραψει στο αρχικο post το μηχανημα ηταν ΕΝΤΟΣ εγγυησης οπου αυτο ηταν και το ευχης εργον γιατι αλλιως θα ειχε στοιχισει καμποσο.
Καταρχας τα παιδια στην Document ηταν πολυ ευγενικα, εξυπηρετικα και γρηγοροι. Λογω του οτι ειναι εξειδικευμενο μαγαζι σε Apple προιοντα με το που το πηγα να τους αναφερω τα προβληματα (που περιεγραψα στο αρχικο post) δεν χρειαστηκε καν να ολοκληρωσω την προταση μου και ηξεραν ηδη για το τι προκειται και ποια τα επομενα βηματα κατευθειαν.
Για το κλικ στο ανοιγμα της οθονης μου ειπαν πως σε αυτη την περιπτωση αλλαζει οληηη η οθονη (κοινως το μισο λαπτοπ) οποτε με αυτην την αλλαγη ξεφορτωθηκα και το discoloration... Καλο αυτο γιατι με ενα σμπαρο δυο τρυγονια... αλλα δεν ξερω τι γινεται αν ειχα προβλημα μονο με discoloration και οχι με το ''κλικ'' που ηταν και ενα προβλημα με κατευθυντηριες οδηγιες απο την Apple παγκοσμιως...
Επισης για το πληκτρο που δεν παταγε κι εκει ηταν ενημεροι και μου ειπαν κατευθειαν πως θα αλλαξουν ολο το πληκτρολογιο και το top case χωρις καμια δικαιολογια.
Για ολα αυτα τους πηρε 3 εργασιμες.
Οποτε μπορω να πω πως εμεινα πληρως ικανοποιημενος απο την εμπειρια μου με το καταστημα. Δεν ξερω για τους φιλους που εχουν αγορασει απο αλυσιδες (βλεπε Media Markt κλπ) αν σε αντιστοιχες περιπτωσεις εχουν καλυτερες ή χειροτερες εμπειριες.
Το μονο που θελω να προσθεσω ειναι πως οσον αφορα το θεμα με το πληκτρο, παρολο που το προβλημα ηταν μονο σε ενα, μου αλλαξαν ΟΛΟ το πληκτρολογιο λογω των Ελληνικων χαρακτηρων (ενω στην Αμερικη το κανουν ενα ενα) οπου αυτο ναι μεν ηταν καλο γιατι θα εχω ολοκαινουρια ολα τα πληκτρα αλλα σε περιπτωση που εσκαγε το προβλημα ΕΚΤΟΣ εγγυησης θα επεπε να το πληρωσω ολοκληρο για βλαβη ενος... (οποτε και σκεφτομαι σοβαρα πλεον για Apple Care αν και ειναι μια 300αρα επιπλεον)...