Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   Tna

Tna

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 01/10/2017 - 09:52

Το γυαλί είναι όντως σαν καπάκι και σου δίνει την αίσθηση πως είναι κατώτερης ποιότητας .

Το 7 με το mate black ήταν πιο εντυπωσιακό

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 01/10/2017 - 09:56

Καλοδούλευτο!

Απορία, τα χρώματα πως έγιναν πιο ζωντανά από τη στιγμή που η οθόνη είναι η ίδια, με μόνη διαφορά το true tone (που απλά αλλάζει το φωτισμό ανάλογα με το περιβάλλον);

Καλημέρα ευχαριστώ ,δεν ξέρω φαντάζομαι ίσως είναι νέα η οθόνη ασχέτως εάν έχει ίδια χαρακτηριστικά με τις προηγούμενες ..σαφώς παίζει ρόλο και το true tone !Παντως έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια κατά την γνώμη μου από το 7 plus,μικρές διάφορες βέβαια.

#468   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 10:01

Καλημέρα ξανά..προσωπικά δεν είπα πως θα αγοράσω το X ..απλά πως θέλω να το δω από κοντά χωρίς να ξέρω πιθανή κίνηση αγοράς..σίγουρα πάντως με ξενερώνει εξαρχής η ποιο στενή οθόνη και η ποιο μακρόστενη φόρμα..ασχέτως εάν θα είναι oled και με σούπερ ευκρίνεια!Ας έρθει με το καλό και βλέπουμε γενικως υγεία να εχουμε..παραθέτω φωτό που δείχνει ακριβώς τις τρεις οθόνες και τις διάφορες σε διαστάσεις .επισης σύμφωνα με μετρήσεις η οθόνη του X είναι 5% μικρότερη από του plus ασχέτως αν είναι 5,8 ιντσών .

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 01/10/2017 - 10:05

#469   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 10:10

Για φανταστείτε του χρόνου ενα Χplus....

#470   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 10:12

Για φανταστείτε του χρόνου ενα Χplus....

αν μπορέσουν να βολέψουν κάπως το reachability νομίζω θα ήταν κίνηση ματ..τουλάχιστον ας ήταν ίδια οθόνη αλλά super amoled..

#471   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 01/10/2017 - 10:15

παίδες πριν από λίγο είχα τηλεφωνική συνομιλία με εκπρόσωπο  από την apple  (00800 4414 5417)  για ένα πρόβλημα με ένα 6s από σκρουτζ αγορασμένο με την απόδειξη αγοράς κανονικά οι συσκευές από σκρουτζ  εμφανίζονται παραεισαγωγης και δεν καλύπτονται από εγγύηση ούτε ξεκλειδώνουν αν εχεις ξεχάσει το id σου ,έπεσα από τα σύννεφα δηλαδή μόνο από επίσημα καταστήματα πλέον οι αγορές ? 

Επειδή μίλησα και εγώ πρόσφατα με την υποστήριξη της Apple, έβλεπαν ένα 6S Plus που αγόρασα από την Cosmote ότι προοριζόταν για Κίνα. Το κουτί είχε από έξω κινέζικα αλλά ευρωπαικό φορτιστή κανονικά. Οι πάροχοι δεν φέρνουν μόνο Ελληνικά τηλέφωνα όπως φάνηκε...

#472   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/10/2017 - 10:21

Αυτές τις μέρες έχω δεύτερο το 7 plus και χρησιμοποιώ ως βασικό ένα one plus 5... Κινηταρα και από άποψη ταχύτητας το ίδιο αν όχι γρηγορότερο απ το iPhone...

Θα μου πείτε γιατί το αναφέρω...Το αναφέρω γιατί το 8 plus έτσι κι αλλιώς δε μου λέει έχοντας 7 plus και επειδή δε θέλω να γίνω beta tester του 10...Όποτε αν δε με πιάσει καμμία μούρλα θα κοιτάξω να ξαναδώ apple απ του χρόνου που ίσως επαναφέρει και το αποτύπωμα έστω στο lock button...

#473   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/10/2017 - 11:17

Επειδή μίλησα και εγώ πρόσφατα με την υποστήριξη της Apple, έβλεπαν ένα 6S Plus που αγόρασα από την Cosmote ότι προοριζόταν για Κίνα. Το κουτί είχε από έξω κινέζικα αλλά ευρωπαικό φορτιστή κανονικά. Οι πάροχοι δεν φέρνουν μόνο Ελληνικά τηλέφωνα όπως φάνηκε...

Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Τον χορό είχε ανοίξει βέβαια ο Κωτσόβολος πρίν μερικά χρόνια όταν και έφερνε US συσκευές.

Όμως πρέπει να καταλάβουμε πως οι συσκευές δε διαφέρουν (πλέον) κάπου.

Το γαμώτο είναι στη κοροιδία, όταν σου έχουν ανοίξει ήδη τη συσκευή για να σου αλλάξουν τον αντάπτορα τιμής ένεκεν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#474   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2017 - 12:45

Εχω το 6s 64gb και σκέφτομαι εδώ και καιρό τι να κάνω.

Αφου παρακολουθώ τις συζητήσεις και τα βίντεο στο YouTube, εχω καταλήξει (μάλλον) οτι θα πάω στο 8 plus και οχι στο Χ, γιατί θέλω οπωσδήποτε Touch ID για να ανοίγω την συσκευή και δεν θα με βολέψει το face Id για την χρήση που θέλω.

Οπότε, επειδή ειναι πάρα πολλοί και προσωπικοί οι παράμετροι επιλογής μια συσκευής, μην αναρωτιέστε γιατί κάποιος επιλέγει την Α απο την Β συσκευή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 01/10/2017 - 12:46

#475   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 01/10/2017 - 14:15

ο stelpanta πιο πάνω γράφει «δε τολμώ να αγνοήσω το Χ» ενώ μόλις πήρε το 8 και εσυ νομίζω το έχεις πει εμμέσως. Δε κρίνω απλά ρωτάω αν όντως ισχύει για πιο λόγο να το κάνει κάποιος. Πάντως είδα ότι το Χ έχει ίδιο πλάτος με αυτό των 4,7 και ξενέρωσα γιατί νόμιζα θα έχει ίδιο πλάτος με τ μεγάλο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ έχασα το 7 Plus που ηθελα να το κρατήσω για 2ο όταν θα έπαιρνα το Χ και ετσι τελικά πήγα στο 8.

Δεν άντεχα άλλο να μένω στην οθόνη του 6s γιαυτο ηθελα 2o ένα Plus .

On_8+

@CaLi@

#476   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/10/2017 - 17:48

Υπαρχει κανενας που εχει παρει iphone 8 (οχι plus) και αν ναι πως ειναι η μπαταρια;

#477   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/10/2017 - 17:52

Η μπαταρία γενικά σε όλα τα iPhone αυτή την στιγμή έχει θέμα λόγω iOS 11. Όταν στρώσει το 11 θα είναι σύμφωνα με την Apple στα ίδια πλαίσια με το 7.

#478   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 19:53

Στο 8 plus που έχω,κανένα θέμα με 11.1 Beta...βράχος, όπως και το 6s Plus που είχα παλιότερα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 01/10/2017 - 19:54

#479   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 19:59

Έχει κανεις θέμα με Apple store?

Δεν μπορεί ξαφνικά να κατεβάσει καμία εφαρμογή..μου ζητάει συνεχώς verification και όταν το κάνω, μου λέει ότι είναι αδύνατη αυτή τη στιγμή.
Το κάνει όλη μέρα σήμερα.....τι κάνουμε τώρα?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 01/10/2017 - 20:00

#480   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2017 - 20:01

Μια χαρά δουλεύει σε εμένα!
Δοκίμασες hard reset?

http://bit.ly/2fCmUvK

Ad