Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 09/10/2017 - 17:55
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 09/10/2017 - 18:14
Δημοσίευση 09/10/2017 - 18:39
https://youtu.be/u-4Zp4h15rM
Δημοσίευση 09/10/2017 - 18:41
Προσωπικά αυτή η αντίθεση και η μαυρίλα που φαίνεται στην οθόνη γύρω γύρω στο λευκό χρώμα είναι ο λόγος για να μην το έπαιρνα
σε γυμνο iphone την βρισκω τελεια την αντιθεση αυτη,βεβαια γουστα ειναι αυτα
Δημοσίευση 11/10/2017 - 15:50
Μια που βγήκε από τη ζελατίνα, μια που μπήκε στην καθιερωμένη πλέον silicone case της Apple!
Αποφάσισα να περιμένω ένα χρόνο για να βγει X μοντέλο σε Plus εκδοχή γιατί η στενότερη οθόνη του φετινού X μου κακοφαίνεται, δεν ήθελα να ρισκάρω να το πάρω και μετά να το μετανιώσω, 3 χρόνια με Plus συσκευές είναι αυτά! [emoji14]
Πρώτη θετική εντύπωση μου έκανε το έξτρα βάρος της συσκευής, αν και αυτό είναι σίγουρα υποκειμενικό! Μου δίνει την αίσθηση πιο στιβαρής κατασκευής...
Επίσης το true tone, αρχικά μου φάνηκε κάπως, στην πορεία το συνήθισα και κοιτώντας την οθόνη πλάϊ-πλάϊ με το 7 Plus, μου φαινόταν χάλια η οθόνη του δεύτερου...
Επειδή είμαι ψείρας, αντιλήφθηκα άμεσα το boost στην ταχύτητα, μικρό μεν, αλλά έστω και αυτό το λίγο, για μένα κάνει διαφορά! Οι πιο πολλοί βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι στην παρούσα φάση, δε θα προσέξουν διαφορά συγκριτικά με τα 7αρια...
Οι photos από το Camera app έχουν πολύ μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το 7 Plus, αλλά δεν έχω ακόμα ασχοληθεί σοβαρά, όταν έχω χρόνο θα τραβήξω αρχεία raw και εκεί θα φανεί η πραγματική διαφορά...
Στα αρνητικά, όπως έχω ξαναγράψει, με το γυαλί καθαρά σαν υλικό δεν τρελάθηκα κιόλας, προτιμώ το all-around αλουμίνιο του 7 Plus, αλλά τουλάχιστον δίνει τη πιο στιβαρή αίσθηση που προανέφερα...
Αυτά τα "ολίγα" [emoji14]
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 11/10/2017 - 15:53
Δημοσίευση 11/10/2017 - 15:57
Αυτά τα "ολίγα"
σου εύχομαι να το χαρείς. Εγω είχα το 6, μετά το 6s, το 7 δεν με τρέλανε και το έκανα skip. Φέτος λέω να δοκιμάσω το 8plus, αλλά με φοβίζει το μέγεθος. Όσες φορές το έχω πιάσει, έχω εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη του οθόνη, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με βολέψει στις μετακινήσεις μου, ως όγκος να το έχω σε παντελόνι κτλ...
Εσύ από ότι καταλαβαίνω φοβάσαι να επιστρέψεις σε μικρότερο. Σίγουρα είναι τελείως υποκειμενική η προτίμηση του καθενός σε τέτοια πράγματα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω γενικότερα όσους έχουν το plus, αν έχουν μετανοιώσει κατά καιρούς με το αυξημένο μέγεθος και την άποψη τους.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:05
Πέρασα κι εγώ σε 8 Plus Space Grey από 7 Plus Matte Black, άντε μεγειά μου [emoji3]
Μια που βγήκε από τη ζελατίνα, μια που μπήκε στην καθιερωμένη πλέον silicone case της Apple!
Αποφάσισα να περιμένω ένα χρόνο για να βγει X μοντέλο σε Plus εκδοχή γιατί η στενότερη οθόνη του φετινού X μου κακοφαίνεται, δεν ήθελα να ρισκάρω να το πάρω και μετά να το μετανιώσω, 3 χρόνια με Plus συσκευές είναι αυτά! [emoji14]
Πρώτη θετική εντύπωση μου έκανε το έξτρα βάρος της συσκευής, αν και αυτό είναι σίγουρα υποκειμενικό! Μου δίνει την αίσθηση πιο στιβαρής κατασκευής...
Επίσης το true tone, αρχικά μου φάνηκε κάπως, στην πορεία το συνήθισα και κοιτώντας την οθόνη πλάϊ-πλάϊ με το 7 Plus, μου φαινόταν χάλια η οθόνη του δεύτερου...
Επειδή είμαι ψείρας, αντιλήφθηκα άμεσα το boost στην ταχύτητα, μικρό μεν, αλλά έστω και αυτό το λίγο, για μένα κάνει διαφορά! Οι πιο πολλοί βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι στην παρούσα φάση, δε θα προσέξουν διαφορά συγκριτικά με τα 7αρια...
Οι photos από το Camera app έχουν πολύ μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το 7 Plus, αλλά δεν έχω ακόμα ασχοληθεί σοβαρά, όταν έχω χρόνο θα τραβήξω αρχεία raw και εκεί θα φανεί η πραγματική διαφορά...
Στα αρνητικά, όπως έχω ξαναγράψει, με το γυαλί καθαρά σαν υλικό δεν τρελάθηκα κιόλας, προτιμώ το all-around αλουμίνιο του 7 Plus, αλλά τουλάχιστον δίνει τη πιο στιβαρή αίσθηση που προανέφερα...
Καλορίζικο !!ίδια περίπτωση και εγώ με την δική σου και το ευχαριστήθηκα !
Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:12
Πέρασα κι εγώ σε 8 Plus Space Grey από 7 Plus Matte Black, άντε μεγειά μου [emoji3]
Καλορίζικο! Και εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε από κοντά που το είδα, παρόλο που έχει γυαλί σου βγάζει ότι είναι στιβαρό, ίσως να φταίει και το ότι είναι ελάχιστα πιο βαρύ.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:37
Πιο στιβαρο και πιο ωραια οθονη, οπως παλιοτερα θα λεγαμε πιο τουβλο και πιο κατουρημενη οθονη. Αυτη την μαγεία εχουν εκει στα απλέικα...
Περιμενουμε και την φωτογραφικη συγκριση. Με γεια!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:58
Ούτε κατά διάνοια δεν έχω μετανιώσει για το Plus, 3 χρόνια τώρα έχουν περάσει όλα τα μοντέλα από τα χέρια μου, 4η χρονιά με το φετινό! Πρέπει όμως να συνυπολογίσεις τον παράγοντα ότι είμαι κοπέλα και έχω πάντα τσαντάκι τύπου ταχυδρόμο μαζί μου και βάζω μέσα το κινητό, αν έπρεπε να το έχω σε τσέπες, δε νομίζω να άντεχα να το κουβαλάω...σου εύχομαι να το χαρείς. Εγω είχα το 6, μετά το 6s, το 7 δεν με τρέλανε και το έκανα skip. Φέτος λέω να δοκιμάσω το 8plus, αλλά με φοβίζει το μέγεθος. Όσες φορές το έχω πιάσει, έχω εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη του οθόνη, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με βολέψει στις μετακινήσεις μου, ως όγκος να το έχω σε παντελόνι κτλ...
Εσύ από ότι καταλαβαίνω φοβάσαι να επιστρέψεις σε μικρότερο. Σίγουρα είναι τελείως υποκειμενική η προτίμηση του καθενός σε τέτοια πράγματα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω γενικότερα όσους έχουν το plus, αν έχουν μετανοιώσει κατά καιρούς με το αυξημένο μέγεθος και την άποψη τους.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 16:59
Καλορίζικο !!ίδια περίπτωση και εγώ με την δική σου και το ευχαριστήθηκα !
Καλορίζικο! Και εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε από κοντά που το είδα, παρόλο που έχει γυαλί σου βγάζει ότι είναι στιβαρό, ίσως να φταίει και το ότι είναι ελάχιστα πιο βαρύ.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! [emoji4]Πιο στιβαρο και πιο ωραια οθονη, οπως παλιοτερα θα λεγαμε πιο τουβλο και πιο κατουρημενη οθονη. Αυτη την μαγεία εχουν εκει στα απλέικα...
Περιμενουμε και την φωτογραφικη συγκριση. Με γεια!
Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:01
Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:15
Με βάζετε σε σκέψεις ενώ αρχικά έλεγα για το Χ τώρα με αυτά που διαβάζω όσον αφορά το μέγεθος οθόνης ότι θα είναι μικρότερη σε σχέση με το plus λέω να την κάνω για 8 plus και από του χρόνου βλέπουμε με το X plus ,ποιο είναι η γνώμη σας ;
Εξαρτάται τι θα σε βολέψει και από πρακτική άποψη. Αν σε βολεύει το Plus και δεν έχεις θέμα που έχει το ίδιο design πηγαίνεις στο 8 Plus και κοιτά του χρόνου για το αντίστοιχο Plus. Αν από την άλλη προτιμάς συσκευή με μικρότερο μέγεθος και σχετικά κοντά σαν μέγεθος οθόνης στο Plus πας στο Χ. Στην δική μου περίπτωση για να πάρεις μια ιδέα, επειδή προτιμώ το μέγεθος του iPhone σε 4.7" θα πάω στο Χ.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 11/10/2017 - 17:16
Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:20
Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:27
Διάβασα πάρα πολύ περί αυτού μέχρι να καταλήξω στο 8 Plus, και αυτό που εμπέδωσα, είναι ότι το X απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που έχουν τα μικρότερα μοντέλα και όχι τα Plus. Το πιθανότερο είναι ότι θα σου φανεί κάπως η στενότερη οθόνη, ειδικά αν έχεις σκάσει τόσα λεφτά για να το πάρεις...Με βάζετε σε σκέψεις ενώ αρχικά έλεγα για το Χ τώρα με αυτά που διαβάζω όσον αφορά το μέγεθος οθόνης ότι θα είναι μικρότερη σε σχέση με το plus λέω να την κάνω για 8 plus και από του χρόνου βλέπουμε με το X plus ,ποιο είναι η γνώμη σας ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες