Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/10/2017 - 17:55

Το λευκό στα δικά μου μάτια φαίνεται τέρας [emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 09/10/2017 - 18:14

Προσωπικά αυτή η αντίθεση και η μαυρίλα που φαίνεται στην οθόνη γύρω γύρω στο λευκό χρώμα είναι ο λόγος για να μην το έπαιρνα

#663   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2017 - 18:39

Η Apple τα έχει κάνει σε το κωλο της φετος, δεν υπάρχει!
https://youtu.be/u-4Zp4h15rM

#664   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2017 - 18:41

Προσωπικά αυτή η αντίθεση και η μαυρίλα που φαίνεται στην οθόνη γύρω γύρω στο λευκό χρώμα είναι ο λόγος για να μην το έπαιρνα

σε γυμνο iphone την βρισκω τελεια την αντιθεση αυτη,βεβαια γουστα ειναι αυτα

#665   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2017 - 15:50

Πέρασα κι εγώ σε 8 Plus Space Grey από 7 Plus Matte Black, άντε μεγειά μου [emoji3]

Μια που βγήκε από τη ζελατίνα, μια που μπήκε στην καθιερωμένη πλέον silicone case της Apple!

Αποφάσισα να περιμένω ένα χρόνο για να βγει X μοντέλο σε Plus εκδοχή γιατί η στενότερη οθόνη του φετινού X μου κακοφαίνεται, δεν ήθελα να ρισκάρω να το πάρω και μετά να το μετανιώσω, 3 χρόνια με Plus συσκευές είναι αυτά! [emoji14]

Πρώτη θετική εντύπωση μου έκανε το έξτρα βάρος της συσκευής, αν και αυτό είναι σίγουρα υποκειμενικό! Μου δίνει την αίσθηση πιο στιβαρής κατασκευής...

Επίσης το true tone, αρχικά μου φάνηκε κάπως, στην πορεία το συνήθισα και κοιτώντας την οθόνη πλάϊ-πλάϊ με το 7 Plus, μου φαινόταν χάλια η οθόνη του δεύτερου...

Επειδή είμαι ψείρας, αντιλήφθηκα άμεσα το boost στην ταχύτητα, μικρό μεν, αλλά έστω και αυτό το λίγο, για μένα κάνει διαφορά! Οι πιο πολλοί βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι στην παρούσα φάση, δε θα προσέξουν διαφορά συγκριτικά με τα 7αρια...

Οι photos από το Camera app έχουν πολύ μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το 7 Plus, αλλά δεν έχω ακόμα ασχοληθεί σοβαρά, όταν έχω χρόνο θα τραβήξω αρχεία raw και εκεί θα φανεί η πραγματική διαφορά...

Στα αρνητικά, όπως έχω ξαναγράψει, με το γυαλί καθαρά σαν υλικό δεν τρελάθηκα κιόλας, προτιμώ το all-around αλουμίνιο του 7 Plus, αλλά τουλάχιστον δίνει τη πιο στιβαρή αίσθηση που προανέφερα...

Αυτά τα "ολίγα" [emoji14]

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 11/10/2017 - 15:53

#666   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2017 - 15:57

Αυτά τα "ολίγα" :P

σου εύχομαι να το χαρείς. Εγω είχα το 6, μετά το 6s, το 7  δεν με τρέλανε και το έκανα skip. Φέτος λέω να δοκιμάσω το 8plus, αλλά με φοβίζει το μέγεθος. Όσες φορές το έχω πιάσει, έχω εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη του οθόνη, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με βολέψει στις μετακινήσεις μου, ως όγκος να το έχω σε παντελόνι κτλ... 

Εσύ από ότι καταλαβαίνω φοβάσαι να επιστρέψεις σε μικρότερο. Σίγουρα είναι τελείως υποκειμενική η προτίμηση του καθενός σε τέτοια πράγματα, αλλά θα ήθελα να  ρωτήσω γενικότερα όσους έχουν το plus, αν έχουν μετανοιώσει κατά καιρούς με το αυξημένο μέγεθος και την άποψη τους. 

#667   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:05

Πέρασα κι εγώ σε 8 Plus Space Grey από 7 Plus Matte Black, άντε μεγειά μου [emoji3]
Μια που βγήκε από τη ζελατίνα, μια που μπήκε στην καθιερωμένη πλέον silicone case της Apple!
Αποφάσισα να περιμένω ένα χρόνο για να βγει X μοντέλο σε Plus εκδοχή γιατί η στενότερη οθόνη του φετινού X μου κακοφαίνεται, δεν ήθελα να ρισκάρω να το πάρω και μετά να το μετανιώσω, 3 χρόνια με Plus συσκευές είναι αυτά! [emoji14]
Πρώτη θετική εντύπωση μου έκανε το έξτρα βάρος της συσκευής, αν και αυτό είναι σίγουρα υποκειμενικό! Μου δίνει την αίσθηση πιο στιβαρής κατασκευής...
Επίσης το true tone, αρχικά μου φάνηκε κάπως, στην πορεία το συνήθισα και κοιτώντας την οθόνη πλάϊ-πλάϊ με το 7 Plus, μου φαινόταν χάλια η οθόνη του δεύτερου...
Επειδή είμαι ψείρας, αντιλήφθηκα άμεσα το boost στην ταχύτητα, μικρό μεν, αλλά έστω και αυτό το λίγο, για μένα κάνει διαφορά! Οι πιο πολλοί βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι στην παρούσα φάση, δε θα προσέξουν διαφορά συγκριτικά με τα 7αρια...
Οι photos από το Camera app έχουν πολύ μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το 7 Plus, αλλά δεν έχω ακόμα ασχοληθεί σοβαρά, όταν έχω χρόνο θα τραβήξω αρχεία raw και εκεί θα φανεί η πραγματική διαφορά...
Στα αρνητικά, όπως έχω ξαναγράψει, με το γυαλί καθαρά σαν υλικό δεν τρελάθηκα κιόλας, προτιμώ το all-around αλουμίνιο του 7 Plus, αλλά τουλάχιστον δίνει τη πιο στιβαρή αίσθηση που προανέφερα...

Καλορίζικο !!ίδια περίπτωση και εγώ με την δική σου και το ευχαριστήθηκα !

#668   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:12

Καλορίζικο! Και εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε από κοντά που το είδα, παρόλο που έχει γυαλί σου βγάζει ότι είναι στιβαρό, ίσως να φταίει και το ότι είναι ελάχιστα πιο βαρύ. 

#669   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:37

Πιο στιβαρο και πιο ωραια οθονη, οπως παλιοτερα θα λεγαμε πιο τουβλο και πιο κατουρημενη οθονη. Αυτη την μαγεία εχουν εκει στα απλέικα...  :D

Περιμενουμε και την φωτογραφικη συγκριση. Με γεια!

You'll Never Walk Alone

#670   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:58

σου εύχομαι να το χαρείς. Εγω είχα το 6, μετά το 6s, το 7 δεν με τρέλανε και το έκανα skip. Φέτος λέω να δοκιμάσω το 8plus, αλλά με φοβίζει το μέγεθος. Όσες φορές το έχω πιάσει, έχω εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη του οθόνη, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με βολέψει στις μετακινήσεις μου, ως όγκος να το έχω σε παντελόνι κτλ...

Εσύ από ότι καταλαβαίνω φοβάσαι να επιστρέψεις σε μικρότερο. Σίγουρα είναι τελείως υποκειμενική η προτίμηση του καθενός σε τέτοια πράγματα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω γενικότερα όσους έχουν το plus, αν έχουν μετανοιώσει κατά καιρούς με το αυξημένο μέγεθος και την άποψη τους.

Ούτε κατά διάνοια δεν έχω μετανιώσει για το Plus, 3 χρόνια τώρα έχουν περάσει όλα τα μοντέλα από τα χέρια μου, 4η χρονιά με το φετινό! Πρέπει όμως να συνυπολογίσεις τον παράγοντα ότι είμαι κοπέλα και έχω πάντα τσαντάκι τύπου ταχυδρόμο μαζί μου και βάζω μέσα το κινητό, αν έπρεπε να το έχω σε τσέπες, δε νομίζω να άντεχα να το κουβαλάω...

#671   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:59

Καλορίζικο !!ίδια περίπτωση και εγώ με την δική σου και το ευχαριστήθηκα !

Καλορίζικο! Και εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε από κοντά που το είδα, παρόλο που έχει γυαλί σου βγάζει ότι είναι στιβαρό, ίσως να φταίει και το ότι είναι ελάχιστα πιο βαρύ.

Πιο στιβαρο και πιο ωραια οθονη, οπως παλιοτερα θα λεγαμε πιο τουβλο και πιο κατουρημενη οθονη. Αυτη την μαγεία εχουν εκει στα απλέικα... :D

Περιμενουμε και την φωτογραφικη συγκριση. Με γεια!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! [emoji4]

#672   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:01

Με βάζετε σε σκέψεις ενώ αρχικά έλεγα για το Χ τώρα με αυτά που διαβάζω όσον αφορά το μέγεθος οθόνης ότι θα είναι μικρότερη σε σχέση με το plus λέω να την κάνω για 8 plus και από του χρόνου βλέπουμε με το X plus ,ποιο είναι η γνώμη σας ;

#673   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:15

Με βάζετε σε σκέψεις ενώ αρχικά έλεγα για το Χ τώρα με αυτά που διαβάζω όσον αφορά το μέγεθος οθόνης ότι θα είναι μικρότερη σε σχέση με το plus λέω να την κάνω για 8 plus και από του χρόνου βλέπουμε με το X plus ,ποιο είναι η γνώμη σας ;

Εξαρτάται τι θα σε βολέψει και από πρακτική άποψη. Αν σε βολεύει το Plus και δεν έχεις θέμα που έχει το ίδιο design πηγαίνεις στο 8 Plus και κοιτά του χρόνου για το αντίστοιχο Plus. Αν από την άλλη προτιμάς συσκευή με μικρότερο μέγεθος και σχετικά κοντά σαν μέγεθος οθόνης στο Plus πας στο Χ. Στην δική μου περίπτωση για να πάρεις μια ιδέα, επειδή προτιμώ το μέγεθος του iPhone σε 4.7" θα πάω στο Χ.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 11/10/2017 - 17:16

#674   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:20

Με το μέγεθος πλέον δεν έχω θέμα με βολεύει το plus και αυτό φοβάμαι με το Χ μην τυχών και μου φαίνεται μινιατούρα .

#675   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:27

Διάβασα πάρα πολύ περί αυτού μέχρι να καταλήξω στο 8 Plus, και αυτό που εμπέδωσα, είναι ότι το X απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που έχουν τα μικρότερα μοντέλα και όχι τα Plus. Το πιθανότερο είναι ότι θα σου φανεί κάπως η στενότερη οθόνη, ειδικά αν έχεις σκάσει τόσα λεφτά για να το πάρεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες