Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   al3xis

al3xis

iPH Member

• 315 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2017 - 10:58

Καλησπέρα,

1) νομίζω οτι η μπαταρία ίσως να είναι και καλύτερη απο 6s+ ..

2) έχει να προτείνει κανείς fast charger φορτιστη(πόσα watt?) και καλώδιο usb c mfi ?

0c95cf5ade23fe59b8aa31ba81e75532.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 08/10/2017 - 11:38

Και γιατί να μην σταματάμε τις αναβαθμίσεις στην καλύτερη δυνατή έκδοση του iOS για την συσκευή που έχουμε, αν δεν θελουμε να έχουμε θέματα ;

+1

Ο γερος σκυλος μου ειναι στο ios 8 και παει ακομη σαν αλογο! λολ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#648   kamounias

kamounias

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/10/2017 - 13:13

Παιδιά αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του 8 plus μετά τα κρούσματα με το φούσκωμα στις μπαταρίες??? Η να πάω στά σίγουρα 7plus?? Έχω μπερδευτεί....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#649   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 08/10/2017 - 13:23

Εννοειται οτι θα πας στο τηλεφωνο που σκοπευεις να αγορασεις χωρις να ασχολεισαι με clickbait αρθρα.

Δεν εχει αποδειχθει τιποτα το μεμπτο ακομα και τα κρουσματα ειναι απειροελαχιστα και καποια απο αυτα αμφισβητησιμα για την εγκυροτητα των ισχυρισμων.

Αλλωστε υπαρχει και το DOA.

Και στην τελικη αν καθομουν να ακουω το μακρυ και το κοντο καθε αρθρου ποτε δεν θα ειχα αγορασει το εξαιρετικο τοτε iPhone 4, που με υπηρετησε πιστα, με το περιφημο "Antennagate" (που ποτε δεν καταλαβα θεμα με το σημα προσωπικα)

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 08/10/2017 - 13:23

#650   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2017 - 13:57

Χθς αγορασα το iphone 8 plus απο γνωστη αλυσιδα ηλεκτρονικων συσκευων !! Μαλιστα αυτο το διαστημα διαφημιζει και το trade! Ο πωλητης εμφανως ανενημερωτος σε θεματα iphone αλλα ενταξει αυτο το παραβλεπω !! Εγω αλλωστε χρησσιμοποιω apple products απο το. 2002.αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι ειχε και αυτος την κλισε εκφραση που εχουν τοσοι αλλοι δηλαδη με 1000 ευρω παιρνεις μιχανακι με 1000 ευρω παιρνεις αμαξι! Ρε αδερφε αν ηθελα κατι απο αυτα θα πηγαινα στην αντιπροσωπεια της suzuki δεν θα ερχομουν σε σενα! Τεσπα! Σαν υποσημειωση.ρωτησα για το x και μου ειπε με σιγουρια οτι θα υπαρχει διαθεσιμοτητα 3-11 και οτι θα ερθουν πολλα κομματια που σε συνδυασμο με την τιμη του δεν θα υπαρχει προβλημα να βρεις..τον ρωτησα απο που ειχε την πληροφορηση αυτη και μου ειπε οτι την εχουν ολοι οι υπευθυνοι καταστηματων της αλυσιδας!! Νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τραγελαφικες καταστασεις και καλο ειναι οσοι δουλευουν σε τετοια μαγαζια ναναι πιο φειδωλοι στις διαπιστωσεις τους...ακομη δεν ξερουν οι μεγαλυτεροι διανομεις και αλυσιδες του εξωτερικου για την διαθεσιμοτητα και ξερουμε εμεις στην ελλαδα ! Τι να πω δηλαδη ...ημαρτον

#651   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 08/10/2017 - 14:12

Εννοειται οτι θα πας στο τηλεφωνο που σκοπευεις να αγορασεις χωρις να ασχολεισαι με clickbait αρθρα.

Δεν εχει αποδειχθει τιποτα το μεμπτο ακομα και τα κρουσματα ειναι απειροελαχιστα και καποια απο αυτα αμφισβητησιμα για την εγκυροτητα των ισχυρισμων.

Αλλωστε υπαρχει και το DOA.

Και στην τελικη αν καθομουν να ακουω το μακρυ και το κοντο καθε αρθρου ποτε δεν θα ειχα αγορασει το εξαιρετικο τοτε iPhone 4, που με υπηρετησε πιστα, με το περιφημο "Antennagate" (που ποτε δεν καταλαβα θεμα με το σημα προσωπικα)

Όσον αφορά το DOA μόνο. Το υποστηρίζουν λίγα καταστήματα και παράλληλα αν κοιτάξουμε τα ψιλά γραμματα, λενε πως το στελνουν στο σερβις για να το τσεκαρουν και μετά και αν , δινουν καινουρια συσκευη. Ποιο DOA λοιπόν; 

#652   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2017 - 14:18

Καλησπέρα,

1) νομίζω οτι η μπαταρία ίσως να είναι και καλύτερη απο 6s+ ..

2) έχει να προτείνει κανείς fast charger φορτιστη(πόσα watt?) και καλώδιο usb c mfi ?

Καλώδιο USB C για fast charging μονο της Apple θα πάρεις αναγκαστικά τα άλλα δεν κάνουν.

Παιδιά αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του 8 plus μετά τα κρούσματα με το φούσκωμα στις μπαταρίες :huh: Η να πάω στά σίγουρα 7plus?? Έχω μπερδευτεί....

Εννοειται δεν το σκέφτεσαι καν. Μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά τα οποία κατα πάσα πιθανότητα οφείλονται σε άλλους παράγοντες κακομεταχείρισης.

Χθς αγορασα το iphone 8 plus απο γνωστη αλυσιδα ηλεκτρονικων συσκευων !! Μαλιστα αυτο το διαστημα διαφημιζει και το trade! Ο πωλητης εμφανως ανενημερωτος σε θεματα iphone αλλα ενταξει αυτο το παραβλεπω !! Εγω αλλωστε χρησσιμοποιω apple products απο το. 2002.αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι ειχε και αυτος την κλισε εκφραση που εχουν τοσοι αλλοι δηλαδη με 1000 ευρω παιρνεις μιχανακι με 1000 ευρω παιρνεις αμαξι! Ρε αδερφε αν ηθελα κατι απο αυτα θα πηγαινα στην αντιπροσωπεια της suzuki δεν θα ερχομουν σε σενα! Τεσπα! Σαν υποσημειωση.ρωτησα για το x και μου ειπε με σιγουρια οτι θα υπαρχει διαθεσιμοτητα 3-11 και οτι θα ερθουν πολλα κομματια που σε συνδυασμο με την τιμη του δεν θα υπαρχει προβλημα να βρεις..τον ρωτησα απο που ειχε την πληροφορηση αυτη και μου ειπε οτι την εχουν ολοι οι υπευθυνοι καταστηματων της αλυσιδας!! Νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τραγελαφικες καταστασεις και καλο ειναι οσοι δουλευουν σε τετοια μαγαζια ναναι πιο φειδωλοι στις διαπιστωσεις τους...ακομη δεν ξερουν οι μεγαλυτεροι διανομεις και αλυσιδες του εξωτερικου για την διαθεσιμοτητα και ξερουμε εμεις στην ελλαδα ! Τι να πω δηλαδη ...ημαρτον

Καλορίζικο!

Δεν γνωρίζω για Ελλάδα αλλά σίγουρα έξω έχουν μια ιδέα για την διαθεσιμότητα. Τα κινητά θα έχουν έρθει μέχρι τις 23-25 λογικά Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μιλάμε για 2 εβδομάδες από τώρα οπότε σίγουρα έχουν μια εικόνα. Τώρα το κατά πόσο έχουν ενημέρωση επίσημη και οι Ελληνικές αλυσίδες, πόσο μάλλον και οι υπευθυνοι των καταστημάτων, ειναι υπο συζητηση, λίγο δυσκολο το κόβω. Εκτος κι αν είδαν στις φορμες ενδιαφεροντος ότι δήλωσαν λίγοι πανελλαδικά οπότε μιλάνε εμπειρικά.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 08/10/2017 - 14:22

#653   al3xis

al3xis

iPH Member

• 315 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2017 - 14:35

Καλώδιο USB C για fast charging μονο της Apple θα πάρεις αναγκαστικά τα άλλα δεν κάνουν.

Αν είναι mfi ?

#654   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2017 - 15:43

Αν είναι mfi ?

όχι μόνο της Apple κανει μέχρι νεωτέρας.

#655   kamounias

kamounias

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/10/2017 - 15:08

Κάτοχος 8 plus 64αρι!!! [emoji4][emoji4][emoji4]

#656   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2017 - 15:47

Κάτοχος 8 plus 64αρι!!! [emoji4][emoji4][emoji4]

Μεγειες...τελικα αρκετοι το εχουν παρει το 8 μεχρι στιγμης.

#657   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2017 - 16:53

Είμαι και εγώ έτοιμος για αγορά.
Αν και τα έχω και τα δύο χρώματα μπροστά μου πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω.
Το λευκό ή το μαύρο.
Κλείνω για πρώτη φορά προς το λευκό, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Βοήθεια???
Είμαι σε ένα Apple store και πρέπει να φύγω με plus.
Xaxxaxa

Nikos

#658   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/10/2017 - 16:54

Χτυπατα και τα δυο [emoji12]

Sent from my iPad using Tapatalk

#659   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 09/10/2017 - 17:26

Λευκό

#660   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 09/10/2017 - 17:49

Αν και έχω το μαύρο , για πρώτη φορά θα το έπαιρνα σε λευκό. Δεν το είχα δει από κοντά πριν πάρω το μαύρο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7