Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1442 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2017 - 16:09

Πάντως φέτος αν και πηγαίνω καλά επαγγελματικά και περίμενα μια αλλαγή από το 6s Plus, δεν βλέπω να την κάνω..Αν το 8 είχε την οθόνη του x θα ήταν κάτι. Τώρα για να βγάζω λίγο καλύτερες φωτογραφίες (η μοναδική χρήση που κάνω συχνά, ταχύτητες κτλ μου είναι αδιάφορα) δεν μου λέει τίποτα. Αναγκαστικά βλέπω x αλλα από τη μια η τιμή (δεν θέλω να δίνω για κινητά πάνω από 1000 άσχετα αν τα έχω) από την άλλη το faceid που δεν μου κάθεται καλά μάλλον παω για 19 και βλέπουμε για Apple

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/09/2017 - 17:11

Εγω ειχα το 6s plus απο περσυ οκτωμβριο κ περιμενα να δω την παρουσιαση.
Μολις την ειδα αρχισα να ψαχνω αγοραστη κ μολις εδωσα το δικο μου πηρα ενα 7plus.
Αλλες χρονιες θα μου τρεχανε τα σαλια για το καινουριο.
Εχω μεινει εκπληκτος με τον εαυτο μου :)

Υγ απλα μετα απο τοσα χρονια σε ασπρο πηρα μαυρο ματ !!!

Μια απο τα ιδια και εγω φιλε μου....χτυπησα το 7+ 128αρι

Κάτσε να δεις που η Apple έβγαλε το 8 και θα ανέβουν οι πωλήσεις του 7
Big things have small beginnings

#453   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 30/09/2017 - 17:25

Δε αξιζει με τιποτα να κατσω μεσα ενα Σαββατοβραδο για να προβω σε αγορα ενος iphone 8 plus 256gb.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#454   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/09/2017 - 17:29

Κάτσε να δεις που η Apple έβγαλε το 8 και θα ανέβουν οι πωλήσεις του 7

Το 7 θα πουλήσει αρκετά και φέτος. Είναι πολλοί που δεν θέλουν γυαλί στην πλάτη, έχει μειωμένη τιμή σε συνδυασμό με την απόδοση του και βγαίνει και σε περισσότερα χρώματα. Είναι στο sweet spot αυτή την στιγμή για όποιον ψάχνει μια καλή και αξιόπιστη συσκευή.

#455   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 30/09/2017 - 17:32

Το 7 θα πουλήσει αρκετά και φέτος. Είναι πολλοί που δεν θέλουν γυαλί στην πλάτη, έχει μειωμένη τιμή σε συνδυασμό με την απόδοση του και βγαίνει και σε περισσότερα χρώματα. Είναι στο sweet spot αυτή την στιγμή για όποιον ψάχνει μια καλή και αξιόπιστη συσκευή.

Υπαρχει ενα ακριβο κινητο στην αγορα, βγαινουν 2-3 πολυ ακριβοτερα και το ακριβο γινεται αυτοματα φθηνο και ευκαιρια. Μαγεια; Σημεια των καιρων...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#456   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 30/09/2017 - 21:03

Καλησπέρα σε όλους !Δεν άντεξα εντέλει και έκανα το update από iphone 7 plus 128 black σε iphone 8 plus 256 space grey σκεφτόμενος σαφώς το x που θα έρθει αλλά ερωτευμένος με την πλατειά οθονάρα του plus και το home button.Το τηλέφωνο έχει γίνει ακόμα καλύτερο με σφαιρατο επεξεργαστή,απίστευτο ποιοτικό δυνατό ήχο,οθόνη με πολύ καλύτερα ζωντανά χρώματα και μια κάμερα που αφήνει μακριά το 7 plus.Το γυαλί πίσω γκριπαρει καλύτερα και δίνει μια ποιο premium αίσθηση.Ερωτευμενος με το plus από το 6 plus σερί όλα τα μοντέλα..δεν τολμώ να αγνοήσω το ερχόμενο x αν και με χαλάει λίγο η ιδέα μιας στενότερης οθόνης και μια κατά 5% λιγοτερη επιφάνεια αν και στις 5.8 ίντσες..Ειδωμεν.. καλοριζικα σε όλους για οποιαδήποτε συσκευή επιλέξουν !!Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά από το istorm Θεσσαλονίκης.

Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 30/09/2017 - 21:04

#457   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 30/09/2017 - 21:07

Καλησπέρα σε όλους !Δεν άντεξα εντέλει και έκανα το update από iphone 7 plus 128 black σε iphone 8 plus 256 space grey σκεφτόμενος σαφώς το x που θα έρθει αλλά ερωτευμένος με την πλατειά οθονάρα του plus και το home button.Το τηλέφωνο έχει γίνει ακόμα καλύτερο με σφαιρατο επεξεργαστή,απίστευτο ποιοτικό δυνατό ήχο,οθόνη με πολύ καλύτερα ζωντανά χρώματα και μια κάμερα που αφήνει μακριά το 7 plus.Το γυαλί πίσω γκριπαρει καλύτερα και δίνει μια ποιο premium αίσθηση.Ερωτευμενος με το plus από το 6 plus σερί όλα τα μοντέλα..δεν τολμώ να αγνοήσω το ερχόμενο x αν και με χαλάει λίγο η ιδέα μιας στενότερης οθόνης και μια κατά 5% λιγοτερη επιφάνεια αν και στις 5.8 ίντσες..Ειδωμεν.. καλοριζικα σε όλους για οποιαδήποτε συσκευή επιλέξουν !!Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά από το istorm Θεσσαλονίκης.

Καλοδούλευτο!

Απορία, τα χρώματα πως έγιναν πιο ζωντανά από τη στιγμή που η οθόνη είναι η ίδια, με μόνη διαφορά το true tone (που απλά αλλάζει το φωτισμό ανάλογα με το περιβάλλον);

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#458   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 01/10/2017 - 01:29

Καλοδούλευτο!

Απορία, τα χρώματα πως έγιναν πιο ζωντανά από τη στιγμή που η οθόνη είναι η ίδια, με μόνη διαφορά το true tone (που απλά αλλάζει το φωτισμό ανάλογα με το περιβάλλον);

Σε ευχαριστώ..δεν γνωρίζω πως αλλά ίσως έχουν αλλάξει την οθόνη με νέα ασχέτως εάν είναι ίδιας τεχνολογίας

#459   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 03:58

Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος το 8 για ένα μήνα και μετά να πάρει το Χ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#460   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 01/10/2017 - 04:13

Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος το 8 για ένα μήνα και μετά να πάρει το Χ;

Ποιος θα κανεί κάτι τέτοιο;; Καλά μιλάμε για παράξενα πράγματα ..

Έλα Παναγία μου να πάρεις το 8 μέχρι να βγει το Χ . Τι τρέλα κυκλοφορεί....

On_8+

@CaLi@

#461   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 06:37

Ποιος θα κανεί κάτι τέτοιο;; Καλά μιλάμε για παράξενα πράγματα ..

Έλα Παναγία μου να πάρεις το 8 μέχρι να βγει το Χ . Τι τρέλα κυκλοφορεί....

On_8+

ο stelpanta πιο πάνω γράφει «δε τολμώ να αγνοήσω το Χ» ενώ μόλις πήρε το 8 και εσυ νομίζω το έχεις πει εμμέσως. Δε κρίνω απλά ρωτάω αν όντως ισχύει για πιο λόγο να το κάνει κάποιος. Πάντως είδα ότι το Χ έχει ίδιο πλάτος με αυτό των 4,7 και ξενέρωσα γιατί νόμιζα θα έχει ίδιο πλάτος με τ μεγάλο

#462   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/10/2017 - 07:07

Παιδιά μην μπερδεύεστε το Χ έχει το ίδιο πλάτος με το μικρό 8 , 7 , 6αρι αλλά η οθόνη του είναι πιο μεγάλη από το τα αντίστοιχα plus μοντέλα.

#463   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2017 - 09:14

Παιδιά μην μπερδεύεστε το Χ έχει το ίδιο πλάτος με το μικρό 8 , 7 , 6αρι αλλά η οθόνη του είναι πιο μεγάλη από το τα αντίστοιχα plus μοντέλα.

Εγώ έχω καταλάβει ότι η οθόνη του X θα είναι πιο μακρόστενη μεν, πιο στενή δε από αυτή των Plus μοντέλων... Τελικά τι ισχύει;

#464   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/10/2017 - 09:19

Εγώ έχω καταλάβει ότι η οθόνη του X θα είναι πιο μακρόστενη μεν, πιο στενή δε από αυτή των Plus μοντέλων... Τελικά τι ισχύει;

Σωστά το λες , ακριβώς έτσι , πιο στενή η συσκευή από τα plus , αλλά η διαγώνιος οθόνης είναι μεγαλύτερη των plus , που σημαίνει απλά μεγαλύτερη οθόνη , καλύτερη απεικόνιση.

#465   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 09:25

Σαν των S8 μαλλον

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas