Vel η μπαταρία πως τα πάει στο 8; σου βγάζει άνετα 1 μέρα; γιατί όλες οι παλιές συσκευές έχουν θέματα με τη μπαταρία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Την βλέπω λίγο χειρότερη ...
Αλλά...
Είναι νωρίς ακόμα έχει μόνο 2 φορτίσεις ....
On_8+
Δημοσίευση 25/09/2017 - 20:18
Vel η μπαταρία πως τα πάει στο 8; σου βγάζει άνετα 1 μέρα; γιατί όλες οι παλιές συσκευές έχουν θέματα με τη μπαταρία
@CaLi@
Δημοσίευση 26/09/2017 - 04:14
@CaLi@
Δημοσίευση 26/09/2017 - 05:38
https://youtu.be/RO_-x6EVXdk
@CaLi@
Δημοσίευση 26/09/2017 - 09:03
thanx Σπυρο! Οτι υπαρχει διαφορα υπαρχει, σε αλλες περισσοτερο, σε αλλες λιγοτερο. Πολυ θαθελα ναχες και κανα ζαμζουνγκ να δω καμια αντιστοιχη συγκριση!
πιες: Εχετε αλεπουδες στην περιοχη σωστα; Σε μια φωτο μαλλον εντοπισα μία...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 26/09/2017 - 09:10
χαχα atari!! ετσι πες του να παρει και ενα s8+ η ενα Note 8 να εχουμε πληρη εικονα στο τι θα παρουμε εμεις
ωραιες και οι νυχτερινες. θα κρατησω βεβαια αυτο που ειπα τις προαλλες...με το 7/7+ οι διαφορες ειναι πολυυ μικρες με το 6s εμφανης.
Ps: Σπυρο παλι σε αυτη την βρωμοπισινα εισια....τσ τσ τσ , πηγαινε σε καμια αλλη χαχχαχαχαχα
Δημοσίευση 26/09/2017 - 09:30
Δημοσίευση 26/09/2017 - 09:55
άτιμη ξενιτιά
Δημοσίευση 26/09/2017 - 16:02
thanx Σπυρο! Οτι υπαρχει διαφορα υπαρχει, σε αλλες περισσοτερο, σε αλλες λιγοτερο. Πολυ θαθελα ναχες και κανα ζαμζουνγκ να δω καμια αντιστοιχη συγκριση!
πιες: Εχετε αλεπουδες στην περιοχη σωστα; Σε μια φωτο μαλλον εντοπισα μία...
Αλεπούδες ?? Λαγούς ναι!! Και μπόλικους αλλά αλεπού δεν έχω δει προς το παρών...
Εντάξει μωρέ έχουμε καταλάβει τι παίζει, το θέμα ήταν να είχα και το 7+ να είχαμε καλύτερη σύγκριση ...
Πάντως έχουν κάνει δουλειά, στο 15 θα αρχίζουμε να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα!
χαχα atari!! ετσι πες του να παρει και ενα s8+ η ενα Note 8 να εχουμε πληρη εικονα στο τι θα παρουμε εμεις
ωραιες και οι νυχτερινες. θα κρατησω βεβαια αυτο που ειπα τις προαλλες...με το 7/7+ οι διαφορες ειναι πολυυ μικρες με το 6s εμφανης.
Ps: Σπυρο παλι σε αυτη την βρωμοπισινα εισια....τσ τσ τσ , πηγαινε σε καμια αλλη χαχχαχαχαχα
Κοίτα αν μου τα έδιναν να τα δοκιμάσω, δεν θα έλεγα όχι!
Ε δεν βγήκα έξω άσε με, την επόμενη θα τραβήξω τις κυρά Μαριγώς την μπουγάδα...
Εγώ δεν θα σχολιάσω τόσο τις φωτογραφίες όσο τη παλιοζωή που κάνει ο Σπύρος!!
άτιμη ξενιτιά
Ζω ένα δράμα... Αφήστε με στο πόνο μου....
@CaLi@
Δημοσίευση 26/09/2017 - 16:53
@CaLi@
Δημοσίευση 26/09/2017 - 17:06
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν έχω επηρεαστεί που είχα το 6s για λίγο χρονικό διάστημα αλλά βλέπω την οθόνη κάποιες φορές όντως να είναι λίγο καλύτερη από του 7+ σε οτι αφορά χρωμα και τη καθαρότητητα αυτών ... Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά κάποιες στιγμές το βλέπω έντονα .
Όχι σε φωτός αλλά στο γενικό σύνολο ...
Δεν ξέρω .
On_8+
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 26/09/2017 - 17:08
Ειχες συνηθισει το χομπιτοphone 6s και τωρα ξαναδες το φως το αληθινο..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@CaLi@
Δημοσίευση 26/09/2017 - 17:17
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 26/09/2017 - 17:22
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες