Το βράδυ θα τραβήξω και νυχτερινές να ευθυμήσουμε !!! [emoji23][emoji23]
On_8+
Το συγκριτικο με 6s μη ξεχασεις! Ο ρομεο περιμενει με το ζεστο μαρουλι....
Δημοσίευση 24/09/2017 - 18:18
Το βράδυ θα τραβήξω και νυχτερινές να ευθυμήσουμε !!! [emoji23][emoji23]
On_8+
Το συγκριτικο με 6s μη ξεχασεις! Ο ρομεο περιμενει με το ζεστο μαρουλι....
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/09/2017 - 18:48
https://www.youtube....h?v=loQj1jtnV44
https://www.youtube....h?v=yAFmSm5l8gE
https://www.youtube....h?v=WnFiZFGtMn8
Διορθωνω οποιος το παρει δεν ειναι isheep αλλα φωτογράφος
Με το καλό να δούμε και το ελληνικό review του φίλου V
Ειναι καλό τηλέφωνο το 8 plus? Ειναι και ειναι καλύτερο από το 7plus.
αλλα στην Ελλάδα του 2017
τιμή 7+ = 700 eyro
8+=1000euro
x=1200 euro
Oπότε για αυτό και η κριτικη και οποιος πάρει το 8plus μαγκιά του και να το χαρει
εγώ για τους λόγους που ειπα δε νιώθω καλά να το κανω- γιατί θα ναι
σαν να επιβραβευω την πολιτική μιας εταιρείας που συμπαθώ
να τα πιασει απο παντού...χωρίς παρεξηγηση δεν ειμαι σαν αυτήν στο βίντεο
https://www.youtube....h?v=sjoWSxhVmHs
Δημοσίευση 24/09/2017 - 19:16
Εχει γίνει η φωτογράφηση μένει νΑ ξεχωρίσω τις φωτό γιατί ξέχασα να κλείσω τον διακόπτη στο 6s και ανέβηκαν και αυτές στο σύννεφο ..Το συγκριτικο με 6s μη ξεχασεις! Ο ρομεο περιμενει με το ζεστο μαρουλι....
@CaLi@
Δημοσίευση 25/09/2017 - 15:42
Τελευταία επεξεργασία από: NitromanseR, 25/09/2017 - 15:42
Δημοσίευση 25/09/2017 - 15:51
Test Photos iPhone 6s Vs 8Plus
Πάρτε μία γενική εικόνα αλλά υπάρχει θέμα λόγο της υψηλής ανάλυσης που έχω τραβήξει στο 8Plus μη γνωρίζοντας το δεν μπορώ να κάνω σωστό Export των φωτογραφείων και βγαίνουν από το Photos συμπιεσμένες ....
Πρέπει να αναβαθμίσω στο επόμενο λειτουργικό για να γίνει σωστά το Εxport...
Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να ξανά τραβήξω μερικές και πάλι με το σωστό Format ...
@CaLi@
Δημοσίευση 25/09/2017 - 15:52
Καλορίζικο, το σκέφτομαι και εγώ από 7αρι, το μέγεθος σε βόλεψε;Από 7άρι απλό σε 8 Plus και είμαι ενθουσιασμένος! Θα περιμένω για του χρόνου για το X form factor.
Πήρα το άσπρο και είναι πανέμορφο
Πολύ καλή κάμερα, λίγο πιο γρήγορο. Αυτά ως τώρα!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/09/2017 - 15:55
Οι διαφορές στην κάμερα από 8+ σε 7+ ποιές είναι; Ίδιο διάφραγμα νομίζω δεν έχουν;
Δημοσίευση 25/09/2017 - 16:00
Πάρτε μία γενική εικόνα αλλά υπάρχει θέμα λόγο της υψηλής ανάλυσης που έχω τραβήξει στο 8Plus μη γνωρίζοντας το δεν μπορώ να κάνω σωστό Export των φωτογραφείων και βγαίνουν από το Photos συμπιεσμένες ....
Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να ξανά τραβήξω μερικές και πάλι με το σωστό Format ...
οι λεπτομεριες στο 8 ειναι ποιο καλες απο το 6s και ειναι λογικο. με το 7 ισως δεν ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα.
Δημοσίευση 25/09/2017 - 16:26
EDIT :
Βρήκα τρόπο και ανέβασα και του 8 Plus σε "κανονική" διάσταση χωρίς συμπίεση σε ξεχωριστό Folder ! !
@CaLi@
Δημοσίευση 25/09/2017 - 16:29
οι λεπτομεριες στο 8 ειναι ποιο καλες απο το 6s και ειναι λογικο. με το 7 ισως δεν ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα.
Συμφωνώ!! Και τα χρώματα είναι πιο "φλατ" για περισσότερη επιλογή στην επεξεργασία της φωτογραφίας.. Μην ξεχνάμε καμιά φωτό δεν βγαίνει στο αέρα χωρίς επεξεργασία, άρα όσο πιο φλατ το αποτέλεσμα τόσο "χώρο" σου δίνει για δημιουργία!
@CaLi@
Δημοσίευση 25/09/2017 - 16:38
Το πρόβλημα με το bt και το WiFi που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι με το ios 11 στο 8plus παραμένει επίσηςΣυμφωνώ!! Και τα χρώματα είναι πιο "φλατ" για περισσότερη επιλογή στην επεξεργασία της φωτογραφίας.. Μην ξεχνάμε καμιά φωτό δεν βγαίνει στο αέρα χωρίς επεξεργασία, άρα όσο πιο φλατ το αποτέλεσμα τόσο "χώρο" σου δίνει για δημιουργία!
Δημοσίευση 25/09/2017 - 16:56
Καλορίζικο, το σκέφτομαι και εγώ από 7αρι, το μέγεθος σε βόλεψε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2017 - 16:57
1000 φορες!
Με ελαχιστα παιρνεις κινηταρα
Mε ένα χρόνο μικρότερη iOs υποστήριξη (αναβαθμίσεις)
ποιό άσχημο λόγω πλάτης, το 8 είναι πανέμορφο
και φυσικά όλα τα κουσούρια του 7 hissing problem και τα λοιπά!
Πήγαινε για το 8 και μην κάνεις λάθη για 100 €
Δημοσίευση 25/09/2017 - 16:58
Το πρόβλημα με το bt και το WiFi που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι με το ios 11 στο 8plus παραμένει επίσης
Nikos
@CaLi@
Δημοσίευση 25/09/2017 - 17:01
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες